Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: απωλεια ποντων, απωλεια βαρους κ συνεχιζουμε...:)

απωλεια ποντων, απωλεια βαρους κ συνεχιζουμε...:) 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14166

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Λοιπον: εχω παθει πλακα. Εχω χασει δυο κιλακια ακομα.Αλλα το σημαντικο ειναι οτι επεσα 1 νουμερο ακομα στο τζην μου! Βαζω πλεον το 28αρι μου κ ειναι ανετο!!!!! Μετρηθηκα κ σε διαστασεις κ εχω χασει 2 ποντους απο περιφερεια, 3 σε μηρους, 3 ποντους στην μεση...Οταν λεω σε ολους οτι εχασα 2 κιλα μονο, δεν με πιστευουν! Κ εκανα το πειραμα με τα ρουχα κ καταλαβα γιατι! Η διαφορα στους ποντους ειναι σημαντικη! Με ΚΑΜΙΑ αλλη διατροφη, δεν ειχα χασει τοσους ποντους αναλογικα με την απωλεια βαρους που εχω! Καλα, δεν το συζηταω για το τί πεινες ειχα ριξει κ ποσο στεγνα φαγητα ετρωγα τοτε....

Οποτε λεω, αξιζει τον κοπο με το παραπανω! Κοριτσια μην τα παρατατε...συνεχιζουμε:)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: απωλεια ποντων, απωλεια βαρους κ συνεχιζουμε...:) 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14167

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Μπραβο Σοφια μου .!Χαιρομαι πολυ .Την διατροφη μας δεν την αλλαζω με τιποτα.Απο την μερα που την αρχισα αλλαξε η ζωη μου...και ελπιζω και ολων οσων την δοκιμασουν.Φιλια πολλα και καλα να περνατε........

Απ: απωλεια ποντων, απωλεια βαρους κ συνεχιζουμε...:) 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #14169

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
και εγω !!! ειμαι ερωτευμενη με την καινουργια μου διαιτα - διατροφη!! συνεχιζουμε εννοειτε!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication