Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: γιαουρτακι???

γιαουρτακι??? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5797

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μετα απο 25 μερεσ περιπου ατκινσ ,απλα εχο κολλημενο μεταβολισμο κ χανω δισκολα δεν εχω χασει,κ σημερα για πρωτη φορα εφαγα 50 γρ γιαουρτι στραγγιστο το οποιο ειχε9η μεριδα που εφαγα)1.5 υδατ με λιγοτερο απο μιση κοταλιτσα γλυκου μελι κ μιση κουταλια γλυκου καριδι..λετε να με πανε πισω δεν ηταν επιτρεπτα για μενα για πρωτη φαση κ που χανω κ δυσκολα??? sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: γιαουρτακι??? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5835

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
αν δεν εχεις ξεφυγει απο την ημερησια σου προσληψη υδατανθρακων δεν θα εχεις καποιο προβλημα για μια μερα! τελικα τι καλα εχεις χασει σε αυτες τις 25 μερες? γτ δεν καταλαβα καλα? τπτ? αδυνατο μου φαινεται βρε παιδι μου! τι του εχεις κανει του μεταβολισμου σου καλε?

Re: γιαουρτακι??? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5869

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φιλενάδα νερό πίνεις; Αλλά μιλάμε για τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό τη μέρα.
Επίσης ο μεταβολισμός σε μερικούς δεν κινητοποιείται εξ αιτίας του καφέ. Προτίμησε αν πίνεις καφέ τον ντεκαφ και όχι πάνω από 2 τη μέρα.
Δοκίμασέ το και πες μας.
Και μην το βάζεις κάτω. Υπομονή και προ πάντων επιμονή.
Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου.
Στο τέλος εσύ θα νικήσεις.
Γιατί πως να το κάνουμε, δικός μας είναι ο μεταβολισμός και τον κάνουμε ό,τι θέλουμε.
Σωστά;;;;;;

Re: γιαουρτακι??? 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #5876

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αντε ντε πεσ μου κατερινακι εσυ τι μεταβολισμο εχω...??γιατι εγω δεν βγαζω ακρη...τιποτα ομωσ δεν εχω χασει που εχω κοψει κ αλλαντικα για τυχον το τι περιεχουν ,μαγιονεζα τρωω αυγουλακια κρεασ κ νερο αρχησα να πινω 3 μικρα μπουκαλακια του μισου λιτρου τι αλλο θελει πια??θα περιμενω μπασ κ δω ασπρη μερα!!!!!! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication