Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απογοητευση......

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16979

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλησπέρα :) Μετά από 1 εβδομάδα επιτέλους το ketodiabur έδειξε κέτωση παρόλο που έτρωγα το πολύ 15 υδατ. Ίσως έφταιγε το ταχίνι και το σιρόπι s&b (έτρωγα περίπου από 30γρ. την προηγούμενη εβδομάδα) γι'αυτό από το Σαβ/κο τα έκοψα μαχαίρι και τρώω μόνο μαρούλι-αυγά-ελαιόλαδο-κοτόπουλο.
Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι ότι ενώ πάντα ήμουν ρολόι στην περίοδο(29-31 μέρες),τώρα είμαι στην 35η μέρα κι ακόμη τίποτα....φυσικά εξαιτίας αυτού όχι μόνο δεν έχασα αλλά με έδειξε και 800γρ. συν η ζυγαριά.Λέτε να φταίει η διατροφή για την καθυστέρηση?Δε μου συμβαίνει συχνά και άρχισα να ανησυχώ....

[/url]
[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16980

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Δεν νομίζω. Εμενα αντίθετα έγινε ρολοι στις 28 ακριβως με την διατροφη.

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16984

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλημερα κοριτσακια μου
μετα απο ενα γερο κολλημα 2 εβδομαδες αρχισα παλι να χανω.δεν το βαζουμε κατω αυτη ειναι η μονη λυση-αυξανουμε λιγο την κινηση και διατροφη(εγω παιζω με τους υδατανθρακες) και τσουπ θα κουνηθει η ζυγαρια.2 φορες εχω κολλησει ετσι και εκανα αυτο-τουλαχιστον επιασε σε εμενα....εφαγα 2 μερες φουλ υδατανθρακες αλλα καλους που λενε....οχι απο γλυκα και τετοια....ψωμακι σικαλης-φρουτα και τις επομενες παλι 20γραμαρια...ξαναγυρισα δηλαδη στην πρωτη φαση,σημερα κουνηθηκε στα -200γρ.στοχος μου ειναι να χανω 100-200γραμαρια την ημερα ή να μενω σταθερη...εχω μελλον μπροστα μου γι αυτο δεν αγχωνομαστε.
καλη συνεχεια σε ολες 2μηνες ατκινς κοντα στα 12 κιλα ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ
απο 10/1/2012

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16985

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
sokolatenia έγραψε:
Δεν νομίζω. Εμενα αντίθετα έγινε ρολοι στις 28 ακριβως με την διατροφη.

Εμενα παλι που μου ηρθε νωριτερα?Και τον προηγουμενο μηνα κ αυτο,με ποναγε η κοιλια τωρα το πρωι και ειχα το γνωστο πρηξιμο και λεω μπα δε νομιζω και αυτη τη φορα νωριτερα...αλλα διαψευστικα, παλι 3 μερες νωριτερα.Ποιου εμενα που μου αργουσε και 2 βδομαδες.Τους προηγουμενους μηνες μου ερχοταν με 3-4 μερες διαφορα,δηλαδη για τα δεδομενα μου τελεια.Αλλα αυτο με το νωριτερα τι να ειναι?Να ανησυχησω?Αν θυμαμαι καλα απο τοτε που εχω περιοδο μια φορα μου ειχε ερθει νωριτερα.

Απ: απογοητευση...... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16988

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Εμένα ευτυχώς μου ήρθε σήμερα (στις 36 μέρες) μάλλον είναι μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός,θα δούμε και τον επόμενο μήνα τι θα γίνει. Χριστινάκι νομίζω 3 μέρες δεν είναι μεγάλη διαφορά για ν'ανησυχήσεις,πάντως η γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι όλες οι γυναίκες έχουμε δικαίωμα 2 φορές το χρόνο να έχουμε ανωμαλία(είτε στις 23 μέρες είτε στις 35),αν συμβαίνει πιο συχνά πρέπει να το ψάξουμε

[/url]
[/url
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.126 δευτερόλεπτα

Syndication