Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ερωτησούλες

Ερωτησούλες 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5220

• Nadina
  • Το Άβαταρ του/της Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Στο κοτόπουλο πρέπει να αφήνουμε την πέτσα?
Αν όταν έχουμε να φάμε 2 αυγά, βγάλουμε τον ένα κρόνο (λόγω υψηλής χοληστερίνης), τι γίνεται με τους υδατάνθρακες? Μειώνονται καθόλου?
Επίσης σε κάποιο ποστ διάβασα ότι οι πολυβιταμίνες που θα πάρουμε θα πρέπει να μην περιέχουν σίδηρο. Ισχύει και γιατί?
Χάπι για τη χοληστερίνη κάνει να πάρω (Lipitor) ? Έχω κληρονομική και οι τιμές μου είναι υψηλές.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ερωτησούλες 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5221

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
nadina καλημερα!! κ welcome2 lcome2 με το κοτοπουλο οχι την πετσα καλυτερα να την αφησεις εκει που ειναι ειδικα στο πρωτο σταδιο κ να μην την αφαιρεις!! χρειαζομαστε το λιπος στην πρωτη φαση για να λειτουργησει η διαιτα!! με το αυγο τωρα τι να σου πω δεν εχει υδατανθρακες ουτοσιαλως κ ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η φυση! αν εσυ εχεις κληρονομικοτητα χοληστερινης κ θες να αφαιρεσεις τον ενα κροκο δεν υπαρχει προβλημα αλλα με τους υδατανθρακες μην αγχωνεσαι δεν εχει ουτεσιαλώς σχεδων τπτ! κ οσον αφορα τα χαπια σου πινε τα κανονικα εφοσον υπαρχει πρβλημα! τωρ το θεμα βιταμινων εγω ισως δεν ειμαι η καταλληλη να σου πω διοτι δεν εχω παρει ποτε μου οσο κανω αυτη τ διατροφη γτ ετρωγα πολλα λαχανικα κ δεν μου λειφτικαν να παρ συμπληρωματα! οπως κ ναχει παντως κ αν τελικα παρεις προσεχε τηνληψη τους γτ δεν ειναι καραμελες κι αυτα συγκαταλεγονται στα φαρμακευτικα σκευασματα κ η ληψη τους θα πρεπει να γινεται με φιδο!! αυτα καλη συνεχεια!

Re: Ερωτησούλες 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5225

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα και από μένα.
Ίσως είναι καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου σχετικά με τις βιταμίνες.
Εγώ πάντως παίρνω σπιρουλίνες. Τις έπαιρνα και σε άλλες δίαιτες και μάλιστα νομίζω (ίσως και ψυχολογικά) με βοηθάνε να χάσω. Με χορταίνουν δηλαδή.
Παίρνω 6 το πρωι, με άδειο στομάχι και ένα ποτήρι νερό.
Θα τις βρείς στο φαρμακείο και σε καταστήματα υγιεινής διατροφής και βιολογικά καταστήματα.
Είναι καθαρά φυτικό προϊόν αλλά περιέχουν όλες τις απαραίτητες βιταμίνες.
Η δοσολογία που γράφουν είναι 3 ημερησίως. Αλλά και με τις 6 δεν έχεις πρόβλημα, ό,τι ο οργανισμός δεν χρειάζεται το αποβάλλει με ... τον γνωστό τρόπο!!!! :)
Φιλιά
Αθηνά

Re: Ερωτησούλες 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5235

• Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μου είπε ο άντρας μου ότι μου πήρε Centrum κάψουλες από το φαρμακείο κοντά στη δουλειά του. Ας ξεκινήσω με αυτές και βλέπουμε. Νομίζω είναι καλές....

Re: Ερωτησούλες 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5238

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γλυκειά μανούλα,
Εγώ που ποτέ δεν είχα χοληστερίνη,τρώγωντας 2 αυγά κάθε πρωί για 2 μήνες μ'αυτήν τη δίαιτα, απέκτησα.
Επιτρέπονται, όσον αφορά τη δίαιτα, αλλά πειράζουν και στο συκώτι, όπως μου είπε ο γιατρός.
Γι'αυτό πρόσεχε!
Φιλιά στα μωρά σου!

Re: Ερωτησούλες 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5240

• Nadina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ωχ μη μου λες τέτοια! Μάλλον θα αφαιρώ και τον 2ο κρόκο! Τα ασπράδια δεν πειράζουν και έχουν και πολλή πρωτείνη. Έστω κι έτσι..!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication