Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: ΦΟΒΑΜΑΙ ...

Απ: Re: Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ... 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17329

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ποια είναι η επιτυχία της άτκινς; Το πέρασμα και από τις 4 φάσεις! Είναι σημαντικό. Έτσι, μαθαίνεις τον οργανισμό σου, να διαχειρίζεται σωστά τους υδατάνθρακες που του δίνεις.
Με ένα απλό παράδειγμα: Έστω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα, του δίνεις αυστηρά 20 γρ υδ/ες την μέρα. Χάνεις τα κιλά που θέλεις, και ξαφνικά, αρχίζεις να του δίνεις 150 γρ υδ/ες την μέρα.
Τι πιστεύεις ότι θα κάνει το σώμα σου; Θα συνεχίσει την κέτωση ή θα αρχίσει να αποθηκεύει;
Ενώ αν περάσεις από όλα τα στάδια, το σώμα σου θα διαχειριστεί καλύτερα τους επιπλέον υδ/ες.
Στην άτκινς, δεν λέμε ότι μια ζωή θα τρέφσαι με κοτόπουλο και αυγά. Αν την κάνεις όμως σωστά, τότε θα φας μια φορά την εβδομάδα μακαρόνια, ένα τοστάκι που και που, αλλά σε καμία περίπτωση, δεν θα τρέφεσαι μόνο με υδ/ες! (Εκτός αν κάνεις διατροφή, 500 θερμίδων την μέρα!)
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ... 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17332

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
5 κιλά είναι πολύ λιγα.Ακόμα και να τα χάσεις σε 10 μέρες λες να φαίνεται τοσο πολύ?Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κανεις ολες της φασεις καλυτερα κανε μια κανονικη υποθερμιδικη διαιτα.

Απ: Re: Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ... 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17333

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μπορώ να πάω στη φάση2 μετά μέχρι να χάσω τα κιλά μου όλα και μετά να πάω στη φάση 3 και 4 και όταν θα έχω καταλήξει πόσους υδατάνθρακες χρειάζομαι να σταματήσω. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να βάλω 150γρ υδ ξαφνικά αλλά πότε βγαίνεις από την κέτοση?? Στη φάση 4? Δηλαδή εγώ αν φτάσω στη φάση 4 και έχω βγει από την κέτοση λογικά το σώμα μου θα αντέχει τους υδ που έτρωγα και πριν την atkins χωρίς να παχαίνω (δλδ 1γιαούρτι, 2-3φρούτα και 1 τόστ την ημέρα + το φαγητό μου ανάλογα τι θα είναι). Έχω δίκιο?

Συγκεκριμένα η ερώτησή μου από την αρχή ήταν: "Χαλάει η atkins το μεταβολισμό ώστε να τα πάρεις διπλά ή όχι?". Εννοείται ότι θα μπω σιγά σιγά ξανά στους υδατάνθρακες όπως θα αύξανα σιγά σιγά τις θερμίδες αν έκανα μια θερμιδική δίαιτα.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν από veratr.

Απ: Re: Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ... 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17334

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
christinaki1989 έγραψε:
5 κιλά είναι πολύ λιγα.Ακόμα και να τα χάσεις σε 10 μέρες λες να φαίνεται τοσο πολύ?Εφοσον δεν εχεις σκοπο να κανεις ολες της φασεις καλυτερα κανε μια κανονικη υποθερμιδικη διαιτα.

Σ'εμένα και το 1 κιλό δείχνει πολύ στο σώμα μου, κι επίσης το ποσοστό του λίπους μου είναι μεγάλο. Και δυστυχώς αυτά τα 5 δε μπορώ με τίποτα να τα χάσω με ό,τι άλλη δίαιτα κι αν προσπάθησα.
Επίσης δεν είπα ότι δε θα μπω στις άλλες φάσεις ... απλά όχι για να ακολουθήσω τη διατροφή αυτή μία ζωή αλλά για να μη μπω απότομα στους υδατάνθρακες που έτρωγα...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΤΩΣΗ?
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν από veratr.

Απ: Re: Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ... 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17340

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67

Απ: ΦΟΒΑΜΑΙ ... 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17342

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μπράβο χριστινάκι ,πολύ ωραίο το βιντεάκι.

Κορίτσια η αλήθεια είναι μία : ο καλύτερος τρόπος για να χάσει κανείς κιλά είναι να μειώσει τους υδατάνθρακες. Δεν πεινάει, χάνει γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εννοείται βέβαια πως δεν γίνεται να ζήσει όλη του τη ζωή κανείς χωρίς να φάει τη μακαρονάδα του ή το γλυκάκι του. Θα τα φάει με μέτρο ,οταν φτάσει στο στόχο του. Αυτό ισχύει με όλες τις δίαιτες. Δεν ξυπνάς μια μέρα και αρχίζεις να τρώς το καταπέτασμα και έχεις την απαίτηση να μη βάλεις !

Προσωπικά τρώω σχεδόν τα πάντα με μέτρο και διατηρώ μια χαρά τα κιλά μου. Ξέρω πως αν θελήσω να χάσω κανένα κιλακι ( δεν το έχω ανάγκη πλέον )θα μειώσω τους υδ/ες και θα έρθω αμέσως στα ίσια μου !
Καλή συνέχεια σε όλους !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication