Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα κι απο μένα!

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19560

• Elenad
  • Το Άβαταρ του/της Elenad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Με τέτοιο σώμα ότι και να βάλεις θα δείχνει ωραίο πάνω σου !!!!
Μπράβο και πάλι
Κάτι ακόμα που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι δεν έχεις καθόλου χαλάρωση αν και έχασες 70+ κιλά
Έχω δει κοπέλα με δίαιτα Πεινας να χάνει 30 κιλά και να κρεμάει το σώμα που έλεγες καλύτερα όπως ήταν παρά τώρα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #19562

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Τέλειο το σορτς, αλλά τέλειο και το κορμί που το φοράει!
love your self

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19730

• LovesOwen
  • Το Άβαταρ του/της LovesOwen
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 15
Καλησπερα σε ολους και ολες, οσους συναγωνιστες συνεχιζουν την προσπαθεια ειτε να χασουν κιλα ειτε να τα διατηρησουν.

Εχω πλεον χαθει αλλα η αληθεια ειναι πως εχουν συμβει τοσα πολλα στη ζωη μου, κυριως προσωπικα και φιλικα που σε συνδυασμο με τη δουλεια δε μου εχουν αφησει καθολου χρονο να ανασανω. Ειχα σχεση, με πολυ ασχημο χωρισμο πριν καποιος μηνες... Τωρα ειμαι καλα, σε ενα μηνα φευγω Λονδινο ισως για μονιμα, θα δειξει. Ειμαι σε μια νεα σχεση και ολα δειχνουν να πηγαινουν ομορφα... Ευτυχως.

Η σχεση μου με τη ζυγαρια ειναι σταθερη, και με τους υδατανθρακες επισης. Εφτασα τα 48 κιλα το δεκεμβριο, δε μου αρεσα καθολου γιατι ειχα μεινει σκελετος και τωρα ειμαι 53. Προσεχω τι τρωω αλλα το τελευταιο διμηνο εχω αρχισει και το τρεξιμο σε συνδυασμο με γυμναστικη 2-3 φορες την εβδομαδα. Μια κοπελα με ειχε ρωτησει για χαλαρωση.. Δυστυχως οταν χανεις τοσα πολλα κιλα ειναι αναποφευκτη αλλα εχω παρατητησει οτι με την γυμναστικη μπορει να βελτιωθει η κατασταση σου σημαντικα. Συνεχιζω φυσικα να αγχωνομαι για το πως φαινομαι αλλα το παλευω μεσα απο το γυμναστηριο. Θα ανεβασω φωτογραφιες για να δειξω τι εννοω.

Σας ευχομαι να ειστε ολοι πραγματικα καλα και να παιρνετε δυναμη οπως μου δωσατε εμενα ολο αυτο το διαστημα. Σας διαβαζω παντα να ξερετε ακομη κι αν δεν απανταω και σας παρακολουθω. Σας ευχαριστω πολυ!
Συνημμένα:

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19732

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Τι λες ρε κορίτσι;;;;; πλάκα μας κάνεις; κορμάρα έγινες!!! Κ χαλάρωση μηδέν! Μα μηδέν όμως!! Δεν το πιστεύω! 70 κιλά_ είναι απίστευτο! Το ξέρουμε πως δεν κάνει πολύ ζημιά στους μύες αλλά στο λίπος η δίαιτα μας αλλά όχι κ σε τόσα κιλά!!! Απίστευτο! Μπράβο! Μπράβο! Πρόσεχε όμως μην πέσεις άλλο γτ τώρα που έχει κλείσει το στομάχι είναι επικίνδυνο! Καλά να περνάς ότι κι αν κάνεις κ να μας στέλνεις μην που κ που!!!!

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19734

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
δεν υπάρχεις, έτσι? απίστευτο όχι μόνο που τα έχασες, αλλά-το σημαντικότερο-που τα διατηρείς....και γω άρχισα κολύμπι και θα ξαναρχίσω το τρέξιμο τα σκ...πιστεύω να ξεκολλήσω επιτέλους...σου εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον-αφού τα καταφερες σ αυτόν τον τομέα, μπορείς να κάνεις οτιδήποτε!

Καλησπέρα κι απο μένα! 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #19737

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θεα! Τι θεά; Θεάρα! Υπέρθεότης!
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα

Syndication