Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: TA EKANA ... ΣΑΛΑΤΑ

TA EKANA ... ΣΑΛΑΤΑ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17804

• veratr
  • Το Άβαταρ του/της veratr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κορίτσια τα έκανα σαλάτα!!! Βασικά έχει μέρες που έχω κουραστεί και για να μην τη χαλάσω το έχω ρίξει σε coca cola light, τσάγια χ. ζάχαρη, παγωτό light (πού και πού), σοκολάτα low carb κλπ. Το αποτέλεσμα είναι ότι είχα κολλήσει τρελλά. Δεν έπεφτε η ζυγαριά αν και (εκτός από το παγωτό light) η υπόλοιπη διατροφή μου ήταν low carb!!!

Χτες πήγα σε πάρτι κι έφαγα 4 βερύκοκα, λίγο παγωτό κανονικό και μισό κομμάτι τούρτα! (η πλάκα είναι ότι πριν πάω έφαγα και τη μπάρα μου atkins για να μην έχω λιγούρες). Τεσπα ... το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα είμαι 1 κιλό πάνω!!!! Είχα δλδ κολλήσει 3 εβδομάδες και μόλις έφαγα μία μέρα αμέσως 1κιλό πάνω!!! Απογοητεύτηκα. Τι να κάνω τώρα ... συνεχίζω κανονικά από εκεί που έμεινα??
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: TA EKANA ... ΣΑΛΑΤΑ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17806

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
πω πω πω!! Η χαρά του υδατάνθρακα εχθές στο πάρτι που πήγες χαχαχα!!!
Βρε κοριτσάκι όλα θέλουν το μέτρο τους. Ας πούμε το παγωτό χωρίς ζάχαρη με τους λιγότερους υδατάνθρακες εμένα με κολλάει έτρωγα ένα παγωτάκι 1 φορά την εβδομάδα το έβγαλα απο την διατροφή μου και τσουπ συνέχισα να χάνω μετά ξανά.
Πριν πας στο πάρτυ υπολόγιζες τους ημερήσιους υδατάνθρακες που λάμβανες? Δεν είναι μόνο να τρώμε lowcarb αλλά να κρατάμε σε κάποια χαμηλά επιπέδα τους υδατάνθρακες.
Αυτα τα γράφω απο την προσωπική μου εμπειρία στους 6 μήνες που ακολουθώ την Ατκινς. Καλή συνέχεια και καλη επιτυχία ααα!! Και μακριά απο τέτοια πάρτυ!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: TA EKANA ... ΣΑΛΑΤΑ 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17808

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Ξαναμπαίνεις στην πρώτη φάση νομίζω και κανα δυο μέρες κράτα τους υδατάνθρακες κάτω από 5.Είναι ένα κολπάκι για να ξεκολλήσει κάποιος(ν'ανεβάσει τους υδατάνθρακες απότομα για μία μέρα και μετά να τους κατεβάσει στους 5 για δύο),εγώ δεν το έχω τολμήσει ακόμη γιατί φοβάμαι με το ανέβασμα των υδατανθράκων.Βέβαια το ιδανικό είναι να τους ανεβάσεις με καλούς υδατάνθρακες αλλά οκ τώρα έγινε το κακό.Λογικά μετά θα ξεκολλήσεις και πιστεύω θα χάσεις όχι μόνο την κατακράτηση τους ενός κιλού αλλά και παραπάνω.

[/url]
[/url
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.068 δευτερόλεπτα

Syndication