Καλησπερα σε ολους και ολες, οσους συναγωνιστες συνεχιζουν την προσπαθεια ειτε να χασουν κιλα ειτε να τα διατηρησουν.
Εχω πλεον χαθει αλλα η αληθεια ειναι πως εχουν συμβει τοσα πολλα στη ζωη μου, κυριως προσωπικα και φιλικα που σε συνδυασμο με τη δουλεια δε μου εχουν αφησει καθολου χρονο να ανασανω. Ειχα σχεση, με πολυ ασχημο χωρισμο πριν καποιος μηνες... Τωρα ειμαι καλα, σε ενα μηνα φευγω Λονδινο ισως για μονιμα, θα δειξει. Ειμαι σε μια νεα σχεση και ολα δειχνουν να πηγαινουν ομορφα... Ευτυχως.
Η σχεση μου με τη ζυγαρια ειναι σταθερη, και με τους υδατανθρακες επισης. Εφτασα τα 48 κιλα το δεκεμβριο, δε μου αρεσα καθολου γιατι ειχα μεινει σκελετος και τωρα ειμαι 53. Προσεχω τι τρωω αλλα το τελευταιο διμηνο εχω αρχισει και το τρεξιμο σε συνδυασμο με γυμναστικη 2-3 φορες την εβδομαδα. Μια κοπελα με ειχε ρωτησει για χαλαρωση.. Δυστυχως οταν χανεις τοσα πολλα κιλα ειναι αναποφευκτη αλλα εχω παρατητησει οτι με την γυμναστικη μπορει να βελτιωθει η κατασταση σου σημαντικα. Συνεχιζω φυσικα να αγχωνομαι για το πως φαινομαι αλλα το παλευω μεσα απο το γυμναστηριο. Θα ανεβασω φωτογραφιες για να δειξω τι εννοω.
Σας ευχομαι να ειστε ολοι πραγματικα καλα και να παιρνετε δυναμη οπως μου δωσατε εμενα ολο αυτο το διαστημα. Σας διαβαζω παντα να ξερετε ακομη κι αν δεν απανταω και σας παρακολουθω. Σας ευχαριστω πολυ!