Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ανασφαλειες.....

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16781

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
H sofia68 ξέρω ότι έχει χάσει πάνω από 50 κιλά, ψάξε με το όνομα της τα πόστς της και διαβασέ τα, σίγουρα θα πάρεις πολύ κουράγιο.....
making small changes to see big results...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FANIZA71

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16782

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καθε αρχη και δυσκολη κοπελα μου.το θεμα ειναι οτι το πηρες αποφαση-το να χασουμε μπορει να φαινετε βουνο τωρα αλλα θα δεις σιγα σιγα δεν ειναι και τοσο δυσκολο-ναι το θεμα ειναι να τα κρατησουμε και θα τα κρατησουμε.μη βιαζεσαι και μην αλλαζεις συνεχεια διαιτες..οτι και μα κανεις θελει υπομονη και θα κολλησεις και θα φας και να επανελθεις παλι στην διατροφη σου.και εμενα μου φαινοντουσαν βουνα τα 30 κιλα που θελω να χασω αλλα ηδη το 1/3 εφυγε και εφυγαν πολυ πολυ ποντοι....ξεκινησα για μενα πρωτα με πολυ καλη ψυχολογια η οποια ανεβαινει μερα με την μερα...κολλησα 2 εβδομαδες στην αρχη και ειμαι παλι κολλημενη αλλα δεν πτοουμε καθολου γιατι ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΓΩ.μην λες εχω να χασω τοσα κιλα ξεκινα και πες ας χασω τα πρωτα 5 και μετα τα αλλα 5,αλλα 5 αλλα 5 και σε ενα χρονο θα εισαι αλλος ανθρωπος και θα δινεις εσυ κουραγιο σε αλλους.εμεις εδω ειμαστε για οτι θες.
απο 10/1/2012

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FANIZA71

Απ: Ανασφαλειες..... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16783

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Τελικα λιγο πολυ ολες το ιδιο περναμε και το μυστικο ενα!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!Κοριτσια να εισαστε καλα μου φτιαξατε το κεφι και πραγματι νοιωθω λιγοτερο ανχος.Θα μπω να δω τι λενε και τα παιδια που τα καταφεραν καλη συνεχεια goodluck
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication