Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ποιο είναι το απαραίτητων όριο προσλαμβανομενων πρωτεϊνών

ποιο είναι το απαραίτητων όριο προσλαμβανομενων πρωτεϊνών 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1008

• Kelly
  • Το Άβαταρ του/της Kelly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χαίρεται! :D D D
Ομολογώ ότι μέσα στην παρέα σας, βρήκα κουράγιο να δοκιμάσω τη δίαιτα Άτκινς, που μέχρι τώρα είχα μόνο ακουστά. Ειλικρινά συγχαρητήρια για την επιμονή και την αλληλοστήριξη !
θα ήθελα και εγώ ως νεούδι, μια ερώτηση:
είμαι στη δεύτερη μέρα, αλλά μέχρι τώρα καμιά απ' τις δύο μέρες δεν κατάφερα να φάω 170 gr πρωτεινών στα τρία κύρια γεύματα (πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό), παρότι οι ημερήσειες θερμίδες μου δεν ξεπερνούν τις 2000 Kcal.΄Με τους υδατάνθρακες όλα καλά, αλλά επείδή η πρόσληψη λίπους είναι αρκετή, τι γίνεται με τις πρωτείνες υπάρχει κάποια ποσότητα που σίγουρα πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας? Ευχαριστώ πολύ
:wink:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ποιο είναι το απαραίτητων όριο προσλαμβανομενων πρωτεϊνών 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1011

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου kelly!!!
η απορια σου μου γεννησε κι εμενα δυο,... τουλαχιστον!. αν πρεπει να καταναλωνουμε οπωσδηποτε τοσα πολλα γραμμαρια πρωτεινης καθε μερα,
α. μια μερα που θα θελουμε να τη βγαλουμε με αυγα, ποσα θα πρεπει να φαμε;
β. οταν μια μερα μπουχτισουμε το κρεας και θελησουμε φασολακια, με ποσο τυρι θα πρεπει να τα συνοδευσουμε;
καταλαβες; τους υδατανθρακες να προσεχεις και ολα καλα!!! μην ανησυχεις τοσο πολυ. κοιτα να το χαρεις τωρα που εισαι στην αρχη και η απωλεια κιλων και ποντων προχωρα γοργα. καλως ηρθες!!!

Re: ποιο είναι το απαραίτητων όριο προσλαμβανομενων πρωτεϊνών 17 Χρόνια 6 Μήνες πριν #1015

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα και από εμένα.

Με τις πρωτεϊνες δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να καταναλώνεις όσες θες. Απλά αν καταφέρνεις και αντικαθιστάς κάποιες λιπαρές τροφές με πρωτεϊνούχες, θα δεις γρηγορότερα αποτελέσματα πχ στην κυταρίττιδα. Γενικά όσο περισσότερες πρωτεϊνες έχει ο οργανισμός μας, τόσο πιο εύκολα φτιάχνει μυικό ιστό που μας βοηθά να κάψουμε το λίπος.

Επειδή είναι πολύ αρχή ακόμη επικεντρώσου στους υδατάνθρακες. Όταν θα γίνεις "παλιά" θα αρχίσεις να κάνεις και διάφορα κολπάκια.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: ποιο είναι το απαραίτητων όριο προσλαμβανομενων πρωτεϊνών 17 Χρόνια 5 Μήνες πριν #1020

• Kelly
  • Το Άβαταρ του/της Kelly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στην ερώτησή μου.
τρίτη μέρα! πάμε καλά! και συνεχίζουμε!!! :D D
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.172 δευτερόλεπτα

Syndication