Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: κακάο Παυλίδης 15.5 υ/α !? γάλα σόγιας???

κακάο Παυλίδης 15.5 υ/α !? γάλα σόγιας??? 17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #1915

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
>πήγα σούπερ μάρκετ. Όλα τα κακάο είχαν γύρω στούς 54-61γρ. υδατάνθρακες στα 100γρ. προιόντος. (Χωρίς ζάχαρη πάντα,πικρό και σκέτο κακάο)
του Παυλίδη έγραφε 15,5 στα 100γρ. μπορεί να ισχύει? εξ άλλου το κακάο είναι φυτικό...

>επίσης γάλα σόγιας επιτρέπεται?
΄
> και τέλος...πήγα σ'ένα κινέζικο και πήρα πάπια πεκίνου.Και τους ρώτησα πώς τη μαγειρεύουνε και μου έιπε τη βράζουν με λίγη ζάχαρη και κανέλα,ύστερα τη στραγγίζουν και μετά τη τηγανίζουν σε ηλιέλαιο. ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΕΕΕΛΕΙΑ...αλλά αυτή η ελάχιστη ζάχαρη που μπορεί να έχει απορροφήσει από το βράσιμο,μου καταστρέφει όλη τη φάση ενεργοποίησης? Τι μπορώ να κάνω? Είναι τέλεια,θα μπορούσα να τη τρώω για πάντα!

χελπ!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κακάο Παυλίδης 15.5 υ/α !? γάλα σόγιας??? 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1947

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mou, το χαμηλότερο κακάο σε υδατάνθρακες που έχω βρει είναι του Γιώτη με 11 γρ./100.

Το γάλα σόγιας, όπως και η κρέμα γάλακτος σόγιας κ ο,τιδήποτε άλλο σόγιας, επιτρέπεται, εφόσον μετράμε υδατάνθρακες κ εφόσον σου αρέσει η γεύση..
Εγώ έχω βρει κορνφλέικς σόγιας με 3γρ./100 κ αλεύρι που κάνω κάτι σαν ψωμί.

Στην πάπια, γιατί ντε κ καλά να βάλεις ζάχαρη κ όχι ζαχαρίνη; Δεν πιστεύω να έχει καμία διαφορά στη γεύση, κ συνεπής θα είσαι στη διατροφή σου.

Καλή συνέχεια!

Re: κακάο Παυλίδης 15.5 υ/α !? γάλα σόγιας??? 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1948

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πόσο κακάο όμως τρωμε σε κάθε μερίδα είτε ροφήματος είτε γλυκού; 3, 5, άντε 10 γραμμάρια και πολλά σου λέω καθότι το κακάο είναι πανάλαφρο και με πολύ δυνατή γεύση. Ε λοιπόν δε χάλασε και ο κόσμος και 20γρ / 100 να είναι η περιεκτικότητα σε υ/α.
Δεν ξεχνάμε ότι δεν έχει μόνο σημασία η περιεκτικότητα των υ/α αλλά και πόσο καταναλώνουμε ανά ημέρα. Το δενδρολίβανο π.χ. έχει μια τρελλή περιεκτικότητα σε υ/α, δεν θυμάμαι πόσο αλλά πολύ υψηλή. Ε, και; πόσο δενδρολίβανο θα φας όλη μέρα; Ελάχιστο.

Αυτά, ελπίζω να ξεάγχωσα! :D

Re: κακάο Παυλίδης 15.5 υ/α !? γάλα σόγιας??? 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1950

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nanage φυσικά και μπορώ με ζαχαρίνη.Και το σκέφτηκα φυσικά αφού μου είπαν πώς τη φτιάχνουν.Το θέμα είναι οτι είμαι 23, δε μ'αρέσει να μαγειρεύω (γιατί βαριέμαι την αναμονή), δεν έχω και χρόνο και η μαμά δε θα μου το μαγειρέψει...
Οπότε...ήμουν της επιλογής να το παραγγέλνω από το Κινέζικο που στο έχουν και έτοιμο σε 15 λεπτά και είναι και σίγουρη η γεύση! :( ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς ΑΥΤΟ ΤΟ 11γρ υδατ/100γρ?
Γιάννης...με ξεάγχωσες αλλά δυστυχώς είμαι το άτομο που ενώ νόμιζα οτι θα πιάσει αυτή η δίαιτα...την έχω ξεφτυλίσει :lol:
Είπαν στη γριά να χε.... και κατέληξα να τρώω 350ml. κρέμα γάλακτος σύν βούτυρα και φιλαδέλφιες με ζαχαρίνη και κακάο...την ημέρα...μη πω το απόγευμα...
Βλέπεις όταν βαριέμαι ...τρώω. ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ!! κακό κορίτσι Μου. φφφ...Σίγουρα ξεπερνάω τούς 20 υ/α
Ελπίζω να πεισμώσω πάλι και να στρωθώ και στη γυμναστική (μετά την εξεταστική γιατί αυτό μου φταίει τώρα και το'χω ρίξει στο φαί). Το αστείο είναι οτι είμαι δυσανεξική στη λακτόζη που υποθέτω οτι έχει η κρέμα γάλακτος.
Το σχόλιο για το δεντρολίβανο δε το σχολιάζω γιατί οι κοιλιακοί μου ακόμα πονάνε απ'τα γέλια... Καλό βράδυ ξενυχτόπουλα και ΕΥΧΑΡΙΣΤωωωωωωωωωω :D

Re: κακάο Παυλίδης 15.5 υ/α !? γάλα σόγιας??? 17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #1954

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γιατί να πιης γάλα σόγιας? Σε άλλο topic αναφέρθηκες σε προβλήματα υγείας.
Δες το link και ψάξε μήπως δεν είναι οτι το καλύτερο
[url:39riqpun]www.westonaprice.org/mythstruths/mtsoy.html[/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication