Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: έφαγα τον αγλέορα

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1408

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
γεια σας παιδια! οσον αφορα αυτο που λεει ο γιαννης εχω να πω πως δε συμβαινει μονο στη γυναικα του! κι εγω προκειμενου να μη χαλασωτην διαιτα δεν θα φαω καθολου απο καποιο γλυκο! ενα κομματι δεν μου αρκει1 αν ξεκινησω χζητω που καηκαμε μετα! δεν σταματαω με τιποτα!ειναι θεμα μυαλου νομιζω! καλυτερα να μη του δωσει καθολου να θυμηθει τη γευση παρα να του τη δωσεις λιγο κ να του την παρεις! η ολα η τιποτα!!! :D mrgreen: τα πρωτα σταδια ειναι τα πολυ δυσκολα! μετα εχεις σχεδων απο ολα! μαλλον καλυτερα απο ολα απλα λιγοτερη ποσοτητα κ προσοχη στους συνλικους υδατανθρακες της μερας!! φιλια!! :wink:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1409

• Angelina
  • Το Άβαταρ του/της Angelina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:( ( ( x ( ( Πως θα παρω παλι μπρος που νοιωθω τοσο ευαλωτη ρε παιδια??

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1411

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ το ειχε η μέρα φαίνεται. Ξέρει κανείς από αστρολογία να μας πει τι τρέχει με τους πλανήτες???
Επαναφορά στην τάξη, μετά τις αταξίες! Νιώθω φουσκωμένη από τις χθεσινές ηλιθιότητές μου, επισκέφθηκα το .. μέρος 3 φορές ήδη κ έχω ανακατωσούρα. Παράξενο πόσο ο οργανισμός απωθεί από μόνος του τα βλαβερά που είχε ξεσυνηθίσει κ με αυτή την κακοδιαθεσία σωματική κ ψυχική, σε βάζει στο σωστό δρόμο.
Εγώ σήμερα έφαγα μισό μήλο, 100γρ φασολάκια λαδερά, αυγά με λουκάνικα. Το βράδυ θα φάω λίγο γιαουρτάκι κ είμαι κομπλέ.
Ευχαριστώ για το support όλους σας. Αναζητώ εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης της σύμπτωμας... μήπως να αρχίσω το σπάσιμο πιάτων?? καλύτερο απ' το να τα γεμίζω κ να τα αδειάζω!

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1413

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
το σπασιμο των πιατων, αστο να το κανουν οι αλλοι, οταν θα'σαι μια κουκλαρα, και θα χορευεις πανω στα τραπεζια!
Οσο για την χτεσινη μερα, οντως κατι ειχε, γιατι κι εγω υπεπεσα σε αμαρτημα. Ηρθε μια πελατισσα μου, που γιορταζε η κορη της, και τι μου εφερε? μικρο προφιτερολ, που ειναι η αδυναμια μου. Το τσακισα! Το βραδυ εφαγα σουβλακια, και αφου την ειχα κανει τη "πατατα",εφαγα και μιση φετα ψωμι.
Μη σκατε ομως. Γιατι μετα απο κολλημα μιας εβδομαδας στη ζυγαρια, σημερα μ'εδειξε μισο κιλο πιο κατω. Αγνωστες αι βουλαι της ατκινς....
love your self

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1416

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ειναι που το σωμα μας συνηθιζει σε μια διατροφη κ μετα ν κανουμε την πατατ για μια μερα δεν τρεχει τιποτα το σπουδαιο! δεν το θυμαται οποτε την αλλη μερα το πιο πιθανο ειναι να κυμαινομαστε στα ιδια κιλα. μαλλον πως δε φταει η μερα απλα ολοι μας καποια στιγμουλα υποκυπτουμε στην αμαρτια! δεν ειμαστε ρομποτ, ειμαστε ανθρωποι με αδυναμιες! υπομονη!

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1417

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μηπως φταιει η πανσεληνος?Να το εχουμε κατα νου την επομενη φορα. :?:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication