Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 13 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #18609

• Matina77
  • Το Άβαταρ του/της Matina77
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ χριστινάκι. Θα το τηρήσω απο εδώ και μπρος και πιστεύω πως θα πάνε όλα οκ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 13 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #18610

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Ματίνα, καλημέρα.
Πρώτο φάουλ, μίλνερ! Ότι είναι λάιτ, έχει μέσα άμυλα!
Δεύτερο φάουλ, το μπαλσάμικο. Όλα τα μπαλσάμικο, στην καλύτερη περίπτωση είναι τίγκα στο μέλι, και στην χειρότερη, τίγκα στην ζάχαρη.
Τρίτο φάουλ, τα παριζάκια/αλαντικά. Συνήθως και αυτά, γεμάτα με άμυλα.
Τέταρτο φάουλ, οι θερμίδες. Η άτκινς. είναι θαυματουργή, αλλά όχι τόσο, ώστε να σου κάψει τις επιπλέον θερμίδες που παίρνεις, αναλογικά με αυτές που καις.
Με λίγα λόγια, κόβεις μίλνερ/μπαλσάμικο/αλαντικά και τα αντικαθιστάς με "καθαρά" προιόντα. Και τέλος, ή μειώνεις τις θερμίδες σου, ή βάζεις στην καθημερινότητά σου μία ώρα περπάτημα,και βάλε "Χ" στο ασανσέρ.
love your self

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 13 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #18611

• Matina77
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ ρουλακι και σένα. οκ λοιπόν ακολουθώ και αυτές τις συμβουλές και πιστεύω να πάρω μπρος. Για να δούμε...

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18627

• Matina77
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα στην παρέα και πάλι. Ακολούθησα τις συμβουλές σας και τελικά κάτι πήρε μπρος. Έχασα 3 κιλά. Περίμενα να ήταν παραπάνω αλλά δεν πειράζει... τουλάχιστον έχω χάσει αρκετούς πόντους. Συνολικά είναι 2 μήνες που την έχω αρχίσει την Άτκινς και 1 μήνας που έκανα τις διορθώσεις που μου προτείνατε.
Ο στόχος μου είναι να χάσω άλλα 5 κιλά αλλά νιώθω πολύ έντονη την ανάγκη να φάω φρούτο. Πρώτη φορά που κάνω 2 μήνες να φάω φρούτο. Έτσι εδώ και κάποιες μέρες τρώω 1 μήλο την ημέρα. Τι γνώμη έχετε;
Επίσης, με δεδομένο ότι δεν χάνω και πολύ, όπως σας είπα, 1 μήνας - 3 κιλά, και θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά, να περάσω στη β' φάση με τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα ή όχι;

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18628

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
natinaki καλησπερα, χανεις λιγα κιλα ισως γιατι δεν εχεις πολλα να χασεις.παντως χανεις και αυτο ειναι καλο.αλλωστε ολοι προσπαθουμε να μας γινει τροπος ζωης η ατκινς και οχι προσωρινη διαιτα.οποτε μην αγχωνεσαι.οσο για το μηλο ενα μετριο μηλο με την φλουδα εχει 13,5 υδατ, και χωρις φλουδα 12,5 υδατ.αν το βολεψεις στο ημερησιο προγραμμα σου εισαι οκ.τωρα για την β φαση; τι να σου πω; εγω προσωπικα εδω και μηνες ειμαι στην α φαση απλα προσπαθω να βολεψω καποιες τροφες.πχ σημερα θα φαω το μηλο που εχω επιθυμησει και δεν θα φαω κατι αλλο που θα μου ανεβασει τους υδατανθρακες πανω απο 20 αντε25.αυριο θα φαω κατι αλλο που μου αρεσει, και ετσι περνουν οι μηνες.ουτε στερουμαι τιποτα .οσο βεβαια πλησιαζω τον στοχο μου δεν χανω κιλα.αν δεις το εβδομαδιαιο ζυγισμα μου εχω κοντα στους 2 μηνες που δεν εχασα γραμμαριο.αλλα πιστεψε με αδιαφορω. αρκει που δεν τρωω σκουπιδια.υπομονη ματινακι και θα τα χασουμε τα παλιοκιλα.φιλακια

Δεν χάνω βάρος κατά την πρώτη φάση 12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18629

• Matina77
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ για την απάντηση aggy :)
Ευχομαι καλή δύναμη και να φτάσεις γρήγορα το στόχο σου :)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication