Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Με λενε faniza71 και ειμαι καλα...

Απ: Με λενε faniza71 και ειμαι καλα... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16837

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
:lol: :lol: :lol: +
ρε κοριτσια , οσο και να μην ηθελα να γελασω , με τρελλανατε , σας ευχομαι παντα καλη διαθεση και να θυμαστε πως ολα τα γεγονοτα στις ζωες μας ειναι πολυπλευρα , εξαλου η ιδια η ζωη ειναι μια εμπειρια , ας την κανουμε λοιπον οσο πιο ευχαριστη μπορουμε ...

φιλια σε ολες
και μην χανεται το κουραγιο σας οσο χρονο και αν χρειαστει η προσπαθεια ..
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Με λενε faniza71 και ειμαι καλα... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16844

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
χαχαχαχαχαχα τι πλάκα έχετε!! Roulaki και Faniza71 πραγματικά με κάνατε και γέλασα με τις περιγραφές σας. Εγώ η χαζή ήθελά να βάλω πολύ ψηλά τακούνια για να φτάσω λίγακι τον άντρα μου στο ύψος τα καημένα τα δακτυλάκια μου πόσο βάρος να αντέξουν και με το που έφτασα στον παπά μαζί με τα λόγια του ξεκίνησε και ο πόνος και όλο έλεγα απο μέσα μου τελείωνε παπα και έχει πολύ ακόμα και να νιώθω να μου κόβεται το αίμα εγώ αγέλαστη μου έλεγε ο φωτογράφος χαμογέλα εγώ τίποτα νευριασμένη και σοβαρή απο τον πόνο για χαμόγελα είμαστε τώρα??!! Ε κάποια στιγμή μου πέρασε στο μυαλό πραγματικά αλλά δεν το έκανα κρατήθηκα στο δευτερόλεπτο να βγάλω τα παπούτσια μου και να τα πετάξω στο κεφάλι του παπά που έλεγε όλα τα λόγια και σταμάτησε 4-5 φορές για να πει στους καλεσμένουν να κάνουν ησυχία τελικά δεν έγινε τίποτα κρατήθηκα αλλά μετά στην χαιρετούρα είχα βγάλει τα παπούτσια μου και στις φωτογραφίες είμαι στούμπος αλλά τουλάχιστον ηρεμισαν τα δακτύλια μου, ηρέμισα και εγώ. Δεν είχα σκευτεί το βάρος που θα έπευτε στο μπροστινό μέρος των ποδιών μου καθόλου.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Με λενε faniza71 και ειμαι καλα... 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16849

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
"Αναμνήσεις από τον γάμο μου" θα έπρεπε να λέγεται το θέμα.
Θυμήθηκα στιγμές απείρου κάλους! Τη θυμάστε την Λωξάντρα; Ε κάπως έτσι κι εγώ, στα 20 μου παρακαλώ! Σοβαρή και ακούνιτη, με τον όγκο μου να διαχέει τον χώρο.....
Με ένα μαλλί που λόγω ορμονών δεν έστρωνε, με αποτέλεσμα να μοιάζω με πολλά κερασάκια πάνω στην τούρτα (λόγω μπούκλας) που σημειωτέον, είχαν από πάνω και μπόλικη σαντιγή (το τούλι).
6 μηνών έγκυος, και ο παπάς -ευτυχώς ήταν φίλος, αλλιώς...- να κρυφογελάει στην φράση "η παρθένος...κλπ".
Παρανυφάκι είχαμε. Την μικρή ξαδερφη μου, η οποία τα βρόντηξε όλα και πήγε στην μάνα της γιατί δεν φαινόταν και δεν έβλεπε κι όλας το παιδι!
5 λεπτά πριν μπούμε στην εκκλησία, πιάνει μια απίστευτη μπόρα και οι καλεσμένοι μας στον γάμο, ήταν σαν να γύρισαν από σχολικό μπουγέλο!
Η μάνα μου, ως γλυμμένη αγελάδα με το μαλλί πράσο από την βροχή, έχει ένα ύφος στο βίντεο "να λιποθυμήσω τώρα, ή μετά τις φωτογραφίες;"
Σκέφτομαι το βίντεο του γάμου, να το πουλήσω ως κωμωδία. Ε ρε Οσκαρ που θα πέσουνε!!!!!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.081 δευτερόλεπτα

Syndication