Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας?

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 9 Μήνες πριν #10682

• eleniii
  • Το Άβαταρ του/της eleniii
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mini m μολις τώρα τελείωσα να διαβάζω την διαδικασία σου για να χάσεις τα κιλά σου και πραγματικά έχω μείνει άφωνη !! Εγώ ξεκίνησα εδώ και 3 μέρες την δίαιτα δεν έχω χάσει αλλα είμαι σταθερη αλλα περιμένω και περίοδο και ανισυχώ μήπως πάει χαμένη η προσπάθειά μου :( D
1ον είμαι 77 κιλά (1.69 ύψος) και θέλω να πάω στα 65 για αρχή τουλάχιστον. Πόσο περίπου χρονικό διάστημα θα χρειαστεί? Και 2ον βλέπω συνέχεια να μιλάτε για συνταγές με γλυκά διάβασα και μερικές αλλά στο σοκολατένιο κεικ για παραδειγμα που χρειαζεται κακάο δεν μπορώ να το καταλάβω πως επιτρέπεται γιατί όταν κοιτάω την ετικέτα του κακάο στου σούπερ μάρκετ βλέπω αρκετούς υδατάνθρακες... Ελπίζω να μου απαντήσετε , ευχαριστώ πολύ wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10752

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
elenii όλα εξαρτώνται από τον μεταβολισμό σου και το κατά πόσο θα κάνεις σοβαρά την διατροφή. Υπολόγισε τα 4 κιλά τα πρώτα να φύγουν μπαμ μπαμ. Υπάρχει κακάο με 15 υδατάνθρακες στα 100, γιώτης και ιον κοίτα. Είναι σε χάρτινα κουτιά και τα δύο.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10984

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
9 μήνες πια στη διατροφή και είμαι -32 κιλά!!!!( 52,5!!!)
Το τελευταίο 2 μηνο πια έχω φάει από όλα!!!Πάάάάάντα με μέτρο.Από όλα μεν, όχι όλα μαζί δε.Εκτός βέβαια από πατάτα και μακαρόνι και ρύζι.Δεν μου κάνουν καμία αίσθηση πια.Ούτε να τα δω.Αλλά από αλευρωειδή και ζυμαροειδή πάρα πολλά.Περιττό βέβαια να σας πω οτι στο δρόμο φίλοι και γνωστοί χρόνων απλά δεν με αναγνωρίζουν.Ο ίδιος μου ο πατέρας μια μέρα με προσπέρασε στο δρόμο χωρίς να μου μιλήσει.Τι να πω?
Τι να πω?
Τι να πω?
Ατκινς σ' αγαπώώώώώώώώ.....................

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10986

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
mimi m ποσο κουραγιο μας δινεις!!!!μπραβο σου κοπελαρα μου clap ap clap ap clap ap

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11876

• melissa
  • Το Άβαταρ του/της melissa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας!!!! Διάβασα όλα τα posts αυτού του θέματος και πραγματικά πήρα τεράστιο κουράγιο από την προσπάθεια της minie m και το κατόρθωμα της ,όπως και όλων των υπόλοιπων παιδιών εδώ μέσα και πραγματικά σας συγχαίρω και σας έυχομαι τα καλύτερα μετά από όλον αυτό τον αγώνα που κάνατε.
Η δική μου ιστορία έχει ως εξής: ήμουν ανέκαθεν παχουλή εως ότου έγινα παχύσαρκη με βάρος μέχρι πριν μια έβδομαδα 126 κιλά και σημερίνο βάρος λιγότερο από 122 . Έκανα 2 φορες στο παρελθόν δίαιτα στην πρώτη έχασα 20 με διατροφή και την δεύτερη 9 μετά απο τεστ δυσανεξειας που ειχα δυσανεξεία στα 3/4 των φαγητών αλλά την σταμάτησα γρήγορα γιατί είχα προβλήματα υγείας.Φυσίκα τα πήρα όλα ξανά και περισσότερα ακόμα.
Φτάνοντας στο σήμερα είμαι ένα βήμα πριν την κατάρευση της υγείας και της ψυχολογίας μου και αποφάσισα πως αξίζω μια σοβαρη προσπάθεια για μενα. Τα κιλά πάντα μου δημιουργούσαν πρόβλημα και ήρθε πλέον η ώρα τους να πάνε στον αγύριστο μια κι έξω!
Πρώτος στόχος είναι να μπω σε ένα τζην που έχω αγοράσει εδω κι ενα χρόνο και παντα έλεγα οτι θα αδυνατίσω και θα μου κάνει , λοιπόν ηρθε η ώρα του! Έλπιζω μέχρι το Πάσχα να μου κάνει!
Επίσης σημαντικό θεώρω γιατί το λόγο που μπαίνει κάποιος σε αυτην την διαδικασία, πρέπει να το θέλει ο ιδιος και να γίνει το περιβόητο <<κλικ>> στο μυαλό!
Εγώ λοιπόν θέλω να αδυνατίσω
1) για λόγους υγέιας
2) για λόγους αισθητικής, θέλω να αρέσω εγώ στον εαυτό μου
3)για να <<μπω στο μάτι>> μερικών μερικών άντε γιατί πολύ τους ανέχτηκα.... :evil:

Συγνώμη που σας κούρασα με την πολυλογία μου και μπραβο σε ολους όσους τα κατάφεραν!
ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Re: Μια θεση και για μενα στη παρεα σας? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11877

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.121 δευτερόλεπτα

Syndication