Γεια σου κ απο μένα κ καλοσωρισες Νadina μας,
Σχετικά νέα κ εγώ εδώ κ μάλιστα χωρίς θεαματικά αποτελέσματα στους 3 πρώτους μήνες...
Με διάφορες δίαιτες στο παρελθόν κ τσακισμένο το μεταβολισμό μου, όπως καταλαβαίνεις.
Αθεράπευτα γλυκατζού κ ιδίως εξαρτημένη απο τη σοκολάτα κ ο,τιδήποτε μαύρο γλυκό.
Σε κιλά μπορεί να μην είχα ως τώρα θεαματική διαφορά, αυτό όμως που μού έλεγαν κ δεν το πίστευα, αλλά το βλέπω πια κ έχω εντυπωσιαστεί, είναι ότι δεν αισθάνομαι την παραμικρή ανάγκη για γλυκό!
Με καμία άλλη δίαιτα δε συνέβη αυτό. Πάντα αργά ή γρήγορα θα ενέδιδα στον πειρασμό της σοκολάτας. Τώρα μου είναι αδιάφορη, έχω τούρτα στο ψυγείο κ δεν με νοιάζει!!! Παληότερα μέχρι που υπνοβατούσα όταν υπήρχε γλυκό στο σπίτι.
Δεν ξέρω πώς, αλλά γίνεται να βλέπεις διαφορά σε πόντους στα ρούχα, χωρίς τα κιλά να ελλατώνονται σημαντικά.
Αλλά αυτό δεν είναι στο φινάλε το ζητούμενο? Ας ξαναμπούμε στα αγαπημένα μας ρούχα κ ας δείχνει η ζυγαριά 300 κιλά.

Εσύ, απο την εμπειρία μου στο λέω, λόγω της πρόσφατης εγκυμοσύνης σου, θα χάσεις πολύ γρήγορα κιλά, αρκεί να μη τα παρατήσεις.
Να αποφασίσεις ότι για 1 μήνα θα την ακολουθήσεις ο κόσμος να χαλάσει.
Τα αποτελέσματα σ΄αυτό το διάστημα θα σε κάνουν να μη τη διακόψεις μετά.
Καλό κουράγιο και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.
Φιλιά Νataly