Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: EIMAI ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ HELP ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.....

EIMAI ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ HELP ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ..... 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #1807

• cosmogirl
  • Το Άβαταρ του/της cosmogirl
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΤΚΙΝΣ!!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ!!
1)ειμαι 17!μηπως ειμαι μικη για να αρχισω αυτη τη διαιτα?απλα φοβαμαι μηπως δημιουργησω προβλημα στον μεταβολισμο μ!μηπως τ καταστρεψω...γτ εχω ακουσει πως επειδη σ αυτη η διαιτα δν λαμβανουμε υδατανθρακες δημιουργουνται διατροφικα προβληματα..
2)ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΟ ΓΑΛΑ!ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ Τ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΝΑ ΚΑΙ 1 ΛΙΤΡΟ!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Τ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΙΝΩ? 250ml δυστυχως δν μ φτανουν!μηπως πρεπει να συμβιβαστω στο 1 ποτηρακι τ ημερα?......
3)πειραζει που στ πρωινο μου pinv gala sxedon 200 ml τρωω και 3 κουτακλιεσ τ σουπας fitness?
ευχαριστω εκ των προτερων!!!και μπραβο σασ για τ site!!!!! :) ) κανετε φοβερη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: EIMAI ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ HELP ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ..... 17 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #1821

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αν δεν κάνω λάθος , τα fitness είναι δημητριακά , οπότε δυστυχώς πρέπει να τα ξεχάσεις μιας και έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Αν θέλεις να δεις τι μπορείς να τρώς και σε τι ποσότητες , να κοιτάς απλά πόσους υδατλανθρακες έχει η τροφή που θες έτσι ώστε να ξέρεις πόση από αυτή μπορείς να καταναλώσεις . Για αρχή δεν πρέπει να παίρνεις πάνω από 20 γρ. υδατάνθρακες καθημερινά.
Απ'όσο έχω καταλάβει τα παιδιά εδώ έχουν βάλει κάποιον πίνακα με τις τροφές , αλλά ακόμα δενέχω ανακαλύψει που τον έχουν για να σου το πω κι'εσένα :roll: :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication