Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα?

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17582

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ναι η αληθεια ειναι πως ενα τζιν που πηρα 26 νουμερο πριν κανα 2 μηνες τωρα μου "σακκουλιαζει" λιγο.Αρα φευγω σιγα σιγα απο αυτο το νουμερο.Εγω εχω "καμπυλες"(το λεω ετσι για να μη πω ψωμακια :lol: ),αρα μη σε εκπλησσει που μπορει να φοραμε το ιδιο νουμερο τζιν.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17583

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοίτα, δε γνωρίζω άτομα προσωπικά αλλά γενικά αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ υπάρχουν κάποιοι που μετά πηγαίνουν σε μέτρηση θερμίδων.
Σίγουρα δε δεσμεύεσαι από τη στιγμή που μπαίνεις στην άτκινς, δηλαδή δε χρειάζεται με το που χάνεις τα κιλά σου να μπεις στη συντήρηση της 4ης φάσης εις τον αιώνα τον άπαντα!
Να σου πω την αλήθεια κι εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω (ότ)αν χάσω 20 κιλα...!! Και γενικά πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι η συντήρηση δηλαδή να μάθουμε να ζούμε με την τάση μας προς το φαγητό και να μάθουμε να την αντιμετωπίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε... :)

Χαίρομαι πολύ που πήρες τα πάνω σου έστω και λίγο!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17584

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Στη veratr απευθύνομαι, για να μη μπερδευόμαστε!

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17588

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
spring έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως εκτός από την περίοδο παίζει ρόλο και το ότι γυμνάζεσαι,έτσι σε συνδυασμό με την ατκις αλλάζεις τη σύσταση του σώματος,χάνεις λίπος βάζεις μυικό ιστό.Λογικά θα αρχίσεις να έχεις και διαφορά στους πόντους.Πάντως κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι ο άτκινς δεν προτείνει πολλή γυμναστική στην αρχή(ιδιαίτερα στην α φάση) αλλά δε θυμάμαι γιατί.Να θυμάσαι όμως ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος,να κολλήσει,να φύγουν μαζεμένα,να κολλήσει πάλι.Και σε μένα κάτι τέτοιο γίνεται,στην αρχή είχα φαγωθεί νόμιζα ότι δε δουλεύει σε μένα ότι κάνω κάτι λάθος αν και την τηρώ τόσο καιρό με ευλάβεια σχεδόν παντα στην απλή της μορφή,αλλά ευτυχώς αν και δεν έχασα τόσα κιλά όσα θα ήθελα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,τουλάχιστον έχασα αρκετούς πόντους και τα παντελόνια μου(ν.28) αν και με σφίγγουν κουμπώνουν :)
Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι δίαιτα που σε βοηθάει να χάσεις γρήγορα τα κιλά σου(σε μερικούς τυχερούς ισχύει κι αυτό), είναι δίαιτα που σε βοηθάει να αλλάξεις τη σύσταση του σώματός σου,να βάλεις σε μια σειρά το μεταβολισμό σου,να διατηρήσεις τα χαμένα κιλά κι όλα αυτά χωρίς να πεινάς τρώγοντας όχι βέβαια απ'όλα αλλά τουλάχιστον νόστιμα.
Αυτό παντως με την περίοδο κι εμένα μου έγινε τον πρώτο μήνα,ενω συνήθως είμαι ρολόι είχα καθυστέρηση 5 μέρες,αλλά τις επόμενες φορές όλα διορθώθηκαν είναι μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός.

Καλά μη φανταστείς ότι σκοτώνομαι κιόλας αλλά κάνω τη γιόγκα μου, τη zumba μου και το τρεξιματάκι μου... φαντάζομαι δεν προτείνει πολύ γυμναστική στην πρώτη φάση γιατί για τους περισσότερους είναι μεταβατικό στάδιο και ίσως θέλει χρόνο ο αργανισμός να συνηθίσει οτι πλέον παίρνει ενέργεια από τις κετώνες που καίνει το λίπος και όχι από τους υδατάνθρακες.

Συμφωνώ ότι είναι διατροφή που κυρίως σε βοηθάει να αλλάξεις τη σύσταση του σώματος και ήταν και ο λόγος που την επέλεξα. Θέλω να κάνω κάτι μόνιμο, να το κάνω τρόπο ζωής και όχι απλά μια γρήγορη λύση. Απλά περίμενα πως θα είχα χάσει κάτι αφού καταναλώνω λίγες θερμίδες (οι θερμίδες που χρειάζεται ο οργανισμός μου σε κατάσταση ηρεμίας είναι1740, με την άσκηση πάει πάνω από 2000 άρα έχω καλή διαφορά). Για να δούμε τη δεύτερη - τρίτη μέρα του κύκλου τι θα πει η ζυγαριά!

On a side note, ειμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη μέρα που είμαι σε φουλ κέτωση (το μωβάκι το πρωτελευταίο)!!! Όλες τις άλλες μέρες, ακόμα και σήμερα το πρωί είχα ροζάκι. Αλλά από το μεσημέρι έχω αυτή τη μεταλική γεύση στο στόμα και είπα να ξανακάνω τώρα και μου έδειξε ΜΩΒ! clap

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17590

• ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Το Άβαταρ του/της ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
απαντώ στο ρουλάκι και γενικότερα...
δεν τοποθετήθηκα ακριβώς στο αν έχει αποτελέσματα η άτκινς, αλλά για να έχει αποτελέσματα η όποια δίαιτα απαιτεί "προσήλωση" και όσο πιο αυστηρή είναι και στερητική (και η άτκινς είναι πολύ στερητική) τόσο πιο πιθανό είναι να ενδώσεις στα απαγορευμένα...
το ότι έχασαν 4-5 άτομα όλο το επιπλέον βάρος τους σε ένα φόρουμ εδώ αλλά και σε άλλο που διαβάζω που έχει και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (οπότε προσδοκάς και περισσότερες επιτυχημένες περιπτώσεις)... ε οκ δεν λέει και τίποτε
Η άτκινς και γενικά οι lowcard δίαιτες απαιτούν για να χάσεις βάρος και για να το διατηρήσεις έναν τρόπο διατροφής ιδιαίτερο... που καμία σχέση δεν έχει με τη διατροφή που κάναμε και πήραμε τα επιπλέον κιλά (ούτε ένα λάιτ παγωτό δεν μπορείς να φας)
Τελοσπάντων δεν θα αντιδικήσουμε, μα δε μου άρεσε η αντιμετώπιση "η Ατκινς χρειάζεται δέσμευση, και αν ξεκινάς βλέποντας την σαν στερητική δίαιτα, στο λέω από τώρα, δεν θα τα καταφέρεις! "
Κάποια άλλη κοπελιά γράφει στο προφάιλ της "είμαι εδώ για να τα καταφέρω"
Είμαστε εδώ ή σε τέτοια σάιτς για να τα καταφέρουμε ή για να προσπαθήσουμε βρε αδερφέ, να βγάλουμε τις ανησυχίες μας, κλπ κλπ.
Κάνω κάτι που μοιάζει με άτκινς όπως είπα στο πρώτο μου ποστ γιατί είναι αυτό που μπορώ να κάνω τώρα, ελπίζω και θέλω να τα καταφέρω, ότι και να λέτε εσείς ή το διαολάκι που με τσιγκλάει μέσα μου...
Χαιρετώ και καλή επιτυχία σε όλους

Απ: Για να μαζευτούμε, ποιοι ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17591

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Και καλώς όρισες στην παρέα μας λοιπόν!!!!!!
Αυτό ακριβώς το διαολάκι έψαχνα και εγώ και όλοι μας!
Το ίδιο διαολάκι, που πείσμωσε και μένα στην αρχή!
Το διαολάκι που μου είπε πως αν δεν πεισμώσω δεν θα τα καταφέρω ούτε και σε αυτήν την διατροφή!
Όσο για την δέσμευση, το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Όπως και σε όλες τις διατροφές, έτσι και σε αυτήν, αν αρχίσεις και πάλι να τρως όλα αυτά που σε πάχυναν (μακαρόνια, πίτσες, γλυκά κλπ) θα ξαναβάλεις. Μιλάω πάντα προσωπικά, γιατί τον χειμώνα που χαλαρώνω (βλ μπουφάν, φαρδιά πουλόβερ, ζακέτες κλπ), πάντα "τσιμπάω" 3-4 κιλά. Την άνοιξη όμως που ξαναμπαίνω στους ρυθμούς μου, τα χάνω!
Δεν έχει κάτι διαφορετικό η Ατκινς από τις άλλες "δίαιτες". Ίσως μόνο τα θεαματικά της αποτελέσματα!!!!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.140 δευτερόλεπτα

Syndication