Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις?

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17675

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Προτιμάται η S&b γιατι τη βρισκεις σε ολα τα σουπερ και εχει λιγους καθαρους υδατ.Απο κει κ περα υπαρχουν και οι Φυτρο(θα τις βρεις σε Carrefur),οι Cavalier οι οποιες εχουν πολλα ειδη και ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ.Εγω τις εχω βρει σε ενα καφεκοπτειο στην Κηφισια.Και της Canderel,τις βρισκω στο Βασιλοπουλο.
Επειδη θες λιγους υδατ. τωρα προτιμησε την S&B.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17681

• Olymp1a
  • Το Άβαταρ του/της Olymp1a
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλησπέρα κι από μένα!

Αν μπεις στη σελίδα του Ατκινς, στα Tools εχει ενα BMI calculator που υπολογιζει το δεικτη μαζας σωματος σου και σου λεει απο ποια φαση να ξεκινησεις: www.atkins.com/Free-Tools.aspx

Όσον αφορά τη δυσκοιλιότητα έχω χρόνιο πρόβλημα και δε μπορούσα να βρω λύση με τίποτα, ούτε ακτινίδια, ούτε δαμάσκηνα, τίποτα. Και φυσικά μακριά από φαρμακευτικά σκευάσματα γιατί με συχνή χρήση διαταράσσουν τη χλωρίδα του εντέρου και αδρανεί η λειτουργία του (πιστεψέ με το έχω ψάξει πολύ και είμαι σε ιατρικό περιβάλλον λόγω γονιών). Αυτό που έκανα μέχρι πρότινως όταν η κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο ήταν τσάι από φύλλα Σιέννας (ή αλλιώς φύλλα Αιγύπτου) αλλά και αυτά θέλουν πολύυυυυυ προσοχή.

Τελευταία όμως βρήκα τη λύση: ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ! Ο Άτκινς στο βιβλίο λέει μία κουταλιά της σούπας ημερησίως (εγώ τρώω 3-4 σε μάφιν, κεκάκια, ψωμάκια, smoothies ή σκέτο στη σαλάτα) και κάνει θαύματα. Μισή με μία ώρα μετά από κάθε γευμα όλα λειτουργουν άψογα! Είχα χρόνια να νιώσω έτσι!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": basiliki 72

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17687

• basiliki 72
  • Το Άβαταρ του/της basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
ευχαριστω πολυ.θα το δοκιμασω!!

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17688

• basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εκτος απο μαγαζι με βιολογικα προιοντα που αλλου βρισκεις λιναροσπορο?μενω στην επαρχια και δεν μπορω να βρω.υπαρχει καποιο εμπιστο site ,αξιοπιστο για παραγγελια μεσω internet?

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17692

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Υπαρχουν πολλα site βιολογικων που δεχονται παραγγελιες.Εδω ενα www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=760

www.ebio.gr/index.php?act=viewProd&productId=1004
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν από christinaki1989.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": basiliki 72

Απ: για να χασεις 5 κιλα , απο ποια φαση αρχιζεις? 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17696

• basiliki 72
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:) ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.067 δευτερόλεπτα

Syndication