Katrina καλημέρα!!!
Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!! congratualtions ngratualtions
2 ή περισσότερες μπάρες την ημέρα θεωρώ πως είναι υπερβολή! Δλδ θα πρέπει να αντικαθιστάς ένα γεύμα με μία μπάρα? ΟΚ, θα κάνεις μια ανθυγειινή υποθερμιδική δίαιτα...
Από τους 20 υδ/κες που πρέπει να καταλώνεις, θεωρητικά τουλάχιστον, οι 12-15 πρέπει να προέρχονται από λαχανικά. Οι υπόλοιποι 5 μαζεύονται από δω κι από κει. Λίγο ταχίνι, λίγη κρέμα γάλακτος, λίγο από...
Αν εσύ φας 3 μπάρες έχεις αμέσως αμέσως 9 υδ/κες... και 750 θερμίδες (ναι, ξέρω δεν τις μετράμε, αλλά το ιδανικό είναι να μένεις κάτω από τις 1800-2000)
Αλλά και πέρα από αυτό... Μία φορά το έκανα! Έφαγα μία μπάρα για μεσημεριανό γιατί βιαζόμουν και ΄μετά άλλη μία αργά το απόγευμα. Ένιωθα φουσκωμένη (είναι "χορταστικές"+1.5 λίτρο νερό με την κάθε μπάρα) αλλά είχα φοβερό κοιλόπονο! Εκείνο το βράδυ έγινα τακτικός θαμώνας τουαλέτας!!! Ούτε να φτιάξω βραδυνό δεν μπορούσα!!!
Τώρα θα μου πεις εσένα μπορεί να σε πειράζουν, εμένα όχι!!! Μπορείς να τσεκάρεις αλλά άποψη μου είναι να περιοριστείς στη μία και όχι κάθε μέρα!!!
Νομίζω ότι αν τις καθιερώσεις σε καθημερινή βάση εθίζεσαι!!! Και αν δεν φας μια μέρα θα κάνεις σαν τρελλή για κάτι γλυκό!!! Έχω την υποψία ότι αν και δεν έχουν πολλούς υδ/κες, ανεβάζουν για λίγο το ζάχαρο λόγω των γλυκαντικών. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς... Επομένως... όλα με μέτρο!!!