Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: μηπως βρηκα το γιατρικο μου???

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10435

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
paparounaki..
Ακομα κ με τρεξιμο δεν πρεπει να παρεκτρεπεσαι..υπαρχουν ενα σωρο τροφες που μπορουμε να τρωμε.. κοιτα στο "τι τρωμε εξω"..
κ για τα συμπληρωματα, επειδη η 1η φαση κραταει, για τους πιο τσαχπινοαφρατους απο μας, λιγο παραπανω, αλλα ακομα κ οι 2 βδομαδες ειναι αρκετος χρονος χωρις βιταμινες (οχι φρουτα), πρεπει να παρουμε καποιο συμπληρωμα πολυβιταμινης, (π,χ εγω πηρα τις Μουλτι - μουλτι της power health), αλλοι καποιο αλλο σκευασμα..κοιτα στη διατροφη στο "πολυβιταμινες"..εγω τις χρειαστηκα τωρα στον 5ο μηνα που εχω καποια συμπτωματα κραμπας..κ μια μικρη τριχοπτωση..δεν τις πηρα απ την αρχη, οπως ελεγαν τα παιδα κ μαλλον επρεπε..
Αλλα ακομα κ για την δυσκοιλιοτητα εχει συμβουλες κ για συμπληρωματα ή κολπακια, απ τα παιδια.. κ αυτο συχνο συμπτωμα..κυριως απο λαθος διατροφη (φυτικες ινες-σαλατες) ή κ αντιδραση απ τον οργανισμο του καθενος μας..
Οπως εγραψα κ σ αλλη αναρτηση..δε θελει κοπο, θελει τροπο..διαβασε λιγο πιο τις αναρτησεις των παιδιων.. κ θα καταλαβεις γιατι λεω πως ειματε τυχεροι πουμαστε νεοι..οι παληοτεροι εχουν κανει τρομερη δουλεια!!
Καλη συνεχεια κ Καλη δυναμη στους πανικους κ τις ανατροπες..να ξερεις πως κανεις κατι για σενα -το καλυτερο-, κ αυτο ας σε κρατα σε καλη διαθεση, να μπορεις να τα βγαζεις περα..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μηπως βρηκα το γιατρικο μου??? 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10450

• glaufkos
  • Το Άβαταρ του/της glaufkos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Paparouni, όπως πολύ σωστά αναφέρει η mammajoanna (γιατί με δύο μ το μαμμα?) μια πολυβιταμίνη είναι σαφώς απαραίτητη λόγω της δραματικής έλλειψης κάποιων βιταμινούχων τροφών για αρκετό διάστημα.
Το άλλο τώρα, περί αδυνατίσματος, στο βιβλίο αναφέρεται η L-Καρνιτίνη, ως απαραίτητο συμπλήρωμα όταν ο ρυθμός μείωσης του βάρους είναι πολύ χαμηλός.
Επίσης, συνδυαστικά με αυτό προτείνει το συνένζυμο Q10. Αυτό έχει εντοπιστεί να βοηθά στην μείωση του βάρους όταν δόθηκε σε παχύσαρκους ασθενείς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Τέλος, το χρώμιο κατά το βιβλίο είναι ένα συμπλήρωμα που βοηθά πολύ και αποτρέπει την στασιμότητα και τον χαμηλό ρυθμό στο αδυνάτισμα.
Έχουμε πάντα υπ' όψιν βέβαια πως κανένα βιβλίο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον γιατρό μας ή τουλάχιστον τον φαρμακοποιό μας και δεν παίρνουμε τίποτα έτσι στα κουτουρού και χωρίς μια προτεινόμενη από κάποιον ειδικό, δοσολογία.
Επίσης, ποτέ δεν βλάπτει μια τελευταία κρησάρα του οτιδήποτε από την κοινή λογική μας, καθώς ελέγχουμε πολύ απλά τα συστατικά στο πίσω μέρος του κουτιού.
Υδρογονωμένα, μεταλλαγμένα, συνθετικά γλυκαντικά αν μπορούμε τα αποφεύγουμε.
Φυσικά αποφεύγουμε και υπερδοσολογίες κάθε είδους όπως και μπακαλίστικες συμβουλές για θαυμαστά αποτελέσματα από τον οποιονδήποτε εκτός από, όπως είπαμε, τον γιατρό μας.
Άλλωστε, το στομαχάκι μας θα γίνει σαν τον πρόεδρο της ενώσεως piercing Ελλάδος αν το πλακώνουμε στις χαπάρες τρις ημερησίως, οπότε ότι πισινή κρατάμε σε αυτό για καλό μας είναι.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication