Nanage φυσικά και μπορώ με ζαχαρίνη.Και το σκέφτηκα φυσικά αφού μου είπαν πώς τη φτιάχνουν.Το θέμα είναι οτι είμαι 23, δε μ'αρέσει να μαγειρεύω (γιατί βαριέμαι την αναμονή), δεν έχω και χρόνο και η μαμά δε θα μου το μαγειρέψει...
Οπότε...ήμουν της επιλογής να το παραγγέλνω από το Κινέζικο που στο έχουν και έτοιμο σε 15 λεπτά και είναι και σίγουρη η γεύση!

? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΑΥΤΟ ΤΟ 11γρ υδατ/100γρ?
Γιάννης...με ξεάγχωσες αλλά δυστυχώς είμαι το άτομο που ενώ νόμιζα οτι θα πιάσει αυτή η δίαιτα...την έχω ξεφτυλίσει

Είπαν στη γριά να χε.... και κατέληξα να τρώω 350ml. κρέμα γάλακτος σύν βούτυρα και φιλαδέλφιες με ζαχαρίνη και κακάο...την ημέρα...μη πω το απόγευμα...
Βλέπεις όταν βαριέμαι ...τρώω. ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!! κακό κορίτσι Μου. φφφ...Σίγουρα ξεπερνάω τούς 20 υ/α
Ελπίζω να πεισμώσω πάλι και να στρωθώ και στη γυμναστική (μετά την εξεταστική γιατί αυτό μου φταίει τώρα και το'χω ρίξει στο φαί). Το αστείο είναι οτι είμαι δυσανεξική στη λακτόζη που υποθέτω οτι έχει η κρέμα γάλακτος.
Το σχόλιο για το δεντρολίβανο δε το σχολιάζω γιατί οι κοιλιακοί μου ακόμα πονάνε απ'τα γέλια... Καλό βράδυ ξενυχτόπουλα και ΕΥΧΑΡΙΣΤωωωωωωωωωω