Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Καφες!!!

Καφες!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5095

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μετά από 15 μέρες στην ενεργοποίηση, διάβασα κάτι στο φόρουμ που με αναστάτωσε πολύ και είπα να ρωτήσω.....
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ?????
και τι κάνω εγώ η καημένη που 15 μέρες ατκινσοκοπανιέμαι και πίνω και 3 φραπεδάκια την ημέρα?????
Τι πρόβλημα δημιουργεί ο καφές???? Έχει υ/δ που δεν τους μετράω?????
Φιλιά
Αθηνά

Re: Καφες!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5099

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αθηνα, δεν μου ειπες τιποτα για τρια φραπεδακια την μερα. Εγω, γαλλικο σε ειδα να πινεις.
Τελος παντων....
Το θεμα με τον καφε, ειναι οτι καποιους τους κολλαει. Ή για να το θεσω καλυτερα, τους επιβραδινει. Αν βολευεσαι με τον ντεκαφεινε, πιες ντεκαφεινε. Αν εισαι σαν και μενα, απλα κανε τα τρια φραπεδακια, δυο.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καφες!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5101

• athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΟΚ. Το γυρνάω άμεσα σε γαλλικό.
Πόσους μπορώ να πίνω?
Έγώ βάζω μια κανάτα γαλλικό το πρωι στην καφετιέρα και πίνω 2 με 3 φλυτζάνια, εννοείται χωρίς γάλα (μόνο το πρωί βάζω λίγο στον καφέ) και ζαχαρίνη.
Να τα μειώσω?
Το θέμα είναι, ότι ο καφές με βοηθάει στην δίαιτα, γιατί διώχνει την πείνα. Και στο γραφείο είναι δύσκολο να τρώω κάθε 3 ώρες. ενώ με τον καφέ είμαι μια χάρα.
Λες να το μειώσω να δω τι θα γίνει? Αν και λενε ότι η καφεϊνη βοηθάει στον μεταβολισμό.
Δεν μου απάντησες. Έχει υ/δ ο καφές?
Φιλία
Αθηνα

Re: Καφες!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5102

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω ρε παιδια δηλωνω μανιακη του φραπε. ποτε δεν με ξυπνησε ουτε με επηρρεασε με οποιονδηποτε τροπο. τον πινω καθαρα και μονο επειδη μου αρεσει η γευση του. κι επειδη πολλες γευστικες θυσιες εκανα, παλιο παιδι υδατανθρακων γαρ, αποφασισα αυτην τη θυσια να μην την κανω. δεν με κολλησε ποτε το φραπεδακι και το τιμουσα τετρακις ημερησιως, μεχρι προσφατα που με προδοσε φερνοντας μου κατι κραμπες στο στομαχι. το πρωινο φραπε δεν τον εκοψα, αλλα απο ντεκαφεινε του δινω και καταλαβαινει. κατεληξα πως ο ντεκαφ του μασουτη και του aldi ειναι οι πιο γευστικοι. οσον αφορα τους υδατ., οχι, ο καφες (ο σκετος) δεν εχει. το θεμα με την καφεϊνη (η οποια υπαρχει και στον γαλλικο αθηνουλα-και καλως ηρθες με την ευκαιρια) ειναι οτι ερεθιζει ελαφρως την παραγωγη ινσουλινης και μπορει να σου φερει λιγουριτσες για γλυκο. τουλαχιστον αυτο λεει ο ατκινς στο βιβλιο του. εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο. γενικα ομως πιστευω πως ο καλυτερος συμβουλος ολων ειναι το ιδιο μας το σωμα. στην τελικη το μυαλο σου ή το σωμα σου διψαει για καφεϊνη;

Re: Καφες!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5103

• athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!!!
δεν ξέρω αν τον καφέ τον χρειάζεται το μυαλό ή το σώμα μου, είμαι απολύτως σίγουρη όμως ότι τον χρειάζεται η ψυχολογία μου.
όσο για λιγουρίτσες και γλυκά, αυτό ακριβώς είναι που με βοηθάει περισσότερο στον καφέ!!! όταν είμαι στο γραφείο (επειδή κάθομαι ως αργά) και θέλω γλυκό, βάζω 2 κουταλιές ζαχαρίνη αντί γία μία και είμαι μια χάρα!!!!
Δεν ξέρω, θα δω τι θα κάνω. Είναι δύσκολο να βάλω ντεκαφεινέ, γιατί μετά ο συνεταίρος μου θα με πετάξει έξω από το γραφείο!!!!
Ήδη έχω φορτώσει στο ψυγειό μας αυγά, τυρί ΄(και κρέας καμμιά φορά), έβαλα και ένα βάζο ζαχαρίνη στους καφέδες στο ντουλάπι, αν κάνω και δύο κανάτες γαλλικό (μια κανονική για αυτόν και μια ντεκαφ για μένα) νομίζω ότι κινδυνεύω να βρεθώ σοτν δρόμο χειμωνιάτικα!!!! :)
Πάντως ευχαριστώ. Θα το συνεχίσω έτσι, και αν κολλήσω θα είναι το πρώτο που θα κόψω.
Φιλιά
Αθηνά

Re: Καφες!!! 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5104

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
θα συμφωνησω με τη mamamaria. Ουτε κι εγω εχω κανει παραχωρησεις σε σχεση με τον καφε.Δεν μπορω,δεν θελω να τον κοψω. Κουτουλαω αν δεν πιω τον νες μου το πρωι. Γι αυτο φροντιζω, να πινω κανονικο το πρωι, και, ή ντεκαφεινε την υπολοιπη μερα, ή κανενα εσπρεσακι που σε κραταει και "ντουρασελ" στη μερα.
Ουτε κι εγω εχω λιγουριτσες. Αλλα οπως ειπαμε, καθε οργανισμος, ειναι διαφορετικος.
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication