Καμία επίθεση σε κανένα από τα ποστς μου, γιατί να επιτεθώ άλλωστε, ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε ούτε τίποτα επί προσωπικού υπάρχει. Ίσα ίσα έχω εκφράσει επί συρροή τα επαινετικά μου σχόλια για τις υπέροχες συνταγές σου mamamaria!
Όσον αφορά την απάντησή μου στην κολοκύθα, είπα όσα ήξερα γιατί έβλεπα ότι υπάρχει ερώτημα για πολύ καιρό.Πώς γίνεται κάποιος που ενδιαφέρεται και απαντάει να είναι επιθετικός! Μπορεί να μην είχα το χρόνο ώστε να είμαι φιλική, αλλά δεν διακρίνω καμία υποψία επίθεσης κιόλας.
Όσο για τη συγκεκριμένη ερώτηση μου, το forum υποθέτω ότι δημιουργήθηκε για όσους ακολουθούν την Άτκινς και πουθενά δεν αναφέρεται ότι αφορά μόνο όσους έχουν να χάσουν πολλά κιλά. Άλλωστε, και όσοι χάσουν τα πολλά κιλά, μπορεί να φτάσουν στο σημείο να μην μπορούν να χάσουν τα 3 τελευταία τους κιλά. Επίσης, επανέφερα το ερώτημά μου, καθώς όπως συμβαίνει στις συζητήσεις των ανθρώπων πολλές φορές ξεφεύγουμε από το θέμα. Απάντησα στο ερώτημά σου (Γιατί κάνεις δίαιτα?) ότι ακολουθώ την Άτκινς επειδή είμαι επιρρεπής σε τροφές που μακροπρόθεσμα θα έχουν την επίπτωσή τους στην υγεία μου. Και βλέπω ενδιαφέρον να σου απαντήσω, αν κ όπως είπες οι λόγοι που κάνει κάποιος δίαιτα είναι προσωπικοί, κ όχι να σου επιτεθώ.
Το forum, επίσης, απευθύνεται κ σε όσους δεν έχουν να χάσουν κιλά, αλλά ακολουθούν την Άτκινς λόγω φωτοευαισθησίας, αλλά πολλά από τα μέλη δεν έχουν φωτοευαισθησία. Δηλαδή όλα τα θέματα δεν αφορούν όλους, έτσι λοιπόν κ η ερώτηση μου δεν αφορά όλους. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρατσιστική με τους ανθρώπους που έχουν πολλά κιλά, και σίγουρα η ψυχολογική υποστήριξη είναι σημαντικότατη. Αν κάποιος θίγεται που υπάρχουν στο ίδιο forum μέλη με λίγα κιλά προς απώλεια ή μέλη χωρίς φωτοευαισθησία εγώ είμαι πρόθυμη να εγκαταλείψω την κοινότητα.
Καλή συνέχεια σε όλους.