Eυθυμια..
Δυστυχως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ γω εδω κ 4 μηνες περιπου, πεφτουν αμετρητες τριχες, αλλα κ η Μαρινα, απ οτι εχω διαβασει, ειχε το ιδιο προβλημα για 6 μηνες, αλλα τωρα καμμια σχεση με το τι ειχε πριν τη διατροφη.. ουτε κ γω εχω καποιο αλλο προβλημα (εκανα τις εξετασεις μου), αλλα κ δεν αραιωσε το μαλλι..τουναντιον εχω πολλες φυτρες, δεν σπανε οσα εχω κ εχουν μακρυνει οπως ποτε χωρις "υποψια" ψαλιδας..το πεσιμο.πεσιμο ομως, στο λουσιμο κ στο χτενισμα..κανω υπομονη για το 6μηνο, ελπιζω καποια στιγμη να σταματησει..οταν σκουπιζω εχω μπροστα μου την διαφημιση του swiffer με κεινη τη μπαλιτσα που χει παρει τα μπογαλακια της -μονο που ακομα τη μαζευω εγω, ανυπομονω να τη δω να πηγαινει στον αγυριστο! (δεδομενου οτι ειμαστε 5 κ ολο κ κατι τις πεφτει κ απ τους αλλους!)
Ειμαι σε φαση συντηρησης μετα τις γιορτες..δε λεω να ξαναξεκινησω για τα τελευταια 5 (αντε να δουμε ποτε!!) αλλα χωρις απαγορευμενα, τρωω απ ολα, κ δεν εβαλα παρα 1.5 (σαβουριασα, παραπονο δεν εχω)κ ειμαι σταθερη..ειμαι εξαιρετικα καλα απ ολες τις αποψεις, εξετασεις - διαθεση - εμφανιση αλλα πρεπει να φτασω κ στο στοχο μου καποια στιγμη..αντε να το παρουμε αποφαση κ ποστιασουμε κ μεις με τη mini..
Καλη μας συνεχεια λοιπον..