Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση;

Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση; 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18485

• xrysad
  • Το Άβαταρ του/της xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξεκίνησα την διαιτα πριν 5 ημερες, μεσα στις οποίες μενοντας στους 20 περιπου υδατανθρακες εχασα 5 κιλά ,7 πόντους απο την περιφερεια και 3 απο την μεση.
Σημερα το πρωι είχα πολύ εντονη ζαλάδα και κόπωση οπότε σκεφτομαι οτι μαλλον είναι ωρα να περασω στην δευτερη φαση και να αυξησω λιγο τους υδατανθρακες;Να πω οτι τα κιλα που εχω ακόμα να χασω ειναι γυρω στα 3.Επίσης θηλαζω οπότε και θελω να ειμαι σιγουρη οτι η διατροφη μου με καλυπτει σε αυτη την φαση.
Τι λετε και οι πιο έμπειρες;
αν προσθεσω λίγα φρουτα και καποιους ξηρους καρπους (που φανταζομαι οτι ειναι και οι πιο ωφέλιμοι) θα ειμαι οκ;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση; 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18486

• penelope1982
  • Το Άβαταρ του/της penelope1982
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χρυσα δεν ξερω να σου απαντησω,φανταζομαι πως αν νιωθεις ετσι πρεπει να ακουσεις τον οργανισμο σου και να κανεις ενα βημα πισω. ΕΠιπλεον αφου θηλαζεις, νομιζω οτι ειναι ενας παραπανω λογος. Εξαλλου οι απωλειες σου ειναι εξαιρετικες! Εγω σκεψου σημερα κλεινω 10 μερες και εχω χασει μονο 3 κιλα,και ξαναπηρα το 1 χωρις προφανη λογο. ( δηλαδη μετραω υδατανθρακες λεπτομερως και παντα ειμαι κατω απο 20) . Ψιλοαπογοητευση δηλαδη...
Πιστευω αν ημουν στη θεση σου θα εκανα μια βδομαδα λιγο πιο χαλαρη low carb διατροφη,δηλαδη πχ 25-30 γρ υδατανθρακα,και μετα βλεπεις αν εχεις ακομα απωλειες η οχι και ειτε συνεχιζεις ειτε επιστρεφεις για λιγο στην 1η φαση. Αλλα μπραβο για τις απωλειες,ειναι καταπληκτικες κατα τη γνωμη μου!

Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση; 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18492

• xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Penelope1982 δεν ξερω αν ασκεισαι αλλα φανταζομαι οτι παιζει σημαντικο ρολο στην οποια απώλεια.μην απογοητευεσαι, καθε οργανισμός εχει τον δικό του ρυθμό απώλειας.εγω ναι μεν δεν γυμναζομαι αλλα θηλαζοντας χανω 600 θερμιδες παραπανω την ημερα (δεν το λες και ασχημο!)Ισως γι'αυτο εχασα τόσα.
Σημερα διαμορφωσα το προγραμμα μου ως εξης:
Πρωινό:1 αυγό βραστο, 2 πολυ λεπτες φετες κοτοπουλο στηθος και 2 φετες τυρι, μισο φλυτζανι αβοκαντο πρασινο.
Δεκατιανο:μισο φλυτζανι φράουλες
Μεσημεριανό:ψαρι ψητό με σαλάτα μαρουλι, με λιγη ντοματα και αγγουρι
απόγευμα:ενα πολυ μικρο σαντουιτσακι με 1 φετα γαλοπουλα και μια τυρι σε ρουλόψωμο
Βραδυ:3 χοιρινα σουβλακια

Δεν ξερω αν το βαρυνα πολυ απότομα.Τι λετε και οι πιο παλιες;

Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση; 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18494

• xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καμμια γνωμη απο τους πιο εμπειρους;

Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση; 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18495

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αφού θηλάζεις, να, πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις και φρούτα στην διατροφή σου. Είναι σημαντικό να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες.
Να σου πω και ένα κολπάκι, αν και ήδη πρέπει να το γνωρίζεις, αφού έχεις χάσει αρκετό βάρος σε λίγο μόνο χρόνο.
Με τον θηλασμό, χάνεις μέχρι και 500 θερμίδες την μέρα.
Γι αυτό συνέχισε να θηλάζεις, όσο το δυνατόν περισσότερο διάστημα. Θα κάνεις πολύ καλό στο παιδί σου (τα παιδιά που θηλάζουν καιρό, είναι πιο υγειή, πιο έξυπνα και με μεγαλύτερες αντοχές), αλλά φυσικά και σε σένα, αφού θα χάνεις θερμίδες, χωρίς να ιδρώνεις!!!!
love your self

Μαλλον πρέπει να περάσω στην δεύτερη φαση; 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #18497

• xrysad
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
χιχιχιιχι!!roulaki Το ξερω για την απώλεια θερμίδων!!! η μπεμπα ειναι το προσωπικο μου μηχανημα παθητικής γυμναστικης.ουτως η αλλς εχω σκοπό ν ατην αφησω να αποθηλασει μόνη της.την αλλη μου κόρη την θηλαζα εναμιση χρόνο.
εχω προσθεσει περισσοτερα λαχανικα, ακομα και στην ομελετα, βαζω πιπερια χρωματιστη και στην σαλάτα κρεμμυδακι φρεσκο η πιπερια η οτι αλλο βρω με εξτρα βιταμινες.τρωω και λίγα φρουτακια.Παντως αυτη η κοποση και η ζαλαδα μου περασε.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication