Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5478

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
το ξερω κοριτσια εχετε δικιο κ ευχαριστω.. τα γνωριζω κι εγω λογο δουλειας κ δεν ειμαι πανικοβλημενη απλα απογοητευμενη λιγο :? ?: :evil:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5511

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κ συν κ των προηγουμενων ποστ.. αρρωστησ κιολας!! μαζεμενα ερχονται αυτα τελικα βρε παιδι μου!!! πηρα αδεια κ προβλεπεται ν την περναω στο κρεββατι με το ενα η τον αλλο τροπο οπωσδηποτε!! οι σουπες θα πανε κ θαρθους αμετρητες!! ευτυχως που δεν μου αρεσει το ρυζι μεσα στη σουπα! παντα μαζευα το ζουμακι κ το κρεας κ αφηνα το ρυζι! οποτε την ψιλοβγαζουμε ατκινικα κ στο κρυωματακι!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5516

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Περαστικά Κατερινάκι...

Εκμεταλλεύσου την κατάσταση και ξεκουράσου τουλάχιστον....
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5517

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Κατερινάκιιιι περαστικά !!!!!!
Και εγώ άρρωστη είμαι !! Βήχω σα γαϊδούρι -με όλα τα προϊόντα του-και πονάει ο λαιμούλης μου !Έχω και συνάχι !!!Ευτυχώς εκείνη ζαλάδα-πάει να σπάσει το κεφάλι πέρασε !!!!
Λατρεύουμε τις σουπίτσες του κρυώματος!!!Εγώ, μόλις θα απολαύσω την κοτόσουπα αυγολέμονο που έφτιαξα μόνη μου!!! clap ap clap ap
Πολύ περήφανη !!!Πρώτη φορά την έκανα!!!!
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5530

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αστα lamare!! τα κρυωματα ειναιδραματκα! να νιωθει ο οργανισμουλης σου τετοια καταβολη απο ενα κρυωματακι... σκεψου τι παθαινει σε κατι πιο σοβαρο :twisted: γιαυτο δεν μου αρεει ο χειμωνας! κ σκεψου οτι ακομα δεν μπηκε!! εχει πονεσει η μεση μου να ειμαι ξαπλωμενη απο το κρεββατι στον καναπε! αλλα πρεπει γτ τωτρα δεν μπορω να παρω κ φαρμακα κ υπαρχει προβλημα πρεπει να προσεχω πολυ :?

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5964

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα βρε παιδια!!!!! τι μου κανετε κ απο δω! εγω καλα προς το παρον!! η εγκυμοσυνη μου προχωραει καλα απο αποψη μωρου!!! προχθες εκανα τον πιο φρεσκο μου υπερηχο κ ειναι σχεδων ετοιμο το μωρο!!! ολα σχηματισμενα!! μυτη ματια αυτακια χερακια ποδαρακια κοιλιτσα!! μια χαρα!! τωρα βεβαια 2 εβδομαδες δεν ειμαι κ πολυ καλα, ανακατευομαι ολη μερα!!! οχι εμμετους βεβαια αλλα απο ανακατεμα εχει πολυ!! ετσι αναγκαζομαι τρωγω φρυγανιες για να μαζευουν τα υγρα του στομαχου κ να μη ζοριζομαι ετσι :cry: η αληθεια ειναι πως ξεκινησε κ η πεινα τωρα!!! hungry ngry hungry ngry τρωγω οτιδηποτε τρωγεται!!!! κ αυτο δεν ειναι κ τοοοοοοοσοοοο καλο!!!! ωστοσω τα παω καλα ακομα την παλευω... 3 κιλα στους 3 μηνες δεν ειναι κ πολυ κακα.... :( προσπαθω να παιρνω υδατανθρακες απο φρουτα κ γιαουρτι κ τετοια γενικα..... παρολο που ορισμενες ορες θελω να φαω την μιση σοκολατοποιια!!!! fryingpan yingpan
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication