Με αγωγη απ τα 27 μου τι να πω?
Αν διαβασεις σε σχετικες αναρτησεις θα βρεις κ γι αυτο απαντησεις απ την εμπειρια των περισσοτερων. Λενε πως τον πρωτο καιρο "τσιμπαει" λιγο κ η χοληστερινη κ το ουρικο ισως, αλλα σιγα -σιγα (3μηνο -4μηνο) στρωνουμε..το διαπιστωσα κ γω.Οι τελευταιες εξετασεις μου ομως, με τοσο λιπος κ πρωτεινη, δεν περιμενα ναναι τοσο καλυτερες απ ολες (εκτος μιας) τις προηγουμενες, με διατροφη χαμηλη σε κορεσμενα λιπη κ πρωτεινη αλλα κ χαπια..για να πω την αληθεια μου κ γω φοβομουν -δεν εφαγα τοσα αυγα βεβαια- αλλα δεν φοβαμαι πια να κανω κανονικα αυγολεμονο, το ρουλοψωμο, τη σοκολατοπιτα, να φαω 2 αυγα ή κ παραπανω για γευμα.. κ ομως δεν εχω ουτε χοληστερινη οση ειχα, καλα για τριγλυκεριδια δε!! , εξαιρετικα χαμηλα κ οι δεικτες μου εφιαξαν προς το καλυτερο, ακομα κ το ουρικο !!ηταν χαμηλα ..το καλο ειναι πως δεν ξυπναω πρησμενη πια, η μεση μου δε μ ενοχλει -πονα- τοσο οσο παληοτερα επισης κ τα ποδια μου, η διαθεση μου σε υψηλα επιπεδα..τα παιδια εδω λενε πως με τον καιρο φιαχνουν ακομα περισσοτερο -εκανα εξετασεις στους 5 μηνες κ θα ξανακανω την ανοιξη παλι. Σπανια τρωω πρωινο, αλλα οταν πεινασω στα ενδιαμεσα παιρνω μια φρυγανιτσα με βουτυρο ή ζαμπονο-τυρο ρολλακι ή λιγο λειωμενο τυρι στα μικροκυματα ή σπανια, ομελετιτσα με λιγο περιεχομενο.. μ αρεσουν παρα πολυ τ αυγα ματια ή βραστα, μελατα ομως που θελουν "βουτα" κ ετσι περιοριζομαι σε ομελετα κ βραστο σε σαλατα του σεφ που "κατεβαινει".. το περισσοτερο πουχω φαει ειναι 4 αυγα σε 1 μονο φορα κ αυτο μονο μια φορα ετυχε.. δεν τρωω καθημερινα παντως, ισως απο συνηθεια ισως γιατι εχω κατι αλλο ετοιμο κ πιο γρηγορο ή γιατι μαγειρευω για τους 5 μας μεσημερι -βραδυ κ πολλες φορες οχι το ιδιο φαγητο για ολους (2 ή κ 3 διαφορετικα) κ εχω εναλλακτικη κ βαριεμαι να κανω κ αυγα..
Θα βρεις αρκετες ιδεες ομως για πρωινα κ δεκατιανα (π.χ "πιτσα") , για αλλη εναλλακτικη κ εναλλαγη, να μη βαριεσαι..απο ποικιλια (ουουου!!)αλλο τιποτα εδω μεσα..
καλη μας συνεχεια..