Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μου ρχεται να τα παρατησω ολα.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1274

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Maria5 έγραψε:
hemma ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ :?: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 37ΧΡ.ΚΑΙ ΕΧΩ 3 ΓΙΟΥΣ 17,15,8 :shock:
Maria5 να σου ζήσουν τα παιδιά σου και να τα χαίρεσαι.Πάντως σε βρίσκω πολύ μικρή για να έχεις γιό 17 χρονών.Και το μικράκι ε? πώς προέκυψε?Ξαναφούντωσε ο έρωτας? :D D D D D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1275

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Maria5,ειμαι 37 και εχω δυο αγορια.Ο ενας 10 και ο αλλος 11.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1276

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πολυ καλο mamamaria.Στην εγκυμοσυνη ειχα παρει +45 κιλα.Εσυ?

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1280

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Εγώ άν ρωτάς εμένα[αν οχι πάλι θα απαντήσω, απ'ότι κατάλαβες δεν υπάρχει περίπτωσηνα γλυτώσεις]στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ξεκινήσει 65 κιλα και γέννησα 85.Στη δεύτερη ξεκίνησα85 καιγέννησα94.Χαμός.στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα ζαχαρώδη διαβήτη και έκανα ενέσεις ινσοουλίνης 2φορές την ημέρα.Προχθές που αρχισα την ατκινς ήμουν85.Θαζυγιστω το μεγάλο σάββατο και ελπίζω να ενθουσιαστώ γιατί με ξξέρω.Αν δεν έχω χάσει3-4 κιλά θα απογοητευτώκαιμετά χάνω το κουράγιο μου.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1282

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω παιδια ξεκινησα την πρωτη μου εγκυμοσυνη 65 κιλα, πηρα 35 κι εγινα τριψηφια!!! επιασα τα 100! και να σκεφτειτε οτι η κορη μου βγηκε σαν γατι, 2.400 κιλα μονο. σε 15 μηνες εχασα καποια κιλα κι εφτασα στα 80 να ξεκιναω την δευτερη εγκυμοσυνη. σ'αυτην πηρα μονο 15. η γυναικολογος μου φοβηθηκε για ανεβασμενο ζαχαρο απο κατι εξετασεις που αποδειχτηκαν λαθος και μου εκανε ισογλυκαιμικη διατροφη, τουτεστιν λαιτ ατκινς. οταν γυρισα στο σπιτι αφου γεννησα και τον μικρο μου, ημουν αισιως 90. η πλακα ειναι οτι λογω θορυβησης επι ζαχαρου, λιγο πριν την δευτερη καισαρικη μου μετρησαν το ζαχαρο και το βρηκαν 60! πεντε μοναδες κατω απο το κατωτερο φυσιολογικο! κι ενω ειχα πει για πολυ καιρο το ψωμι ψωμακι, μου χορηγησαν ενδοφλεβιως κατι σαν γλυκοζη για να μου ανεβει! τωρα ειμαι 58 κιλα με 165 μποι. οχι απλα καλα,...τρικαλα!

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1284

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμια έγραψε:
Maria5 έγραψε:
hemma ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ :?: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 37ΧΡ.ΚΑΙ ΕΧΩ 3 ΓΙΟΥΣ 17,15,8 :shock:
Maria5 να σου ζήσουν τα παιδιά σου και να τα χαίρεσαι.Πάντως σε βρίσκω πολύ μικρή για να έχεις γιό 17 χρονών.Και το μικράκι ε? πώς προέκυψε?Ξαναφούντωσε ο έρωτας? :D D D D D
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΟΣΕΩΝ!!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ :wink: ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΑΤΕ :!: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ :lol: ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ 19 ΓΕΝΝΗΣΑ 20 ΤΙ ΝΑ ΠΩ :?: ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΚΡΟΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ :D ?: :?: ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΡΙΧΝΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ .ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑΞΥΠΝΗΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΜΕ 4 ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ :!: :!:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.073 δευτερόλεπτα

Syndication