Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Γυμναστική

Απ: Γυμναστική 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16659

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
31 είμαι κοριτσάκι μου ασ'τα μεγαλωσα επικύνδινα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασα 31 χρονών.

Μου αρέσει που λες οτι έχω λίγα παραπάνω κιλάκια απο σένα να χάσω..... καλέ εγω τα τριπλάσια απο σένα κιλά πρέπει να χάσω. Αν και εσύ έφτασες στον στόχο σου εγώ ακόμα παω........!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν από Liana.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Γυμναστική 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16661

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ασε μας ρε Λιανα που εισαι μεγαλη....μια χαρα εισαι προλαβαινεις ακομα να φτιαξεις το σωματακι σου!

Απ: Γυμναστική 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16668

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εγω τι να πω 41 και κιλα να καληψω ολοκληρο στρεμα :lol: η γυμναστικη κολαει γιατι αυτο χανεις απο λιπος το μετατρεπει σε μυς.Αυτο κανουν οι μποντυ μπιλντερ.τα περισεβουμενα μην ανχονεσε ξεκινα περπατημα και σιγα σιγα η κοιλια θα σφιξει.

Απ: Γυμναστική 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16672

• DIMZAN
  • Το Άβαταρ του/της DIMZAN
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • i want my body back
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΛΙΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ 32 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ 70,8 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60...ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΙΣΩ....ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ??????????? ΚΑΙ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΚΡΑ......Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Απ: Γυμναστική 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16673

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Καλημερα!
Να ξεκαθαρισουμε αρχικα οτι το λιπος δεν μετατρεπεται σε μυες, το λιπος ειναι λιπος και μονο σε ενεργεια μπορει να μετατραπει οταν ο οργανισμος δεν εχει απο που να την αντλησει.
1 κιλο λιπους εχει σχεδον τον διπλασιο ογκο απο οτι 1 κιλο μυικης μαζας.
Δηλαδη βαλε διπλα διπλα 200 γρ μοσχαρακι απαχο και διπλα 200 γρ μπεικον και δες την διαφορα.

Η γυμναστικη σε καμια περιπτωση δεν κολαει την απωλεια βαρους.
Οταν μιλαμε για γυμναστικη με βαρη, ισως να γινεται μια μικρη κατακρατηση κατα την αναρωση των μυων.
Οταν μιλαμε για γυμναστικη στην οποια χρησιμοποιουμε το βαρος του σωματος μας ισχυει ακριβως το ιδιο αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο.

Πιανομαστε οταν το παρακανουμε ή πιανομαστε οταν ειμαστε αγυμναστοι.
Για να δεις αλλαγη στο σωμα σου, οποιου ειδους γυμναστιικη και να κανεις , πρεπει να το κανεις συστηματικα και για καιρο.Kαι την αλλαγη την βλεπουμε στους ποντους περισσοτερο.

Λιανα μου αν και δεν σε ξερω , σε νοιαζομαι οπως τα περισσοτερα κοριτσια εδω μεσα, γιατι φανταζομαι οτι οι περισσοτερες εχουν την ψυχολογια που εχω και εγω.
Οσο μπορεις και οποτε μπορεις , καλο ειναι να γυμναζεσαι. Να σε βλαψει η γυμναστικη δεν υπαρχει περιπτωση.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Απ: Γυμναστική 14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #16675

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
FANIZA έχασες 12 κιλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα !! Πραγματικά μπράβο σου. Εμενα 2 μήνες μου πήρε για να χάσω τα κιλά που έχεις χάσει εσύ. Καλά έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου....

DIMZAN κατ'αρχήν να σου ζήσει το μωράκι σου. Λοιπόν αυτό το σκέφτομαι και εγώ τώρα που κάνω δίαιτα γιατί έπρεπε να καταναλώνω τόσο μεγάλες ποσότητες αλμυρών και γλυκών?? Θα μπορούσα τώρα να μην είχα φτάσει σε αυτό το σημείο. Θυμάμαι μόλις τελείωνα το φαγητό μου πχ το βραδινό μετά κατευθείαν στο ψυγείο να φάω κάτι γλυκό και μετά το γλυκό πάλι ήθελα κάτι άλλο να φαω και μετά όταν ξάπλωνα έλεγα ντροπή σου που δεν έχεις έλεγχο και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.

Jubilee εγώ είμαι στην κατηγορία αγυμναστη 100% μόνο περπάτημα κάνω και αυτό δεν το ευχαριστιέμαι ιδίαιτερα το κάνω γιατί πρέπει. Εχθές έκανα ασκήσεις για τους γλουτούς, τα ψωμάκια και για την κοιλιά και περπάτησα 45 λεπτά έφτασα σχεδόν μέχρι το Γαλάτσι. Πρέπει να αλλάξω εντελώς τρόπο ζωης .... και μέχρι στιγμής πιστεύω οτι τα παω μια χαρά. Σήμερα θα κάνω ποδήλατο και τις ασκησούλες μου για τους κοιλιακούς μου το καλοκαίρι έρχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication