Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: what about μπακαλιάρο με σκορδαλιά?

what about μπακαλιάρο με σκορδαλιά? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1029

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
γεια χαρα σε ολους. Πανω που περασαμε τον σκοπελο της Κ. Δευτερας, να που εφτασε η 25η Μαρτιου με το γνωστο εθιμο του μπακαλιαρου. και τωρα τι? βλεπουμε τους αλλους να τρωνε τον τραγανιστο τους μπακαλιαρο, με την "μυρωδατη" σκορδαλια, (η πεθερα μου τη φτιαχνει φα-ντα-στι-κη) κι εμεις τρωμε τσιπούρα :? , ή "βουταμε" κι εμεις? Ποσους υδατ/ες να'χει ο μπακαλιαρος και ποσους η σκορδαλια? η πεθερα μου βαζει και καρυδια μεσα.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: what about μπακαλιάρο με σκορδαλιά? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1033

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αν ο μπακαλιαρος γινει σε κροκετες βραστα... αλλιως, δηλαδη απλα τηγανισμενος με λιγο αλευρακι, ε, μικρο το κακο! οσο για τη σκορδαλια, με πατατα ή πουρε δε λεει καθολου. να μου πεις, ποση σκορδαλια να φαει κανεις; βεβαια, το marinaki, παραθετει μια συνταγη για σκορδαλια χωρις υδατανθρακες εκει που μιλαει και για τον ταραμα. καλυτερα λοιπον να παμε με αυτη την εκδοχη γιατι λιγο το ενα, λιγο το αλλο στο τελος ξεφευγουμε και το μετανοιωνουμε...κριμα δεν ειναι ενα γευμα να σε παει τρεις μερες πισω;

Re: what about μπακαλιάρο με σκορδαλιά? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1036

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Σήμερα πέτυχα σε πρωϊνάδικο μια συνταγή για μπακαλιάρο πλακί. Με ντοματούλα από ότι κατάλαβα. Καλός μου φαίνεται σαν εναλλακτική.

Από την άλλη, σίγουρα θα βρεις στο τραπέζι και άλλα εδέσματα που θα μπορείς να φας. Δεν κάνεις και ένα τζατζικάκι μπαπ, μπαμ γιατί έχεις... αλλεργία στην πατάτα το και το αλεύρι; :wink:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: what about μπακαλιάρο με σκορδαλιά? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1038

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω σημερα δεν θα ακολουθησω την παραδοση. κοτοπουλακι εχει το μενου!!! το τζατζικι, δε, επιβαλλεται!

Re: what about μπακαλιάρο με σκορδαλιά? 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1043

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Marina, mamamaria, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. Δυστυχως για μενα, δεν τις ακολουθησα. Και λεω δυστυχως, γιατι αφου κανεις τη "στραβη", καταλαβαινεις το λαθος σου. Και τι εννοω μ'αυτο. Εγω, ως γνωστο, υποφερω χρονια, απο σπαστικη κολιτιδα. Εδω και ενα μηνα που ακολουθω την atkins, ξεχασα τι θα πει πονος στη κοιλια και φουσκωματα. Αφου λοιπον ενεδωσα στον πειρασμο του μπακαλιαρου, της σκορδαλιας και της πατατουλας, το εντερο μου με εκδικηθηκε! Απο χτες το βραδυ μεχρι και αυτη τη στιγμη μέχει "πεθανει" στον πονο. Δεν πειραζει ομως. Το παθημα μου εγεινε μαθημα. Το θετικο της υποθεσης, ειναι πως ανακαλυψα οτι αυτη η διατροφη, ειναι το μελλον μου. Χρονια εψαχνα να βρω τι με πειραζε, και δεν το εβρισκα. Τωρα ξερω! Οι καταραμενοι υδατανθρακες!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication