Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17411

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Καλη επιτυχια σε ολες...καντε σωστα την Ατκινς και δε θα το μετανιωσετε!Lolly αυτον τον καημο με το παλιο τζιν τον ειχα και γω μεχρι που μπηκα σε ολα τα τζιν που δε μου εκαναν και τωρα δεν εχω κανενα να βαλω ως στοχο,λεω να παω να αγορασω κανενα καινουργιο (νουμερο 24mex-34eur) και να το βαλω ως στοχο μπας και παρω μπρος :lol: !
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17412

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χα Χα! 'Οντως νομίζω πως βοηθάει και αυτό! Εγώ π.χ. έχω βάλει στόχο αν χάσω 10 κιλά να πάρω καινούργιο μαγιό! :D (ελπίζω να τα χάσω πριν τελειώσει το καλοκαίρι!)

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17516

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια πώς τα πάτε? Εγώ όχι καλά, την έκανα μεν 14 μέρες κι έχασα 3,5 κιλά περίπου, αλλά εδώ και 5 μέρες την ψιλοχάλασα (στην αρχή) με αποκορύφωμα το σημερινό που ούτε θέλω να το σχολιάσω. Αύριο ξαναξεκινάω και μάλιστα σκέφτομαι να μειώσω και λίγο το τυρί μπας και έχω κάπως καλύτερα αποτελέσματα. Όντως είναι εξαιρετικά αποτελεσματική δίαιτα (γενικώς αν παρατηρήσετε λίγο τι γίνεται γύρω μας οι μόνες δίαιτες που πλέον συζητιούνται κι έχουν αποτελέσματα είναι οι πρωτεινικές και όλο ξεφυτρώνουν και παραλλαγές τους!), αλλά εύκολη δεν τη λες. Άντε να δουμε τι θα δούμε και αυτή την εβδομάδα. Γράψτε τις εξελίξεις σας να πάρω λίγο τα πάνω μου!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17517

• mermaid
  • Το Άβαταρ του/της mermaid
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα κορίτσια, ειπα να μπω και γω στην παρέα σας. Ξεκινάω κι εγω σήμερα (για χιλιοστή φορά :oops: ) κι ελπίζω με τη βοήθεια σας να τα καταφερω κι εγω. Ειμαι 1.62 και θέλω να χάσω 20 κιλά. Γυμναστήριο δεν πάω αλλα θα προσπαθήσω να κανω ενα πρόγραμμα που σιγα σιγα τρέχεις 5χλμ. "couch to 5k" λεγεται. Ελπιζω να τα λέμε συχνα εδω μέσα και να δινουμε κουράγιο η μια στην άλλη!!! grouphug
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από mermaid.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17520

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Alice μην απελπίζεσαι, κι εγώ 14 μέρες κάνω και βλέπεις πόοοοοσα έχασα στο τίκερ μου!!! :lol: Αφού δεν τα παράτησα ακόμα εγώ που έχω δοκιμάσει 1000000 δίαιτες τότε όλοι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Και όταν βλέπεις πώς τα κατάφεραν τα κορίτσια στο φόρουμ μετά δε μπορείς να τα παρατησεις!
Mermaid καλώς όρισες στην παρέα! 'Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά οι καινούργιες....!! :D

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17524

• barb3
  • Το Άβαταρ του/της barb3
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
αν και δεν προλαβαινω λογο δουλειας, ειπα να γραψω 2 λογακια. εχω ξεκινησει εδω και 3-4 βδομαδες. εχω κανει του κοσμου τα λαθη οποτε προκοπη δεν εχω! τα πιο προσφατα λαθη μου:
εχθες εκανα φιλετακια με μαγιονεζα, τα εφαγα και ειδα μετα οτι η μαγιονεζα ειχε ζαχαρη
τοσο καιρο ετρωγα ζαμπον με ζαχαρη. αφου το καταλαβα το ΣΚ, σημερα ειπα να αγορασω χωρις ζαχαρη. και αγορασα ενα με δεξτροζη και ημουν πολυ χαρουμενη. τελικα η δεξτροζη ειναι γλυκοζη=ζαχαρη! παει και αυτο.
επισης ετρωγα το γρηγορο γλυκακι δηλ ενα αυγο, κανελα, κακαο, μπεκιν και 1 κουταλια ταχινι. το ταχινι απαγορευεται στη φαση 1!!
ε, που να χασω κιλο ρε παιδια?
αφηστε το τριμενο κολοκυθακι που το εβαζα παντου και δεν το μετρουσα!
και εκεινο το μισο φλυτζανι ρε παιδια, πολυ μικρο ειναι το φλυτζανι! εγω μετρουσα με κουπα και καπου χθες διαβασα οτι φλυτζανι=μπαλακι του μπειζμπολ! εψαξα στα παιχνιδια του γιου μου και επαθα σοκ! το παλιο φλυτζανι εννοει και οχι τις κουπες των 400 και βαλε ml!!
για πειτε λοιπον κι αλλα λαθακια να μην τα επαναλαβω!!
by the way, το μιλνερ τι λεει? επιτρεπεται στη 1 φαση? ρωταω γιατι ο ΑΒ το εχει προσφορα απο σημερα 6 και κατι ευρω. εχω τρελαθει να πληρωνω σε κρεατικα, αλλαντικα και ζαμπονια (το ζαμπονια το προσεξατε τι ωραια το εγραψα?)οποτε προσπαθω να βρω οικονομικα προιοντα
φιλακια!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.115 δευτερόλεπτα

Syndication