Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: atkins κ εγκυμοσυνη!!!

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7753

• eleni^^
  • Το Άβαταρ του/της eleni^^
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα ,εγγυος και εγω μονο που εκανα το λαθος να σταματησω τελειως τη διατροφη οταν το εμαθα ...μολις μπηκα στον ογδοο μηνα της εγκυμοσυνης μου κ εχω ηδη παρει 14 κιλα!!!!!!εχει κανενα νοημα να την αρχισω τωρα μπας κ γλιτωσω να φτασω τα 38 που ειχα φτασει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ή αργησα πολυ? :oops: :oops:
Τι τρωτε ρε κοριτσια εσεις? εχει ανοιξει η ορεξη μου κ θελω να τρωω τα ΠΑΝΤΑ!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7949

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ελενιτσα συγνωμη που αργησα να σου απαντησω αλλα εχω τρεξιματα τωρα κ μερικους μηνες με το σπιτι κ το μωρο που ερχεται κ ολο κατι φτιαχνω οποτε δεν πολυμπαινω!!! καταρχας ειμαστε κοντα κοντα αποτι βλεπω!!! 14 κιλα στον 8 δεν ειναι τπτ!!!! τα 38 αποκλειεται να τα φτασεις!!! οσο για την πρωτησ ου εγκυμοσυνη, τελικα ολοι τ5ην παταμε την πρωτη φορα γτ δεν ξερουμε φαινεται ποσο ευκολα τα περνουμε τα κιαλακια!! κι εγω που ειναι η πρωτη μου κ ειμουν μια χαρα με την atkins βολεμενη, πιστεψε με εχω παρει πολυ περισσουερο απο σενα!!!!! δεν πειραζει που την εκοψες οταν εμαθες οτι ησουν εγκυος! κι εγω το εκανα γτ το μωρο πρεπει να παιρνει απο ολα! κι αν πηρες τα κιλα μη σε νοιαζει! το κολπο το ξερεις! μ,ολις γεννησεις εκει θα δειξεις τη διαφορα του οτι το απολαυσες κιολας κ ας παρεκτραπηκες στην εγκυμοσυνη σου, αλλα ξερεις κ να ξαναγυρησεις στο σωμα σου!!! αντε φιλακια πολλα κ καλη γεννα κ στις 2 μας!!!!!!! γτ μετα μας περιμενει αυστηρη ατκινς μπας κ προλαβουμε το καλοκαιρακι!!!! beach ach character43 aracter43

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7952

• eva.k
  • Το Άβαταρ του/της eva.k
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια μετά την εγκυμοσύνη να προσέξετε πολύ,εγώ στην πρώτη έβαλα 11 κιλά στη δεύτερη 14 και τις πρώτες 15 μέρες μετά τη γέννα φεύγαν όλα, έλα όμως που εγώ συνέχιζα να τρώω λες και ήμουν έγκυος ακόμα, εννοείται ότι μέσα σε λίγους μήνες τα έβαζα όλα ξανά , χωρίς έμβρυο όμως, αντιλαμβάνεστε.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #7988

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ωχ!! τετοια λεγε μου!!!!! :lol: κακο αυτο! κ φαντασου οτι πηρες κ λιγα!!!! παιδι μου το κολπο ειναι να αρχισουμε αμεσως ατκινς να βρουμε την υγεια μας χωρις να παρεκτραπουμε θα φυγουν ολα τα κιλα γρηγορα κ θα ξαναβγουμε στις παραλιες!!!! αλλα το θεμα ειναι να μην αφεθουμε!! hungry ngry

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8001

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας κι από μένα κορίτσια,
διαβάζοντας το post της eva.k θυμήθηκα τα δικά μου: στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 11 κιλά και μετά τον τοκετό ήλπιζα να τα χάσω γρήγορα. Aυτό που δεν ήξερα ήταν, τι με περίμενε μετά: με το μωρό να τρώει κάθε 3-4 ώρες δεν προλάβαινα να κοιμηθώ καλά, και ένοιωθα συνέχεια κουρασμένη, νυσταγμένη και παραζαλισμένη: ως εκ τούτου ΔΕΝ μαγείρευα αλλά έτρωγα ότι υπήρχε έτοιμο (δηλ τη μηλόπιττα του ζαχαροπλαστείου). Κι όταν με ξύπναγε το μωρό τη νύχτα έτρωγα λίγη σοκολάτα, για να μην κοιμηθώ πάνω στο νεροχύτη, όπου ετοίμαζα το γάλα του :oops:
Ξαναβρήκα το ρυθμό μου μετά από 2-3 μήνες, που το μωρό κοιμόταν αρκετές ώρες το βράδυ και έτσι επιτέλους συνήλθα κι εγώ.

Re: atkins κ εγκυμοσυνη!!! 16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #8009

• katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και........... εχει κ συνεχεια stef!!! μην μας την κοβεις!! απο κιλα τι εγινε? τα εχασες τελικα η πηρες κι αλλα???? :cry:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication