Χαιρετώ όλους τους lowcarbers συναγωνιστές

Βρε παιδιά πώς χάνονται αυτά τα τελευταία βασανιστικά κιλά?Ό,τι και να κάνω έχω φάει τρελό κόλλημα εδώ και 1,5 μήνα

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες την έκανα ακόμη πιο αυστηρά μόνο κρέας,αυγά,κασέρι και λίγα λαχανικά(μαρούλι,πιπεριά,ντομάτα) και θερμίδες 1200-1400.Επίσης εδώ και 3 εβδομάδες κάνω θεραπεία με Τ4 γιατί βρήκα ότι έχω όζο που οφείλεται σε θυρεοειδίτιδα χασιμότο(ίσως γι'αυτό να έχανα τόσο αργά).Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι μου έλεγαν ότι έχασα κι άλλο και τα ρούχα μου μου ήταν ακόμη πιο άνετα με έκαναν να περιμένω να δω απώλεια στη ζυγαριά,έτσι φαντάζεστε την απογοήτευσή μου(έλειπα και δεν είχα ζυγιστεί καθόλου) όταν είδα ότι δεν έχασα απολύτως τίποτα...
Τόσους μήνες που την κάνω δεν την έχω χαλάσει ούτε μία φορά κυρίως γιατί δεν ένιωθα να μου λείπει τίποτα,ούτε ανέβασα τους υδατάνθρακες.
Πληροφοριακά έχω ύψος 1.70 και σύμφωνα με τη ζυγαριά είμαι 65 κιλά αν και φαίνομαι πολύ λιγότερο(με χωράνε ρούχα που παλιά τα φορούσα στα 62).Θέλω να χάσω άλλα 3 κιλά,κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και να μπω στη συντήρηση,τι να κάνω για να τα χάσω??Δε θέλω να πέσω κάτω από τις 1000 θερμίδες γιατί μετά θα μου γυρίσει μπούμερανγκ,περιμένω τις συμβουλές σας.
Sorry αν σας κούρασα,ευχαριστώ