Καλημερα, η μαλλον καλο μεσημερι, Κωνσταντινα..
Το θεματακι με το γαμο πουχεις..οταν ξεκινησα εγω ηταν την εβδομαδα που παντρευοταν η ανηψια μου..ε! πηρα λοιπον ενα φουστανακι τη μερα που αρχισα..μεχρι το γαμο ηταν οκ-τελειο!! δεδομενου οτι στη δικη μου ηλικια η κοιλιτσα ειναι εμφανεστατη, "ηταν"!! τη μερα του γαμου δε φαινοταν..αφου με ρωταγανε αν κανω διαιτα ή αν φοραω κορσε -αυτοι που τοξεραν,κατι που συνηθιζα οταν ηταν να ντυθω για τετοια γεγονοτα, ειναι τοσο λεπτα τα υφασματα που δεν γινοταν αλλιως- δεν ειχα κλεισει ουτε βδομαδα..!! κ εφαγα κ ηπια του σκασμου στο τραπεζι, αποφευγοντας βεβαια τα μη επιτρεπτα..τωρα βεβαια δεν μπορω νατο βαλω.. 4 μηνες περασαν κ 1,5 : )) κιλο πριν το α' στοχο μου !! το τελειο φουστανακι εχει γινει "τσουβαλακι"

..κ oxι μoνo αυτο!! χαιρομαι αλλα θα μου κοστισει λιγο ν ανανεωσω την γκαρνταρομπα μου..γιατι ολα οσα ηθελα να φορεσω ειναι τελεια -ελλειψει κοιλιτσας!!- τα τοπακια κ τα μπλουζακια μου που "εκλαιγαν" απ την αχρηστια, εχουν παρτυ!! τα απο κατω ομως θελουν ενα μισθο για ναρθουν στα μετρα μου πια..καλο θαταν κ ενα shopping tour, oxι therapy, ειμαι πολυ "ανεβασμενη" απ τ αποτελεσματα κ ενεργειακα..αλλα δυσκολοι καιροι!
Οσο για την κοινωνικη ζωη..πιο πολυ απο μας που μαζευομαστε μονιμα γυρω απο ενα τραπεζι με το κρασακι κ τους μεζεδες μας, ειναι η σταθερη μας κ τακτικοτατα - οι δραστηριοτητες της νεανικης ζωης εχουν μεινει αναμνησεις, θεμα συζητησης κ αναπολησης πια- καταλαβαινεις..αλλα κ κει κανενα προβλημα..ουτε στερηση ουτε "στιγματισμος"..λιγο θεμα ειναι στην πιτσα που δεν τρωω το ψωμι, αλλα το συνηθισαν κ αυτο..αν κ οι περισσοτεροι εχουν κ καποιο προβλημα υγειας ή δεν τρωνε ή σκανε κ μετα χαπακωνονται, γιατι κανουν διαιτα σπιτι τους!!.. αν κ για να πω την αληθεια μου δε στερηθηκα ιδιαιτερα..δεν μπορω να πω οχι στο παγωτο.. εκανα λοιπον τις ατασθαλιες μου, σε καιμακι εκμεκ-κολαση!!αλλα κ παλι μονο λιγες φορες, χωρις επιπτωσεις τραγικες.. προσεχα μετα, μεχρι την επομενη φορα!!
Εσυ λοιπον 'Βουρ" κ ολα θα πανε καλα!! η συνεπεια ειναι που εχει αποτελεσμα ουτε η βιασυνη, ουτε το αγχος, ουτε η στερηση..ενημερωσου απ τους καταλογους τροφιμων, κανε το δικο σου καταλογο, μετρα τους υδατανθρακες στα φαγητα που σ αρεσουν κ τα τροφιμα που χρησιμοποιεις..γραφε για τον πρωτο καιρο το προγραμμα σου κ υπολογιζε τους υδατ κ σιγα σιγα θα εξοικειωθεις κ δε θαχεις πουθενα προβλημα..
ξεχνα τα περι αποτοξινωσης που γραφεις, ακου το Ρουλακι τι λεει..ειναι η πειρα που μιλαει..
καλη συνεχεια..