Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α

ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17231

• FEEL
  • Το Άβαταρ του/της FEEL
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φίλοι μου καλησπέρα...θα ηθελα τη γνωμη σας για κάποια θεματάκια.
1.Γνωρίζει κάποιος αν στην διαιτά μας επιτρέπονται οι φρυγανιές από πίτουρο βρώμης?Συγκεκριμένα εγώ για λόγους καλής λειτουργίας του εντέρου (αντιμετωπίζω χρόνιο πρόβλημα) χρησιμοποιώ τις Scandinavian crispbread οι οποίες έχουν 22,3 Kcal-2,9 υδ/α-0,53 λιπαρά-4,21 φυτικές ίνες.Μπορεί να μου πει κάποιος πόσοι είναι οι καθαροί υ/α που πέρνω ανά φρυγανιά?και γενικά πωσ υπολογίζω τους καθαρούς υδατάνθρακες?
2.Επίσης μπορούμε να τρώμε αλλαντικά όπως καπνιστή - βραστή γαλοπούλα-φουαντρε γαλοπούλας και αν ναι σε τι ποσότητες?
3.Τελικά στην πρώτη φάση αποφεύγουμε τελείωσ γαλακτοκομικα?

Περιμένω τις συμβουλές σας!!!!!!!!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17234

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Βεβαίως και επιτρέπονται οι σκανδιναβικές φρυγανιές εγώ βάζω λίγο τυρί philadelfeia και λίγο ζαμπόν και το τρώω μεχρι να φτάσω στην δουλειά. Εχει λίγους υδατάνθρακες όποτε μην φοβάσαι οτι κάνεις κάτι λάθος.
Εγώ κοιτάω στα ψυγεία για τα ζαμπονάκια και τις βραστες γαλοπούλες να μην έχουν υδατάνθρακες σε μερικά ζαμπόνακια βάζουν μέσα άμυλο ως συντηρητικό.
Εγώ βρίσκομαι στην α' φ'αση εδώ και 4 μήνες αλλά τρώω κανένα γιαουρτάκι που και που το ΤΟΤΑΛ της ΦΑΓΕ με 3.8 υδατάνθρακες ανα 100 γρμ ..... αν πέρασεις τις 15 ημέρες στην α' φάση μπορείς να προσθέσεις λίγο γιαούρτι. Τυρι να τρώς. Γαλά να προσέξεις να δεις αν σε κολλάει όπως και το γιαούρτι.
Αυτά τα λέω απο την δική μου εμπειρία στην ΑΤΚΙΝΣ.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17235

• FEEL
  • Το Άβαταρ του/της FEEL
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ liana μου..καλή επιτυχία και σε σένα !!!μου κάνει εντύπωση που εισαι 4 μήνες στην ά φάση..επιτρέπεται αυτό..μήπωσ εισαι πολυ αυστηρή με τον εαυτό σου.
Κάτι άλλο που ακόμα δεν έχω καταλάβει!!τις φυτικές ίνες τισ αφιαρούμε από τουσ υ/α ή είναι ήδη αφαιρεμένες στην ετικέτα του προιόντος!!!

Απ: ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17237

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
στην α' φάση θα μείνω μέχρι να χάσω τα 2/3 του συνολικού περιττού βάρους μου. Εχω πολλά κιλά να χάσω όποτε περιμένω στην σειρά να μπω στην β' φάση. Εσυ έχεις πολλά κιλά να χάσεις?

Απο τις ετικέτες των τροφίμων θα αφαιρείς τις διαιτητικές ίνες και τις πολυόλες, Αν γράφει στην ετικέτα 10 γρμ υδατάνθρακες και 3 γρμ διαιτητικές ίνες αφαιρείς τα 3 γρμ απο τις διαιτητικές ίνες και σου μένουν σύνολο υδατανθράκων 7 γρμ. Ετσι να τα υπολογίζεις. Κορίτσια αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17239

• FEEL
  • Το Άβαταρ του/της FEEL
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή συνέχεια liana μου .Εχεις χάσει πολλά συγχαρητήρια!!!Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!
!Εγώ οκτώ κιλά θέλω να χάσω!!!Αλλά το προβλημά μου είναι οτι κάνω βουλιμικά επεισόδια!!!Τέλος πάντων..άλλο οι διαιτητικές ίνες και άλλο οι φυτικές...?Δηλαδή στις σκανδιναβικές φρυγανιές που ειναι 2,9 υ/α και 4,2 φυτικές πωσ γίνεται??
επίσης περιορισμό στις ποσότητες δεν έχουμε στα επιτρεπόμενα είδη π.χ στο κοτόπουλο?

Απ: ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΒΡΩΜΗΣ-ΚΑΘΑΡΟΙ Υ/Α 14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #17243

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Νομιζω στις σκανδιναβικες εχουν αφαιρεσει ηδη τις φυτικες ινες.Α και φυτικες ινες=διαιτητικες ινες :) .
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.091 δευτερόλεπτα

Syndication