Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση

Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15072

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τελικα πιο γαλα σκονη εβαλες?Ωραια η θηκη για σοκολατα που εχεις.Εγω δεν εχω παρει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15075

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Κορίτσια απο εμφανιση καλο βγηκε αλλα σημερα το πρωι που είπα να το ξαναδοκιμασω μπας και μ'αρεσει πιο πολυ η γευση, με το που το επιασα (και ήταν όλο το βραδυ στο ψυγειο) λαδωθηκαν τα δαχτυλα μου. Μπλιαχ δηλαδη. Μόλις γυρισα σπιτι με το βουτυρο καρυδας και θα σας ενημερωσω το βραδυ για το τι θα βγει. Επίσης παρειγγηλα και βουτυρο κακαο και θα το εχω την Τριτη οποτε θα δω και με εκεινο τι βγαινει. Γαλα σκονη εβαλα το regilait, αλλά θα δοκιμασω και με τη σκονη απο την κρεμα καραμελε (απλα δεν εχω παει στο S/M ακόμα). Επίσης πηρα ξυλιτολη (είναι και αυτη μια απο τις πολυόλες άρα μη αφομοιωσιμη) για να την δοκιμασω σαν γευση και τωρα στο σπιτι ειδα πως είναι σε κρυσταλλικη μορφη. Μου ειπαν στο μαγαζι πως δεν αλλοιωνεται με την ζεστη και πως πλησιάζει πολύ στη γευση της ζάχαρης. Θα την δοκιμασω και θα σας πω. Μηπως κανεις την εχει δοκιμασει ηδη?

Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15076

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
ktp από που τα πήρες όλα αυτά τελικά;;;;

I did it once, I can do it again ...

Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15077

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
ktp το εχεις βαλει σκοπο να φριαξεις σοκολατα και δε σε σταματα τιποτα ε :lol: ???Ε με τα πολλα πειραματα πιστευω στο τελος θα βγει το επιθυμητο.

Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15078

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Christinaki μου καρφωθηκε στο μυαλο και δεν μου φευγει με τιποτα (εν τω μεταξυ πιεζομαι με τη δουλεια και ετσι εκτονωνομαι λιγο). Ephoebe, μπηκα στο site που εβαλε το christinaki χθες, το www.biomelissanthi.gr/ και πήγα απο εκει σημερα, στο καταστημα του Γερακα. Πολυ εξυπηρετικά τα παιδιά εκεί. Και φέρνουν και καινουρια πράγματα οποτε πιστευω πως αν τους ζητησεις κατι και δεν το εχουν, θα ψαξουν να το βρουν και να στο φερουν. Παρεπιπτόντως δοκιμασα την ξυλιτόλη αλλα ειναι λιγοτερο γλυκειά απο τη ζαχαρη. Και στο πακετο πανω γραφει να μην καταναλώνεται ημερησιως πανω απο 4γρ. Τι να σου κάνουν τα 4γρ αν δεν ειναι και τόσο γλυκο? Θα το δοκιμασω όμως και σε γλυκο για να δω τι λεει. Πικρό παντως δεν ειναι και δεν εχει τι χαρακτηριστικη γευση και επιγευση της ζαχαρινης. (το γαλα σκονη το πηρα απο τον Σκλαβενιτη)

Απ: Σοκολατες ατκινς-διαπιστωση 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15084

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Απόπειρα νο3: με το βουτυρο καρυδας (το οποιο παρεπιπτοντως ειναι τελειο για να το τρως και σκετο), και η υφη και η γευση βγηκαν καλυτερες αλλά όχι αυτο που θα ήθελα. Θα περιμενω να δω και αυριο πως θα είναι. Πάντως απίστευτη διαφορα το βούτυρο καρύδας σε αυτη τη συνταγή. Το κάνει συμπαγες και δεν μυριζει καθόλου λαδίλα. Βεβαια υπάρχει αυτη η εσάνς της καρύδας. Για αυτο θα περιμενω και το βούτυρο κακαο από βδομαδα για να το δοκιμασω και αυτο. Ιδού φωτο.
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν από ktp.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα

Syndication