ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
αν και δεν προλαβαινω λογο δουλειας, ειπα να γραψω 2 λογακια. εχω ξεκινησει εδω και 3-4 βδομαδες. εχω κανει του κοσμου τα λαθη οποτε προκοπη δεν εχω! τα πιο προσφατα λαθη μου:
εχθες εκανα φιλετακια με μαγιονεζα, τα εφαγα και ειδα μετα οτι η μαγιονεζα ειχε ζαχαρη
τοσο καιρο ετρωγα ζαμπον με ζαχαρη. αφου το καταλαβα το ΣΚ, σημερα ειπα να αγορασω χωρις ζαχαρη. και αγορασα ενα με δεξτροζη και ημουν πολυ χαρουμενη. τελικα η δεξτροζη ειναι γλυκοζη=ζαχαρη! παει και αυτο.
επισης ετρωγα το γρηγορο γλυκακι δηλ ενα αυγο, κανελα, κακαο, μπεκιν και 1 κουταλια ταχινι. το ταχινι απαγορευεται στη φαση 1!!
ε, που να χασω κιλο ρε παιδια?
αφηστε το τριμενο κολοκυθακι που το εβαζα παντου και δεν το μετρουσα!
και εκεινο το μισο φλυτζανι ρε παιδια, πολυ μικρο ειναι το φλυτζανι! εγω μετρουσα με κουπα και καπου χθες διαβασα οτι φλυτζανι=μπαλακι του μπειζμπολ! εψαξα στα παιχνιδια του γιου μου και επαθα σοκ! το παλιο φλυτζανι εννοει και οχι τις κουπες των 400 και βαλε ml!!
για πειτε λοιπον κι αλλα λαθακια να μην τα επαναλαβω!!
by the way, το μιλνερ τι λεει? επιτρεπεται στη 1 φαση? ρωταω γιατι ο ΑΒ το εχει προσφορα απο σημερα 6 και κατι ευρω. εχω τρελαθει να πληρωνω σε κρεατικα, αλλαντικα και ζαμπονια (το ζαμπονια το προσεξατε τι ωραια το εγραψα?)οποτε προσπαθω να βρω οικονομικα προιοντα
φιλακια!