Λιάνα μου, τα συλλυπητήρια μου για τον πατέρα σου, θα φτάσεις σίγουρα το στόχο σου αφού το ήθελε τόσο και εκείνος αλλά και εσύ !!!
Τώρα το κεφάλαιο δίαιτες…. από Weight Watchers, χημικές, ισορροπημένες, ομάδας αίματος, με φτηνούς ή ακριβούς διαιτολόγους, ενημερωμένους και ανενημέρωτους διαιτολόγους, ενδοκρινολόγους, τι άλλο να θυμηθώ…. Δεν ξέρω πια απ’ όλες είναι η καλύτερη αλλά δεν έχω το κουράγιο να προσπαθήσω με καμία άλλη πλην της Ατκινς.
Αυτό που μου αρέσει είναι που μπορώ να βάζω όσο λάδι θέλω στο φαγητό και στις σαλάτες και να τρώω κασέρι χωρίς ενοχές… μέχρι 120 γρ ενώ σε άλλες δίαιτες μέχρι 30 γρ.
Τώρα πάνω απ’ όλες τις δίαιτες εγώ βάζω τον παράγοντα αποφασιστικότητα, δηλαδή πιστεύω ότι αν είσαι αποφασισμένος και βράχος χάνεις και με άλλες δίαιτες, αν όμως είσαι επιρρεπής όπως οι περισσότεροι παχύσαρκοι νομίζω ότι η Ατκινς βοηθάει.
Επίσης δεν μπορώ πια τις δίαιτες που έχουν μια φορά την εβδομάδα μακαρόνια στα πλαίσια ενός υγιεινού προγράμματος, ε, εκείνη τη μέρα έχω φάει όλη την τροφοθήκη…
Σε ένα έχω καταλήξει ότι τα corn-flakes, η 1 φέτα ψωμί, το τόστ, κλπ, με κάνουν λαίμαργη. Οπότε αν έχεις καλή ψυχολογία + Ατκινς νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις το στόχο σου πιο εύκολα και πιο γρήγορα από τις άλλες δίαιτες…