Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: μπάρες Ατκινς

μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9917

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα παιδιά!
Βρίσκομαι πλέον στον 1,5 μήνα και όλα λειτουργούν ρολόι. Πρόσφατα έβαλα στην διατροφή μου τις μπάρες Ατκινς. Θα θελα να ρωτήσω, μπορώ να εισάγω στην διατροφή μου 2 ή περισσότερες μπάρες, λαμβάνοντας φυσικά υπ'όψη να μην ξεπερνώ τα 20 γρ υδατάνθρακα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9931

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Katrina καλημέρα!!!
Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!! congratualtions ngratualtions
2 ή περισσότερες μπάρες την ημέρα θεωρώ πως είναι υπερβολή! Δλδ θα πρέπει να αντικαθιστάς ένα γεύμα με μία μπάρα? ΟΚ, θα κάνεις μια ανθυγειινή υποθερμιδική δίαιτα...
Από τους 20 υδ/κες που πρέπει να καταλώνεις, θεωρητικά τουλάχιστον, οι 12-15 πρέπει να προέρχονται από λαχανικά. Οι υπόλοιποι 5 μαζεύονται από δω κι από κει. Λίγο ταχίνι, λίγη κρέμα γάλακτος, λίγο από...
Αν εσύ φας 3 μπάρες έχεις αμέσως αμέσως 9 υδ/κες... και 750 θερμίδες (ναι, ξέρω δεν τις μετράμε, αλλά το ιδανικό είναι να μένεις κάτω από τις 1800-2000)

Αλλά και πέρα από αυτό... Μία φορά το έκανα! Έφαγα μία μπάρα για μεσημεριανό γιατί βιαζόμουν και ΄μετά άλλη μία αργά το απόγευμα. Ένιωθα φουσκωμένη (είναι "χορταστικές"+1.5 λίτρο νερό με την κάθε μπάρα) αλλά είχα φοβερό κοιλόπονο! Εκείνο το βράδυ έγινα τακτικός θαμώνας τουαλέτας!!! Ούτε να φτιάξω βραδυνό δεν μπορούσα!!!
Τώρα θα μου πεις εσένα μπορεί να σε πειράζουν, εμένα όχι!!! Μπορείς να τσεκάρεις αλλά άποψη μου είναι να περιοριστείς στη μία και όχι κάθε μέρα!!!

Νομίζω ότι αν τις καθιερώσεις σε καθημερινή βάση εθίζεσαι!!! Και αν δεν φας μια μέρα θα κάνεις σαν τρελλή για κάτι γλυκό!!! Έχω την υποψία ότι αν και δεν έχουν πολλούς υδ/κες, ανεβάζουν για λίγο το ζάχαρο λόγω των γλυκαντικών. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς... Επομένως... όλα με μέτρο!!!

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #9939

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Οι μπάρες Άτκινς, έχουν την "φήμη" και όχι άδικα ότι σε κολλάνε. Περιέχουν αρκετά τεχνητά στοιχεία κλπ. Οπότε μην φας πάνω από 1 την ημέρα και αν κολλήσεις σταμάτησε και φτιάξε τα δικά μας γλυκάκια. ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10050

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας κι από μένα,
Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί είμαι ολίγον :o μπερδεμένη με τις μπάρες! Αγόρασα τις παρακάτω, λοιπόν, και βλέποντας τον διατροφικό πίνακα σκιάχτηκα λιγάκι αφού δεν καταλάβαινα τίποτα!
1)gr.atkins.com/products/day-break-bars/strawberry-crisp
στα διατροφικά στοιχεία δίνει χώρια υδατάνθρακες (με υποκατηγορίες) και φυτικές ίνες.
2)gr.atkins.com/products/advantage-bars/chocolat-peanut-caramel
όπου τα δίνει επίσης χώρια, αλλά και στους υδ. αναφέρει και "polyols" που έχω μια εντύπωση (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά!) ότι διάβασα κάπου πως δεν πιάνονται για υδ.
3)gr.atkins.com/products/advantage-bars/chocolot-orange
Σ'αυτή κι αν έχασα τη μπάλα! Υδατάνθρακες 1,9 αλλά στις υποκατηγορίες άλλ΄άντ΄άλλων!
Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια επεξήγηση, πραγματικά θα το εκτιμούσα πολύ! Τις έχω μπροστά μου και τις λιμπίζομαι και δεν μου πάει η καρδιά να τις φάω!
Merci εκ των προτέρων!!
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10067

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
tralalilalom έγραψε:
Γεια σας κι από μένα,
Θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί είμαι ολίγον :o μπερδεμένη με τις μπάρες! Αγόρασα τις παρακάτω, λοιπόν, και βλέποντας τον διατροφικό πίνακα σκιάχτηκα λιγάκι αφού δεν καταλάβαινα τίποτα!
1)gr.atkins.com/products/day-break-bars/strawberry-crisp
στα διατροφικά στοιχεία δίνει χώρια υδατάνθρακες (με υποκατηγορίες) και φυτικές ίνες.
2)gr.atkins.com/products/advantage-bars/chocolat-peanut-caramel
όπου τα δίνει επίσης χώρια, αλλά και στους υδ. αναφέρει και "polyols" που έχω μια εντύπωση (δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά!) ότι διάβασα κάπου πως δεν πιάνονται για υδ.
3)gr.atkins.com/products/advantage-bars/chocolot-orange
Σ'αυτή κι αν έχασα τη μπάλα! Υδατάνθρακες 1,9 αλλά στις υποκατηγορίες άλλ΄άντ΄άλλων!
Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια επεξήγηση, πραγματικά θα το εκτιμούσα πολύ! Τις έχω μπροστά μου και τις λιμπίζομαι και δεν μου πάει η καρδιά να τις φάω!
Merci εκ των προτέρων!!

Βοήθεια κανείς;
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: μπάρες Ατκινς 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10074

• katrina
  • Το Άβαταρ του/της katrina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και εγώ να σου πω δεν τα πολυκαταλαβαίνω αυτά, αναγράφονται οι καθαροί υδατάνθρακες πάντως.. τους αναφέρει στις μπάρες ως " net carbs " . Το μονο που ξέρω είναι οτι καθαροί υδατάνθρακες = υδατάνθρακες - φυτικές ίνες. Εσύ υπολόγισε το "net carbs" ως καθαρούς υδατάνθρακες, φάε άφοβα, αλλα με μέτρο, όπως είπαν και οι πιο έμπειροι μόλις μία την ημέρα και άμα δεις οτι δεν χάνεις όπως έχανες ή κολλάς, σταμάτησέ τες! Κ γω απο τους πιο έμπειρους τα έμαθα:)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Syndication