Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι!

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5206

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Nadina καλώς μας ήρθες.

Μην φοβάσαι τίποτα. Μετά την τρίτη μέρα θα απορείς πώς κατάφερνες και έτρωγες τόσους υδαυτάνθρακες στο παρελθόν! beach ach
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5208

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σ' ευχαριστώ Marina!

Μόλις έφαγα το τελευταίο γεύμα της ημέρας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την 1η μου μέρα:
Πρωινό 11.30 (νωρίτερα ταίζω τα μωρά)
2 αυγά + 2 φέτες μπέικον + 3/4 φέτας τόστ Dirollo ανακατεμένα στο αντικολλητικό με πολύ λίγο ελαιόλαδο

Μεσημέρι 15.30
1 ολόκληρο μπούτι κοτόπουλο έτοιμο ψημένο από το Μαρινόπουλο + σαλάτα μαρούλι-ρόκα με λίγο λάδι και λίγο μπαλσάμικο + 1 πολύ μικρό κομματάκι γραβιέρα

Βράδυ 20.30
1 τονοσαλάτα που περιείχε 1 τόνο νερού + 4 μικρά σχετικά φύλλα μαρουλιού + 1 κ.γλ. άνιθο + 1 κ.σ. κοφτή μαγιονέζα hellmans light

Πως τα βλέπετε? Έκανα κάτι λάθος? Με προβληματίζουν οι ποσότητες. Μήπως από το κοτόπουλο έπρεπε να φάω το ένα μέρος του μπουτιού? Ή μήπως να έβγαζα την πέτσα? Δεν την έβγαλα γιατί έχετε πει ότι πρέπει να τρώμε και λίπη.

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5211

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου κ απο μένα κ καλοσωρισες Νadina μας,
Σχετικά νέα κ εγώ εδώ κ μάλιστα χωρίς θεαματικά αποτελέσματα στους 3 πρώτους μήνες...
Με διάφορες δίαιτες στο παρελθόν κ τσακισμένο το μεταβολισμό μου, όπως καταλαβαίνεις.
Αθεράπευτα γλυκατζού κ ιδίως εξαρτημένη απο τη σοκολάτα κ ο,τιδήποτε μαύρο γλυκό.
Σε κιλά μπορεί να μην είχα ως τώρα θεαματική διαφορά, αυτό όμως που μού έλεγαν κ δεν το πίστευα, αλλά το βλέπω πια κ έχω εντυπωσιαστεί, είναι ότι δεν αισθάνομαι την παραμικρή ανάγκη για γλυκό!
Με καμία άλλη δίαιτα δε συνέβη αυτό. Πάντα αργά ή γρήγορα θα ενέδιδα στον πειρασμό της σοκολάτας. Τώρα μου είναι αδιάφορη, έχω τούρτα στο ψυγείο κ δεν με νοιάζει!!! Παληότερα μέχρι που υπνοβατούσα όταν υπήρχε γλυκό στο σπίτι.
Δεν ξέρω πώς, αλλά γίνεται να βλέπεις διαφορά σε πόντους στα ρούχα, χωρίς τα κιλά να ελλατώνονται σημαντικά.
Αλλά αυτό δεν είναι στο φινάλε το ζητούμενο? Ας ξαναμπούμε στα αγαπημένα μας ρούχα κ ας δείχνει η ζυγαριά 300 κιλά. :lol:
Εσύ, απο την εμπειρία μου στο λέω, λόγω της πρόσφατης εγκυμοσύνης σου, θα χάσεις πολύ γρήγορα κιλά, αρκεί να μη τα παρατήσεις.
Να αποφασίσεις ότι για 1 μήνα θα την ακολουθήσεις ο κόσμος να χαλάσει.
Τα αποτελέσματα σ΄αυτό το διάστημα θα σε κάνουν να μη τη διακόψεις μετά.
Καλό κουράγιο και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Φιλιά Νataly

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #5212

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα Ναταλί μου, ναι έχεις δίκιο ότι οι πόντοι μας ενδιαφέρουν αλλά και η άτιμη η ζυγαριά όταν κατεβαίνει είναι ένα κάτι!! Μια ηδονή ας το πούμε!!
Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλους μας. Τη συντήρηση φοβάμαι λίγο.......

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5277

• sofia68
  • Το Άβαταρ του/της sofia68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nadina έγραψε:
Σ' ευχαριστώ Marina!

Μόλις έφαγα το τελευταίο γεύμα της ημέρας. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την 1η μου μέρα:
Πρωινό 11.30 (νωρίτερα ταίζω τα μωρά)
2 αυγά + 2 φέτες μπέικον + 3/4 φέτας τόστ Dirollo ανακατεμένα στο αντικολλητικό με πολύ λίγο ελαιόλαδο

Μεσημέρι 15.30
1 ολόκληρο μπούτι κοτόπουλο έτοιμο ψημένο από το Μαρινόπουλο + σαλάτα μαρούλι-ρόκα με λίγο λάδι και λίγο μπαλσάμικο + 1 πολύ μικρό κομματάκι γραβιέρα

Βράδυ 20.30
1 τονοσαλάτα που περιείχε 1 τόνο νερού + 4 μικρά σχετικά φύλλα μαρουλιού + 1 κ.γλ. άνιθο + 1 κ.σ. κοφτή μαγιονέζα hellmans light

Πως τα βλέπετε? Έκανα κάτι λάθος? Με προβληματίζουν οι ποσότητες. Μήπως από το κοτόπουλο έπρεπε να φάω το ένα μέρος του μπουτιού? Ή μήπως να έβγαζα την πέτσα? Δεν την έβγαλα γιατί έχετε πει ότι πρέπει να τρώμε και λίπη.

Μια ενσταση μονο για το μπαλσαμικο...εχω την εντυπωση οτι θα ηταν καλυτερο να βαλεις απλο ξυδι αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος

Re: Νέο μέλος κι εγώ, φρέσκο ψάρι! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5280

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Με πρόλαβες Σοφάκι. Το μπαλσάμικο έχει ζάχαρη και κρίμα είναι να την φορτώνεσαι. Βάλε κανονικό ξύδι και πρόσθεσε ζαχαρίνη αν θες την γλύκα.

Επίσης μαγιονέζα πάρε κανονική. Η λάιτ πρέπει να έχει 6-8 υδατάνθρακες. Και το μπεικονάκι βάλε το 1 υδατάνθρακα στα 100 γραμμάρια για να είσαι σίγουρη.
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication