Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: φρουτα??

φρουτα?? 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1839

• vaso
  • Το Άβαταρ του/της vaso
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα παλι... σαν καινουργια πολλες αποριες, ελπιζω να μην κουραζω :)
λοιπον... ψαχνωντας την διατροφικη αναλυση καποιων φρουτων ειδα πχ
καρπουζι 5.9 υ/α στα 100γρ
πεπονι 5 υ/α στα 100 γρ
φραουλες 11.5 (νομιζω) υ/α στα 100 γρ
και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα
αρα στην φαση μετα την ενεργοποιηση,ενα φρουτακι δεν ειναι απαγορευμενο. προφανως δεν θα φας μια σαλατιερα καρπουζι (οχι οτι δεν θα μου αρεσε :D )
λεω κατι λαθος??
γιατι απ'την αλλη σκεφτομαι οτι αν ειναι πραγματι ετσι, γιατι να εχει κατηγορηθει τοσο πολυ αυτη η διαιτα οτι αποκλειει τα φρουτα και τα λαχανικα?
(εγω να πω την αληθεια πριν αρχισω σπανιως ετρωγα σαλατα και τωρα τρωω ενα πιατακι καθε μερα, αρα???????????)

φιλια, βασω
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: φρουτα?? 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1841

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Βασούλα τι είπαμε; Μέτρα τους υδατάνθρακες και αν σε παίρνει το τρ΄ώς το φτουτάκι ,αν όχι .......τότε κάτι χωρίς υδατάνθρακες.Οσο για τους λόγους που κατηγορήθηκε τόοοοοσο πολύ αυτή η δίαιτα δεν ξέρω ποιοί είναι,φαντάζομαι ούτε αυτοί που το κάνουν δεν ξέρουν .Υποτίθεται κατάυτούς ότι ο καθένας που δεν κάνει ατκινς τρέφεται υγιεινά και σωστά.Τρώει 3-4 φρούτα την ημέρα ,2 τουλάχισυον σαλάτες αποφεύγει τα λιπαρά ,δεν περνάει έξω από φαστ-φούντ,δεν γνωρίζει τα ντιλίβερι όλα της γειτονιάς του και των περιχώρων του,΄την κυρία πίτσα και την μακαρονάδα, μήτε να τις δεί μήτε να τις απαντήσει.Αυτός είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος ο οποίος παρεπιπτόντως παρέλαιψα να σας πώ δεν γνωρίζει επίσης τό αλκοόλ εκεί στοΑγιον όρος όπου κατοικεί(αν και εκεί ακόμα λίγο κρασάκι θα έχει διότι ως γνωστόν εφραίνει καρδίαν ανθρώπου)....Ξεχνάνε ότι εγώ ασ πούμε κόντευα να πάρω μετοχες απο τις πιτσαρίες και της γειτονιάς μου και έκοβα μια σαλάτα κάθε που είχαμε επισκέπτη, για να μη μιλήσω για την ακατανάλωση φρούτων και λαχανικών.Να μη μακρυγορήσω άλλο νομίζω είναι περιττόν το στίγμα μου το έδωσα!!!!Απο τότε που άρχισα αυτή τη διατροφή έχω φάει και 30 μαρούλάκια που λέει ο λόγος με τα οποία πριν ουδεμίαν επαφή ή μη μόνον τυχαίαν είχομεν!!!Πιστεύω λοιπόν ότι αν αναλύαμε τον πραγματικό τρόπο διατροφής του καθημερινού ανθρώπου και όχι έναν ιδεατό γραμμένο στα βιβλία(που όπως γράφει κάπου η Κατερίνα27 που είναι και του επαγγέλματος σχετική την αναθεωρούν λείαν συντόμως την περίφημον και διαβόητον πυραμίδα λέγω :lol: :lol: )τότε λοιπόν θα μπορούσαμε επιτέλους να μιλήσουμε επι πραγματικής βάσης και ίσως ίσως ακόμα και να συνεννοηθούμε.Αυτά.

Re: φρουτα?? 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1870

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Ευθυμία , δε μπορώ να σου αντισταθώ , όταν απαντάς μου ανεβάζεις τη διάθεση...σε λίγο θα αρχίσω να κάνω ό,τι ερωτήση μου κατέβει μόνο και μόνο για να απαντάς με αυτό το στίλ :D

Re: φρουτα?? 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1880

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Με κολακεύετε απεριορίστως μανδάμ!!!!!!!Η ταπεινότης μου στην υπηρεσία σας δεσποσύνη !!!!(Για να καλύψω και όλα τα ενδεχόμενα) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα

Syndication