Καλησπερα σε ολη την παρεα! ομοιοπαθουσα και κιλοβαρουσα και εγω, με ενοχικα συπτοματα οταν τρωω και μια γερη καταθλιψη που την παλευω κανοντας ατκινς απο της 9-1-2012.μετα απο παρακεντισεις περισι λογο ενδοκρανιας πιεσης ο γιατρος συνεστησε γρηγορη με οποιοδηποτε κοστος ρηξη κιλων.Μετα απο καθημερινες προσπαθειες διαιτας και αφου εκανα ασανσερ το σωμα μου και χαλια την ψυχολογια τη δικια μου και των γυρο μου,η γιατρος αποφασησε ανεπισημα να μου πει να κασνω ατκινς αλιως με βλεπει ξανα για παρακεντισεις. Ετσι απο 134,7 κιλα ειμαι σημερα 122.το θεμα ειναι οτι ενω εχω διαβασει ολο το βιβλιο και παω και καλα αρχισα να μπερδευομε, δηλαδη στην πρωτη ενωητε 1 φαση τρωω λιναροσπορο και ταχινη η σοκολατα?Τελικα πρεπει τις φασεις να τις κανω τελειως αυστηρα η οχι? καποιος λεει καντο χαλαρα γιατι οταν κολεισει να κανεις τις 14 μερες και να σε βοηθησει αλος κανε οτι τις 14 μερες συνεχια και δεν θα κολησεις τελικα τι κανω? Την καθαρη Δευτερα θα παω καπου που το μονο που θα εχει ειναι τηγανητα αλευρομενα και σουριμι σε ολες τις μορφες και οτι πιο τιγκα στον υδατανθρακα τι κανω τρωω λιγο η τους προσβαλω το να μην παω δεν πεζει !!! ασε που θα μου εχουν ιδικα για μενα την αγαπημενη μμου σοκολατινα τουρτα τι κανω που δεν θελω να πω τιποτα γιατι θα αρχησουν σχολια που με ανοχλουν? και αν φαω τι γινετε ολη η προσπαθεια παει !!! βοηθεια γιατι τα εχω χασει τελαιος