Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Περι κετωσης.....ξανα

Περι κετωσης.....ξανα 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3559

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ξερει κανεις αν ο αριθμος τον θερμιδων που τρωμε επηρεαζει την κετωση; Συγκρκριμενα σημερα το παρακανα με το φαγητο αλλα δεν ξεπερασα τα 20 γρ. υδατανθρακες. Αν αυριο η ζυγαρια δειξει παραπανω η στην καλυτερη μεινει σταθερη θα σημαινει οτι εχει σταματησει και η κετωση;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Περι κετωσης.....ξανα 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3561

• petpan
  • Το Άβαταρ του/της petpan
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω εκανα τα κετοστιξ σχεδον καθημερινα και εδειχναν οτι ειχα κετοση το μινιμουμ στο τριτο σημειο ημουν προς τεταρτο και κιλα δεν εχασα ουτε και ποντους .

Re: Περι κετωσης.....ξανα 17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #3564

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομιζω οτι η Atkins στοχευει περισσοτερο στην απωλεια λιπους και ποντων και οχι τοσο στο χασιμο των κιλων, που μπορει να ειναι και απο μυικη μαζα.Αν γυμναζεσαι με εντατικους ρυθμους ειναι λογικο να εχεις πολλους μυες και ελαχιστο λιπος, οποτε γι΄αυτο να μην χανεις κιλα και ποντους. Δεν ειμαι και σιγουρη. Καποιο παλιοτερο μελος μαλλον θα ξερει καλυτερα. Παντως petpan την εχω την απορια μου: Τοσο πολυ που αθλεισαι ειναι δυνατον να εχεις περιττα κιλα; Εκτος αν ακολουθεις την atkins γιατι σου αρεσει ως τροπος διατροφης και σιγουρα ειναι η πιο αποτελεσματικη για να διατηρησεις ενα γυμνασμενο σωμα. Ας συνεχισουμε λοιπον ακαθεκτοι και τα αποτελεσματα θα φανουν αργα η γρηγορα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication