Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Φάρμακα και άτκινς

Φάρμακα και άτκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17196

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλησπέρα :) Από τότε που ξεκίνησα την διατροφή δεν έχω ξεφύγει καθόλου σε υδατάνθρακες,αλλά την περίοδο του πάσχα ξέφυγα σε θερμίδες κι έτσι δεν έχασα τίποτα και με δείχνει και μισό κιλό παραπάνω.Τελος πάντων σήμερα με το καλό ξεκίνησα ξανά αυστηρά υπολογίζοντας και τις θερμίδες έλα όμως που πήγα στο γιατρό για ένα πρόβλημα που έχω στον αυχένα και μου είπε ότι πρέπει να πάρω norgesic για περίπου 3 εβδομάδες από 3 χάπια την ημέρα(τις πρώτες 4 μέρες θα παίρνω 6 χάπια την ημέρα).Και ρωτάω θα μου κάνει αυτή η θεραπεία ''χαλάστρα'' στην διατροφή?Την τελευταία φορά που πήρα voltaren πριν κανά μήνα, με έβγαλε από την κέτωση :sad: Έχω κατααγχωθεί....έχω και δύσκολο οργανισμό,φοβάμαι μην την κάνω σωστά και δεν χάνω...Πείτε μου τη γνώμη σας,τι πιστεύετε,θα με επηρεάσουν τα χάπια?

[/url]
[/url
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Φάρμακα και άτκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17199

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Εδώ και 2 εβδομάδες, κάνω θεραπεία με voltaren για τον καρπό μου. Πέρα από κάποια πρηξίματα, δεν είδα κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλά σε γενικές γραμμές, όταν ακολουθώ μια θεραπεία, ή πέρνω κάποιο παυσίπον, κοιτάω να αυξήσω το νερό που πίνω! Για να φεύγουν οι τοξίνες.
Δοκίμασε το και πες μας.
Από την στιγμή που πρέπει να κάνεις κάποια θεραπεία, θα την κάνεις με οποιεσδήποτε επιπτώσεις.... :(
love your self

Απ: Φάρμακα και άτκινς 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17205

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Αχ ναι Ρουλάκι η θεραπεία πρέπει να γίνει με οποιεσδήποτε επιπτώσεις,ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πολλές...Για το νεράκι έχεις δίκιο θα το αυξήσω λίγο πίνω περίπου 2 λίτρα θα τα κάνω 2,5 και ο Θεός βοηθός!Θα σας κρατάω ενήμερες :)

[/url]
[/url
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.096 δευτερόλεπτα

Syndication