Καλωσήρθες και από μένα!
Tzair, καταλαβαίνω την αγωνία σου για απαντήσεις και εγώ τα ίδια κάνω όταν ρωτάω κάτι, μπαίνω ανά πέντε λεπτα! Είδα την ερώτησή σου το πρωί αλλά είχα να πάω επίσκεψη και τώρα να'μαι!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
tzair έγραψε:
1. Ποιο είναι το βιβλίο που γίνεται λόγος στο forum το οποίο περιέχει τις πληροφορίες για αυτού του είδους την διατροφή?
Πρόκειται για το βιβλίο "Άτκινς η νέα διατροφική επανάσταση"
tzair έγραψε:
2. Η χαζή ερώτηση είναι η εξής: από την 1η φάση αποκλείονται τα: "πατάτες, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, ψωμί, ζάχαρη" ενώ μπορείς να λαμβάνεις μέχρι 20 υ/κες την ημέρα. Δεν θα μπορούσες να λάβεις κάποια ποσότητα υ/κων από τους 20 (π.χ. 10) από ψωμί ή όσπρια ?
Δεν αποκλείεται τίποτα από όσα είπες σε καμία φάση, απλά ζυγίζεις, υπολογίζεις και τρως. Απλά το ψωμί και τα όσπρια θα σε κάνουν να ξεφύγεις ευκολότερα από τους 20 γιατί έχουν πολλούς.
tzair έγραψε:
3. Για ακόμα μια φορά να ζητήσω και εγώ να μου στείλετε κάποιες συμβουλές, στην ουσία κάποιο μπούσουλα ώστε να ξεκινήσω.
Το φορουμ είναι συμβουλή από μόνο του! Πάρε το χρόνο σου, διάβασε τα θέματα και θα βρεις το σύστημα που σε βολεύει. Γενικώς τρώγε ζωικό λίπος, μακριά από αλεύρι, έχε πάντα ζαχαρίνη αντί για ζάχαρη, στις λιγούρες προτίμα τυρί, αυγά, φρόντιζε να τρως μέχρι να χορτάσεις, να μην πεινάς και όλα θα πάνε καλά!
tzair έγραψε:
4. Φαντάζομαι ότι πρέπει να μετράς το ποσό των υδατανθράκων αλλά και οι θερμίδες παράλληλα δεν μπορούν να ξεπερνάνε κάποιο συγκεκριμένο όριο.
Σωστά φαντάζεσαι, έχε στο νου σου το όριο των 2.000. Καθόλου άσχημα για δίαιτα, σωστά?!
tzair έγραψε:
5. Σε αυτήν την πρώτη φάση και με την προυπόθεση να μην ξεπερνιούνται τα 20γρ υ/κες, επιτρέπονται τα: γάλα, γιαούρτι, φρούτα, σαλάτες?
Καλά τα λες, επιτρέπονται ΟΛΑ αρκεί να μην ξεπερνάς τους 20, στην πρώτη φάση.
Ό, τι άλλο προκύψει, στη διάθεσή σου!
Καλή αρχή και βουρ στο φαΐ, μη το λυπάσαι!