Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Aν ξεφύγεις κατά πολύ?

Re: Aν ξεφύγεις κατά πολύ? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2955

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλημέρα!Καλά είμαι!Συνεχίζω ακάθεκτη με μπριζολίτσες,κοτόπουλο,πανσέτες κτλ λιγη σαλατούλα κ κανα τυρακι-ζαμπονακι το πρωι κ είδη η κοιλίτσα εχει μπει μέσα!Το βραδινό το χω κόψει τελείως...Αυριο είναι η μέρα ζυγίσματος για μένα(ζυγίζομαι μόνο μια φορά την βδομάδα για να μην αγχώνομαι κτλ) οπότε θα δείξει αύριο...Αλλα είμαι πολύ αισιόδοξη οτι έχω επιστρέψει εκεί που ήμουν!Αν όντως είναι έτσι θα χαλαρώσω επιτέλους κ μετα απο κει κ πέρα θέλω να χάσω άλλα 4-5 σε πιο αργό ρυθμό για να προσθέσω κανα υδατ/κα ωστε να δω μέχρι που με πέρνει...κ απο κει κ πέρα συντήρηση...

Εσυ Δημήτρη βλέπω συνεχίζεις αγγίζοντας την τελειότητα με την απώλεια που έχεις!Μπραβο κ πάλι μπράβο!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Aν ξεφύγεις κατά πολύ? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2984

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπέρα αφροδίτη
συνέχισε έτσι κ θα δείς αποτελέσματα δέν θα φοβάσαι να ζυγηστης θα χανεις θα χάνεις στο τέλος θα κεδείσεις. Εγώ εφτασα τα 12 κιλα κ συνεχιζω.

Re: Aν ξεφύγεις κατά πολύ? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3022

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
clap ap

επέστρεψα στα κιλά που ήμουν κ είμαι μια χαρά,με ανεβασμένη διάθεση κτλ!
κ φυσικά συνεχίζω ακάθεκτη!

Re: Aν ξεφύγεις κατά πολύ? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3072

• Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μπράβο, μπράβο, μπράβο.Συνέχισε έτσι και σιγουρα θα φτάσεις το στόχο σου. Εγώ πρέπει να έχω χάσει κ άλλο 1 κιλό.

Re: Aν ξεφύγεις κατά πολύ? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3253

• Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αφροδιτη που εισαι; χαθεικαμε, εχασες κανα κιλο; εγω ειμαι πολυ angel gel angel gel angel gel εχω χασει 15 κιλα clap ap clap ap dance nce dance nce

Re: Aν ξεφύγεις κατά πολύ? 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #3255

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μέσα στον χαμό δεν πήρα χαμπάρι ότι ερωτήθην...

Marlou επειδή το θέμα μου είναι οι υδατάνθρακες λόγω υγείας, δεν χάνω πλέον με τους ίδιους ρυθμούς. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να φάω και 2000 θερμίδες -πολλές για την ζωή που κάνω- αρκεί να μην ξεπεράσω τους υδατάνθρακες.

Τώρα θέλω άλλα 5 κιλάκια, αλλά είμαι στο χαλαρό. Έχω βάλει και την άσκηση στο πρόγραμμα οπότε να καίω περισσότερο.

Ο Dimitris λέει κάτι πολύ σωστό σχετικά με τα λαχανικά. Όλοι μου οι υδατάνθρακες προέρχονται από λαχανικά. Ελάχιστοι είναι ζάχαρη. Μπορώ να πω ότι πριν την Άτκινς τα λαχανικά ούτε να τα δω. Τώρα δεν υπάρχει μέρα που να μην φάω 200 γραμμάρια. Βάλε και άλλα 200 γαλακτοκομικά. Κοινώς φουλ στο ασβέστιο και τις βιταμίνες.

Κατά συνέπεια, μπορείς να μείνεις όσο θες στην 1η φάση, αρκεί να τρέφεσαι σωστά και να μην αποκλείεις ομάδες τροφών.
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication