Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς?

ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16940

• fotini 76
  • Το Άβαταρ του/της fotini 76
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κοριτσια καλησπερα σας καινουργια στην παρεα σας .Εχω προβλημα ορμονολογικο και παιρνω ομοιοπαθητικα φαρμακα μπας και το ρυθμισω .Γνωριζει κανεις αν αυτα μπλοκαρουν την ατκινς?Πρεπει οπωσδηποτε να χασω 5 κιλα λιπους μηπωσ και ρυθμιστουν και αυτες οι ατιμες οι ορμονες ,ο ενδοκρινολογος μου εδωσε μια παρομοια διατροφη και μου ειπε διαιτα με χαμηλη ληψη υδατανθρακων για να κατεβει το λιπος. Σημερα ειναι η πρωτη μερα και ομολογω πως αγχωθηκα οταν διαβασα για οτι τα φαρμακα μπλοκαρουν το μηχανισμο,
Σας ευχαριστω και καλη δυναμη σε ολους μας. :D :? :? :?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16943

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Πολυκυστικες κ συ?Τωρα να μπλοκαρουν την ατκινς δε νομιζω...

Απ: ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16944

• fotini 76
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ,ΣΤΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ,ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΧΑΛΙΑ ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΕΙΜΑΙ 35ΧΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΕΤΗ !!! ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΚΕΤΩΣΗ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απ: ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16945

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ηρεμησε αρχικα γιατι σε βλεπω λιγο αγχωμενη....Ξεκινα τη διατροδη για μερικες μερες κ μετα αν θες παρε κετοστιξ απο το φαρμακειο να δεις αν εχεις μπει σε κετωση.Καποια συμπτωματα ειναι η κακη αναπνοη και η ασχημη γευση στο στομα και η διουριση(νομιζω).
Εχω κ γω πολυκυστικες αλλα η περιοδος μου ειναι αρκετα ρυθμισμενη σε σχεση με παλαιοτερα.2 χρονια χωρις περιοδο?Περιεργο,και εισαι κ μικρη για εμμηνοπαυση.Εχεις πολλα κιλα να χασεις?Παντως να σε σιγουρη πως με την ατκινς θα δεις θαυματα ειδικα στα ορμονικα....

Απ: ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16946

• fotini 76
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΚΙΛΑ !!!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΙΜΑΙ +/-1ΚΙΛΟ ΛΙΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ!!! character43 character43

Απ: ομιοπαθητικα σκευασματα και μπλοκαρισμα Ατκινς? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16947

• christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
M'αυτα που μου λες νομιζω οτι εισαι σε καλο δρομο αφου ξεκινησες ατκινς...Θα με θυμηθεις....
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα

Syndication