Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ...

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1817

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η διατροφή που προτείνει δεν είναι Atkins και σίγουρα δεν είναι κετογενής - ακόμα και στις "στερημένες" μέρες το μενού έχει πάνω από 30 γρμ υ/α. Για τις άλλες μέρες με τα ρύζια και τις πίτσες δεν λέω τίποτα... Είναι δίαιτα χαμηλων λιπαρών που "παίζει" με τους υ/α.
@Ευθυμία: μπορώ μόνο να σου μεταφέρω τι έχω διαβάσει για το κόλλημα, καθότι δεν έχω προσωπική εμπειρία (όποτε κόλλαγα ήξερα γιατί, είμαι και φαγανό :-) ) )
Το πρώτο βήμα είναι να κρατήσης μερικές μέρες ημερολόγιο του τι τρως. Θα τα γράφης ΟΛΑ και μετά θα αξιολογήσης αν όντως είσαι στους 20 υ/α.
Αν είσαι, μοίρασε του υ/α μέσα στη μέρα, μην τους τρως μαζεμένους σε ένα γεύμα. Μετά αύξησε την κατανάλωση νερού: αυτό βοηθάει στην αποβολή των κετόνων, που είναι παράγωγα της καύσεως του λίπους. Τέλος άρχισε ελαφριά άσκηση πχ 30' περπάτημα την ημέρα.
Οτι και να δοκιμάσης πάντως για να ξεκολλήσης, πες μας πως πήγες,
Καλή τύχη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1818

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γεια και απο μενα. Λοιπον, αυτη η διατροφη, μου θυμιζει κατι απο south beach diet ολιγον μπερδεμενη με θερμιδικη και ολιγον ατκινς.
Ευθυμουλα, τρως καθολου λιπακια? λιγο πετσουλα απο το κοτοπουλο, λιγο παχακι απο την χοιρινη? Μηπως γενικα αποφευγεις τα λιπαρα με το φοβο οτι θα σε παχυνουν? Αν ναι, νομιζω οτι εντοπισαμε το προβλημα! :) Αν δε φας το λιπακι σου, (σε λογικα πλαισια), δεν θα δωσεις το "ουπς" στον οργανισμο σου!
love your self

Re: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ... 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1820

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
κορίτσια κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις.stef ανήκουμε στην ίδια κατηγορία καθ'ότι και εγώ είμαι φαγανό!Rulaki τα λιπάκια μου τα τρώω μην το συζητάς!Τώρα που έχω δικαιολογία δεν θα τα φάω;Εδώ δεν μπορούσα να τα αποφύγω και ερωτοτροπούσα μαζί τους συνέχεια και είχα ΤΙΣ ενοχες!Τώρα που μπορώ να τα τρώω με την άδεια της αστυνομίας που λένε...........θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη;Να σας πώ τη μαύρη αλήθει πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να το παρακάνω στις θερμίδες.Θα κάνω την καταγραφή που λέει η stef και θα δούμε τι φταίει.Πάντως έχω να σας πώ ότι αυτή η διατροφή μου ταιριάζει γάντι! Αν τελικά δουλέψει κιόλας μέχρι τέλους θα είναι τέλειο γιατί δεν νοιώθω στερημένη ,πεινασμένη και εκνευρισμένη.Μόνο που βιάζομαι λίγο γιατί έρχεται και το καλοκαιράκι και .............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication