Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: βοηθειιια!!

βοηθειιια!! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10271

• kwstantina
  • Το Άβαταρ του/της kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σημερα πηγαμε σ ενα σουβλατζιδικο και τους ειπα να μου βαλουνε μια μεριδα μονο γυρο κρεας! αυτο που φοβαμαι ομως είναι αν εβαλαν μπαχαρικα...τα δικαιουμε? συνηθως βαζουν?? παντως ειχε και πολυ αλάτι. πήγε χαλια η διαιτα δηλαδη τωρα?;/
[url=http://www.diaet-ticker.de:nejnk5qz]
[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10272

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Κωνσταντινα, καλησ..μερα καλη βδομαδα καλο μηνα κ καλως μας ηρθες..
Η Ανοιξη σου απαντησε για το γυρακο..δωστου να καταλαβει..
το αλατι κανει κατακρατηση, για αυτο την επομενη φορα ζητα τον χωρις κ θα βαλεις οσο θελεις εσυ.. τα μπαχαρικα ειναι αληθεια πως δε μερικες συσκευασιες εχει ζαχαρη..το μαγαζι δεν ξερεις τι χρησιμοποιει..γι αυτο οταν παραγγελνεις σπιτι να τον ζητας εντελως σκετο, χωρις μπαχαρο-αλατια..
τη σαλατα θα σου προτεινα να μην την κοψεις, για το λογο της δυσκοιλιοτητας, κ ειναι καλυτερα το μαρουλακι, αγγουρακι κ λιγη ντοματα..κοιτα στον καταλογο για νασαι σιγουρη..γιατι σε πιανει αγωνια για το γρηγορο της απωλειας?! Δεν ειμαστε σε διαιτα αλλα σε διατροφη!! για μια ζωη..ξεκινα κ θα γινει τροπος ζωης..μην αισθανεσαι σε διαιτα-στερημενη..δεν πρεπει νασαι κ η διατροφη αυτη μονο στερηση δεν εχει..μην ξεχνας την πολυβιταμινη στο αρχικο σταδιο που δεν τρως φρουτα..αλλα μετα θασαι οκ..αντε κ μεχρι την εξεταστικη σου βαζω στοιχημα πως θασαι οπως θελεις..
καλη συνεχεια κ καλες "χασουρες" (σε κιλα κ ποντους βεβαια)

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10273

• mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
α! για τα μπαχαρικα απ το delivery, κανεις δεν εχει παραπονεθει..τρωνε κανονικα ο,τι ζητανε (που μας επιτρεπεται) οπως το σερβιρουν..αν δε σου αρεσει ζητατο σκετο κ βαλε ο,τι εσυ θελεις..

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10274

• kwstantina
  • Το Άβαταρ του/της kwstantina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
kalispera mammajoanna!! Sou euxomai k se sena kali mera, bdomada k mina:) :D D P ontws exeis dikaio sxetika me to 8ema tis diatrofis xwris steriseis!! neos tropos zwis!!!dystixws me agxwnei k to 8ema tou oti exw entoni koinwniki zwi...syxna trapezia cafe, e3w gia fagito...k skeutome ti 8a lew gia na apofeugw to glyko k ta alla fagita..dn maresei na lew pws briskomai se diatrofi;/ aa k an kanw dialima mias meras apoto3inwsi me fruta kai gala g na ante3w tin 1i fasi 8a m katastre4ei tin diaita?:P
kaliiiiiiimeraaaaaaaaaa kai filiaaa!! dance nce cowsleep wsleep
[url=http://www.diaet-ticker.de:nejnk5qz]
[/url]

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10275

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
καλως ορισες, και απο μενα.
Να μην κανεις αυτο που λες "αποτοξινωση". γιατι θα φορτωθεις με περιτους υδατανθρακες, και εισαι στην α' φαση. Οταν θα φτασεις στην γ', ή στη δια βιου συντηρηση, τοτε μπορεις να το κανεις κι αυτο.
Οσο για το τι θα λες οταν βγαινεις εξω; Ξαφνικα απεκτησες μια αλλεργια σε λακτοζη, σε αμυλο. ή εχεις τσιμπιμενο ζαχαρο. Πιστεψε με, ολοι πιστευουν τα περι υγειας.
Και μια θερμη παρακληση, μην γραφεις greeklish..... oops ps
love your self

Re: βοηθειιια!! 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10279

• mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα, η μαλλον καλο μεσημερι, Κωνσταντινα..
Το θεματακι με το γαμο πουχεις..οταν ξεκινησα εγω ηταν την εβδομαδα που παντρευοταν η ανηψια μου..ε! πηρα λοιπον ενα φουστανακι τη μερα που αρχισα..μεχρι το γαμο ηταν οκ-τελειο!! δεδομενου οτι στη δικη μου ηλικια η κοιλιτσα ειναι εμφανεστατη, "ηταν"!! τη μερα του γαμου δε φαινοταν..αφου με ρωταγανε αν κανω διαιτα ή αν φοραω κορσε -αυτοι που τοξεραν,κατι που συνηθιζα οταν ηταν να ντυθω για τετοια γεγονοτα, ειναι τοσο λεπτα τα υφασματα που δεν γινοταν αλλιως- δεν ειχα κλεισει ουτε βδομαδα..!! κ εφαγα κ ηπια του σκασμου στο τραπεζι, αποφευγοντας βεβαια τα μη επιτρεπτα..τωρα βεβαια δεν μπορω νατο βαλω.. 4 μηνες περασαν κ 1,5 : )) κιλο πριν το α' στοχο μου !! το τελειο φουστανακι εχει γινει "τσουβαλακι" :( ..κ oxι μoνo αυτο!! χαιρομαι αλλα θα μου κοστισει λιγο ν ανανεωσω την γκαρνταρομπα μου..γιατι ολα οσα ηθελα να φορεσω ειναι τελεια -ελλειψει κοιλιτσας!!- τα τοπακια κ τα μπλουζακια μου που "εκλαιγαν" απ την αχρηστια, εχουν παρτυ!! τα απο κατω ομως θελουν ενα μισθο για ναρθουν στα μετρα μου πια..καλο θαταν κ ενα shopping tour, oxι therapy, ειμαι πολυ "ανεβασμενη" απ τ αποτελεσματα κ ενεργειακα..αλλα δυσκολοι καιροι!
Οσο για την κοινωνικη ζωη..πιο πολυ απο μας που μαζευομαστε μονιμα γυρω απο ενα τραπεζι με το κρασακι κ τους μεζεδες μας, ειναι η σταθερη μας κ τακτικοτατα - οι δραστηριοτητες της νεανικης ζωης εχουν μεινει αναμνησεις, θεμα συζητησης κ αναπολησης πια- καταλαβαινεις..αλλα κ κει κανενα προβλημα..ουτε στερηση ουτε "στιγματισμος"..λιγο θεμα ειναι στην πιτσα που δεν τρωω το ψωμι, αλλα το συνηθισαν κ αυτο..αν κ οι περισσοτεροι εχουν κ καποιο προβλημα υγειας ή δεν τρωνε ή σκανε κ μετα χαπακωνονται, γιατι κανουν διαιτα σπιτι τους!!.. αν κ για να πω την αληθεια μου δε στερηθηκα ιδιαιτερα..δεν μπορω να πω οχι στο παγωτο.. εκανα λοιπον τις ατασθαλιες μου, σε καιμακι εκμεκ-κολαση!!αλλα κ παλι μονο λιγες φορες, χωρις επιπτωσεις τραγικες.. προσεχα μετα, μεχρι την επομενη φορα!!
Εσυ λοιπον 'Βουρ" κ ολα θα πανε καλα!! η συνεπεια ειναι που εχει αποτελεσμα ουτε η βιασυνη, ουτε το αγχος, ουτε η στερηση..ενημερωσου απ τους καταλογους τροφιμων, κανε το δικο σου καταλογο, μετρα τους υδατανθρακες στα φαγητα που σ αρεσουν κ τα τροφιμα που χρησιμοποιεις..γραφε για τον πρωτο καιρο το προγραμμα σου κ υπολογιζε τους υδατ κ σιγα σιγα θα εξοικειωθεις κ δε θαχεις πουθενα προβλημα..
ξεχνα τα περι αποτοξινωσης που γραφεις, ακου το Ρουλακι τι λεει..ειναι η πειρα που μιλαει..
καλη συνεχεια..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication