Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: επιτρεπόμενα πρώτης φάσης

επιτρεπόμενα πρώτης φάσης 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4993

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina.
Νέα άτομα που ξεκινούν Άτκινς ρωτούν το ίδιο ακριβώς:
Μπορώ να φάω ο,τιδήποτε έχει λίγους υδατάνθρακες;
Για παράδειγμα τι γίνεται με την φέτα και με την κρέμα γάλακτος;
Με το ταχίνι;
Σε παρακαλω ας δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί όταν πρωτοξεκίνησα έχοντας στο νου μου την φόρμα Άτκινς που κυκλοφορούσε παλιά (εντελώς απαγορευτική ας πούμε στην φέτα και το γάλα), μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται, δεν τα ακουμπούσα.
Αν έχεις τη διάθεση απάντησε με σαφήνεια σε παρακαλώ.
Φιλιά
Νατάσα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: επιτρεπόμενα πρώτης φάσης 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5012

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
νατασα καλησπερα! η Marina σιγουρα θα απαντησει πιο διαφωτιστικα αλλα θα σας πω κι εγω την γνωμη μου συμφωνα με αυτα που εκενα εγω! ειμαι της απ[οψης οτι μπορουμε να τρωμε οτιδηποτε περιεχει χαμηλους υδατανθρακες! επειδη ομως στην αρχη ειναι ακομη λιγο δυσκολο να κανουμε σωστους υπολογισμους καλο θα ειναι να περιοριστουμε στα καλασσικα μη απαγορευμενα ωστε να μπουμε σιγα σιγα στο κλιμα κ να βαλουμε σιγα σιγα περισσοτερα στη διατροφη μας με το καιρο!μεσα σε αυτα που δεν απαγορευονται ειναι κ η φετα οπως προαναφερες! ΟΜΩς! υπαρχει ενα μικρο λαθακι το οποι κανουν οι "καινουριοι" κ εκει ουσιαστικα ειναι το προβλημα κ αχανουν τον ελεγχο κ οχι το ανα θα φανε στο πρωτο σταδιο φετα, γιουρτι η τυρι! το μυστικο λοιπον βρισκεται στο μετρημα!!! πρεπει να μαθουμε στην αρχη να ζυγηζουμε τις ποσοτητες κ να μην ξεπερναμε τα 100 γρ απο τα προιοντα! καλο κ το τυρακι κ σχετικα αφοβο, αλλα αν φας το μισο κεφαλι κ θα εχεις προσλαβει 3000 θερμιδες αρα αποκλειεται να χανεις ,κ θα εχεις παρει κ αρκετους υδατανθρακες!!

Re: επιτρεπόμενα πρώτης φάσης 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5019

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κατερινάκι μου ανακηρύσσεσαι Θεά.
Σαφω΄ς και τρώμε περιορισμένη ποσότητα φέτας, αλλά εγώ την προτιμώ από άλλα τυριά γιατί ε΄χει 0 υδατάνθρακες και καθόλου αμυλο, ενώκάποια κίτρινα είναι παγίδα.
Απλά να ενημερώσουμε κάποιους φίλους που φοβούνται να ακουμπήσουν κάποια τρόφιμα καιτοι χαμηλών υδατανθράκων.
bravo avo Καυερινάκι
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.063 δευτερόλεπτα

Syndication