Natassa αν κατάλαβα καλά έχουμε γιατρό φάν της άτκινς;Επιτέλους !!Ρώτα τον σε παρακαλώ και για την περίπτωση της τριχόπτωσης!Την αντιμετωπίζω εγώ και έχω φρικάρει πραγματικά!Κάνω θεραπεία απο το δερματολόγο μου αλλά είμαι κυριολεκτικά τρομοκρατημένη!!Πραγματικά αν δεν ήταν αυτό αυτή τη στιγμή θα ήμουν ευτυχής που ανακάλυψα αυτή τη διατροφή που μου ταιριάζει γάντι στις προτιμήσεις μου!!Εχω χάσει10 κιλά σε 3 μηνες και μετά για ένα μήνα σχεδόν στα ίδια.Δεν στερούμαι θερμίδων αλλά κρατάω τους υδατάνθρακες γύρω στους 20.
Παίρνω τ4 των75 γιατί έχω όζους στο θυρεοειδή μου.Η δική μου δερματολόγος που είναι και φίλη ,μου είπε ότι λογικά κανένα πρόβλημα δεν θα είχε προκύψει αν έπαιρνα βιταμίνες απο την αρχή της αλλαγής της διατροφής μου και ότι όποια δίαιτα και αν ακολουθήσει κανείς για να χάσει βάρος χρειάζεται να πάρει βιταμίνες αλλιώς η τριχόπτωση είναι συνήθης αντίδραση του οργανισμού!!Σας τα γράφω γιατί αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερα όταν το συζητάω και γιατί θέλω να πιστεύω ότι θα ξεπεράσω αυτό το σκόπελο !ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ

ntrum

ntrum

ntrum ΤΩΡΑ!!!

ntrum

ntrum

ntrum

ntrum

ntrum