Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ

ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #752

• ΑΥΡΑ
  • Το Άβαταρ του/της ΑΥΡΑ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα,

Πρόσφατα αποφάσισα να χάσω περίπου 15 κιλά. Είμαι στην δεύτερη μέρα της δίαιτας Atkins. Μεγάλη μου αγάπη είναι το λευκό κρασί το οποίο κατάλαβα ότι πρέπει να το ξεχάσω για 2 βδομάδες αρχικά και μετά βλέπουμε. Επειδή, δεν έχω ακόμα εξοικειωθεί με τους υδατάνθρακες, θα ήθελα να μου πείτε περίπου πόοσος έχει το ακόλουθο μενού που ακολουθώ εδώ και δύο περίπου μέρες.

Capuccino ή γαλλικός σκέτος χωρίς ζάχαρη με λίγο γάλα ( 3 με 4 καφέδες την ημέρα) και 2 -3 φέτες κίτρινο τυρί του toast.
Μεσημέρι και βράδυ. Κοτόπουλο ή τόνο ή μπριζόλα ή ψάρι με ελάχιστη σαλάτα ( κατά προτίμηση μαρούλι ή μισή ντομάταή αγγούρι ή κολοκυθάκια). Τι απώλεια βάρους μπορώ να περιμένω με τέτοια διατροφή περίπου τον μήνα?

Προτιμώ φαγητά της ώρας γιατί δεν έχω χρόνο για προετοιμασία πολύπλοκων μενού
Μετά τις πρώτες δύο μέ τρεις βδομάδες, πόσο κρασάκι μπορώ να πίνω την εβδομάδα? Συνήθως πίνω μόνο το Σαββατοκύριακο δύο με τρία ποτήρια λευκό κρασί την ημέρα.

Ευχαριστώ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #778

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου ΑΥΡΑ.
το μενου σου το βλεπω εντελως ατκινικο. στη δικη μου πορεια, το αποτελεσμα του μηνα ηταν στα 6 κιλα, αλλα και με μερικες παρασπονδιες που και που ιδιαιτερα στη φαση των γιορτων. αλλα ο ρυθμος απωλειας βαρους ειναι πολυ προσωπικος και εξαρταται απο πολλους παραγοντες. αν ο οργανισμος πχ δεν ειναι ταλαιπωρημενος απο συνεχεις διαιτες χανει πιο ευκολα. και φυσικα ειναι κι η γυμναστικη, τα φαρμακα και τοσα αλλα που παιζουν το ρολο τους. λες πως θες να χασεις 15 κιλα. ειχα μια γνωστη που ηθελε να χασει τοσα, η οποια ομως ηταν 175 υψος και απο 65 κιλα ηθελε να γινει 50! ε αυτο δεν ειναι και πολυ νορμαλ νομιζω... κι αυτη παραπονιοταν πως εχανε δυσκολα! οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ευκολη στην απαντηση της η ερωτηση σου. οσον αφορα το κρασακι, εγω δεν το εκοψα καθολου. απλα επειδη σε χαλαρωνει γενικα το αλκοολ, ειναι πιο ευκολο να παρασυρθεις πινοντας και να βρεθεις να τρως πραγματα που δεν πρεπει. κρατα αυτην την αποχη των 2 εβδομαδων για να σου γινει συνηθεια η διατροφη και μετα συνεχισε με τα 2-3 ποτηρακια σου. δεν ειναι κακο! καλως ηρθες και καλη αρχη.

Re: ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ 17 Χρόνια 7 Μήνες πριν #781

• ΑΥΡΑ
  • Το Άβαταρ του/της ΑΥΡΑ
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση. Εγώ δυστυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία της φίλης σου. Είμαι 74 κιλά με ύψος 1,74, οπότε πρέπει να χάσω τα επιπλέον κιλά που τα πήρα στην εγκυμοσύνη και δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να τα χάσω. Ευτυχώς που γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication