Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: megalh aporia..

Απ: megalh aporia.. 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14154

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Εβιτα μου οπως γινονται κανονικα τα γεμιστα δεν βαζω ρυζι οποτε καταλαβαινεις το κρεατακι μας θελει περισσοτερο λιπος ,βαζω λιγο κρεμμυδακι ,ντοματα αρκετη,μαιντανο,μπαχαρικα α και ματζη .Επισης κανουμε(η μαμμα αυτα)με αμπελοφυλλα τυλικτα νομιζω τα λετε ντολμαδακια εσεις με αρνισιο κειμα και αυτα χωρις ρυζι τα δικα μου .Γενικα τροποποιω πολλα φαγητα , και γλυκα το μονο που δεν καταφερα να φτιαξω και να μου αρεσει ηταν οι κεφτεδες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: megalh aporia.. 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14155

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Πωωωω!!!! τι να σου πω! Τρεχουν τα σαλια μου ...ευτυχως ξεκινω διακοπες απο το χωριο και θα βαλω την μανουλα να μου τα φτιαξει ..δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο καθολου...θα βαλω και σαρκα απο μελιτζανα και 1 κολοκυθακι τριμμενο !!! και κυβο βεβαια!!! αχ! να εισαι καλα!!! ς
Πως υπολογιζεις τους ποντους? λαδακι? πως το μετρας?
Σε ευχαριστω !!
ΑΑΑΑΑ!! και μια που σε ..ξεκανα στις ερωτησεις ...βρηκα στο σουπερ τις μπαρες Advantage σοκολατα του Atkins γραφουν τουςυδατανθρακες τα παντα και λεει στο site οτι επιτρεπονται αποτην πρωτη φαση ..τις πηρα για το χωριο ..γιατι ειναι απεριγραπτα...τα οικογενειακα τραπεζια ...τα παγωτα..και τα γλυκα ...που κλεινουν τα φαγοποτια....να εχω κατι κ εγω να ..ξελιγωνομαι...λες ναυπαρχει προβλημα? μα καθυστερησουν την απωλεια? ειναι πεντανοστιμες παντως και...πολυ ακριβες ...
Φιλια εβιτα!!!

Απ: megalh aporia.. 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14156

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το λαδακι δεν το μετρω τους ποντους τι εννοεις δεν καταλαβα?Μπορεις να κανεις και ντοματουλλες ψητες στο φουρνο αφου αφαιρεσεις την σαρκα κανεις γεμιση με τσιγαρισμενο μπεικον μανιταρακια προσθετεις φεττα και διαφορα τυρια που εχεις κατα προτιμηση σκληρα και ενα αυγο να τα δεσει λιγο πιπερι κ ριγανη και στο φουρνο να ψηθει . τελειο αλλα κρυο. το βαζω και στο ψυγειο πριν το σε σερβιρω.

Απ: megalh aporia.. 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14157

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Υπεροχη αυτη η συνταγη..υπεροχη ...τοσο ωραια διατροφη δεν εχω ξανακανει!!! ποιος να το φανταστει !! εχασα ακομη 1 κιλο !!! ειμαι 7 κιλα μειον κ τωρα κλεινει η 3η εβδ. ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
Εχουν ομως η ντοματουλες υ/κες κ η φετουλα μεχρι και το αυγο 0,6 ...θα το φτιαξω και μετα θα το διαιρεσω με τον αριθμο απο τις ντοματες ? ειμαι καινουργια ακομη στο μετρημα.....και καταλαβαινω ....τα μπερδευω στο μυαλο μου ...συγνωμμη αν σε κουραζω...
Σε ευχαριστω Εβιτα

Απ: megalh aporia.. 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14158

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι πραγματι ειναι πολυ ωραια η διατροφη μας και με λιγη φαντασια γινετε γαστρονομια.Σαυτη την συνταγουλλα μετρας τις ντοματες αφου τις καθαρισεις απο το εσωτερικο τους.Η φεττουλλα και μπεικον δεν εχουν παρα ελαχιστους οποτε μετρας μανιταρακια , ντοματα και αυγο και στρογγυλοποιεις για σιγουρια και διαιρας.Θα μαθεις μια χαρα τα πας.Καλη συνεχεια.

Απ: megalh aporia.. 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14159

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ φιλια εβιτα!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication