Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: sos ΑΥΓΑ sos

sos ΑΥΓΑ sos 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11739

• vatzy
  • Το Άβαταρ του/της vatzy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Kαλημερα.Ειναι 2 εβδομαδες που εχω ξεκινησει την ATKINS και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη.Ειμαι 3 κιλα κατω απο το αρχικο μου βαρος και θα συνεχισω μεχρι τα - 10.
Σας γραφω εδω για να μου δωσετε λυσεις σε ενα θεματακι.
Ξεκινησα με μια διατροφη που προτεινει ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ATKINS.
Ολα καλα ολα ωραια αλλα εχω μπουχτισει να τρωω αυγα....
Θα ηθελα σας παρακαλω πολυ να μου προτεινετε εναλλακτικα γευματα για το πρωι που να μην περιλαμβανουν τοοοοοοσα αυγα....
Δεν αντεχω αλλο....
Νιωθω σαν κοτοπουλο!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: sos ΑΥΓΑ sos 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11740

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Bρε Vatzy μου
Ειναι απλο..για κοιτα στο "τι εφαγες σημερα", "Ιδεες για πρωινο ή κολατσιο", "πρωινο" στο"Χωρις υδατανθρακες" αλλα κ στις συνταγες μας μπορει να βρεις κατι ενδιαφερον..
καλη αναγνωση κ καλη συνεχεια σ ολους μας..

Re: sos ΑΥΓΑ sos 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11742

• vatzy
  • Το Άβαταρ του/της vatzy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mammajoanna έγραψε:
Bρε Vatzy μου
Ειναι απλο..για κοιτα στο "τι εφαγες σημερα", "Ιδεες για πρωινο ή κολατσιο", "πρωινο" στο"Χωρις υδατανθρακες" αλλα κ στις συνταγες μας μπορει να βρεις κατι ενδιαφερον..
καλη αναγνωση κ καλη συνεχεια σ ολους μας..
Εχω υψηλη χοληστερινη και φοβαμαι με τα τοσα αυγα που τρωω.....

Re: sos ΑΥΓΑ sos 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #11743

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Με αγωγη απ τα 27 μου τι να πω?
Αν διαβασεις σε σχετικες αναρτησεις θα βρεις κ γι αυτο απαντησεις απ την εμπειρια των περισσοτερων. Λενε πως τον πρωτο καιρο "τσιμπαει" λιγο κ η χοληστερινη κ το ουρικο ισως, αλλα σιγα -σιγα (3μηνο -4μηνο) στρωνουμε..το διαπιστωσα κ γω.Οι τελευταιες εξετασεις μου ομως, με τοσο λιπος κ πρωτεινη, δεν περιμενα ναναι τοσο καλυτερες απ ολες (εκτος μιας) τις προηγουμενες, με διατροφη χαμηλη σε κορεσμενα λιπη κ πρωτεινη αλλα κ χαπια..για να πω την αληθεια μου κ γω φοβομουν -δεν εφαγα τοσα αυγα βεβαια- αλλα δεν φοβαμαι πια να κανω κανονικα αυγολεμονο, το ρουλοψωμο, τη σοκολατοπιτα, να φαω 2 αυγα ή κ παραπανω για γευμα.. κ ομως δεν εχω ουτε χοληστερινη οση ειχα, καλα για τριγλυκεριδια δε!! , εξαιρετικα χαμηλα κ οι δεικτες μου εφιαξαν προς το καλυτερο, ακομα κ το ουρικο !!ηταν χαμηλα ..το καλο ειναι πως δεν ξυπναω πρησμενη πια, η μεση μου δε μ ενοχλει -πονα- τοσο οσο παληοτερα επισης κ τα ποδια μου, η διαθεση μου σε υψηλα επιπεδα..τα παιδια εδω λενε πως με τον καιρο φιαχνουν ακομα περισσοτερο -εκανα εξετασεις στους 5 μηνες κ θα ξανακανω την ανοιξη παλι. Σπανια τρωω πρωινο, αλλα οταν πεινασω στα ενδιαμεσα παιρνω μια φρυγανιτσα με βουτυρο ή ζαμπονο-τυρο ρολλακι ή λιγο λειωμενο τυρι στα μικροκυματα ή σπανια, ομελετιτσα με λιγο περιεχομενο.. μ αρεσουν παρα πολυ τ αυγα ματια ή βραστα, μελατα ομως που θελουν "βουτα" κ ετσι περιοριζομαι σε ομελετα κ βραστο σε σαλατα του σεφ που "κατεβαινει".. το περισσοτερο πουχω φαει ειναι 4 αυγα σε 1 μονο φορα κ αυτο μονο μια φορα ετυχε.. δεν τρωω καθημερινα παντως, ισως απο συνηθεια ισως γιατι εχω κατι αλλο ετοιμο κ πιο γρηγορο ή γιατι μαγειρευω για τους 5 μας μεσημερι -βραδυ κ πολλες φορες οχι το ιδιο φαγητο για ολους (2 ή κ 3 διαφορετικα) κ εχω εναλλακτικη κ βαριεμαι να κανω κ αυγα..
Θα βρεις αρκετες ιδεες ομως για πρωινα κ δεκατιανα (π.χ "πιτσα") , για αλλη εναλλακτικη κ εναλλαγη, να μη βαριεσαι..απο ποικιλια (ουουου!!)αλλο τιποτα εδω μεσα..
καλη μας συνεχεια..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα

Syndication