Κορίτσια (και αγόρια) αυτή η διατροφή δεν υπάρχει! Ό,τι μα@@κία και να κάνεις σου τη συγχωρεί!
Μετά από σχεδόν 2 μήνες low carb ζωής ( 3 βδομάδες southbeach και 1 μήνα άτκινς) πήγα ταξιδάκι με τον καλό μου, δύο βρομάδες στη Νορβηγία. Κάτι σαν καθυστερημένο honeymoon, 1,5 χρόνο μετά το γάμο μας. Εκεί τα πράγματα δεν σήκωναν δίαιτα - ο κολλητός μου που είχα να δω καιρό μας είχε μαγειρέψει τορτελίνια, μου πήρε τα αγαπημένα μου μπισκότα και να μην το πολυλογώ όλες μου οι αποφάσεις να προσπαθήσω να είμαι κυρία πήγαν περίπατο απ' την πρώτη μέρα.
2 βδομάδες - 16 μέρες για την ακρίβεια - έτρωγα από όλα. Πρόσεχα σχετικά - να φάω μισή κούπα μπασμάτι κι 2 πιάτα, 4 μπισκότα με σοκολάτα κι όχι όλο το πακέτο, φράουλες αντί για καρπούζι, 1 μπίρα αντί για 5 κλπ - και περπατούσαμε κι αρκετά, αλλά κακά τα ψέμματα, έφαγα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αποτέλεσμα; Από 68 κιλά, που έφυγα, γύρισα 71,3! Έπαθα το σοκ μου, αλλά είπα χαλάλι, το φχαριστήθηκα και ξέρουμε πια πώς να τα χάσουμε. Ήμουν προετοιμασμένη να πληρώσω το λάθος μου με δυο βρομάδες τουλάχιστον κοτόπουλο/μαρουλοκατάστασης για να έρθω στα ίσα μου κατ' αρχήν και άλλους 2 μήνες πιο κουλ για να πάω στα 65 που θέλω.
Ευτυχώς άρχισα αμέσως άτκινς και πολύ αυστηρά. Λίγα λαχανικά, πρωτείνη φουλ, πολύ νερό και τσάι μέντα - μιλάμε για 4-5 λίτρα υγρά τη μέρα. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακότατο!!! Γύρισα Σάββατο. Κυριακή βράδυ ήμουν 70, δευτέρα 69 και μισό, τρίτη 69 και σήμερα το πρωί 68 και 200 γρ!!!! Και να πεις ότι είμαι άνθρωπος που χάνει εύκολα; Με όλη την αυστηρή δίαιτα πριν (από 5 Απριλίου μέχρι 20 Μαίου που έφυγα) με 1-2 μικροπαρεκτροπές μόνο είχα χάσει συνολικά 4 κιλά.
Ξέρω ότι τα κιλά των διακοπών ήταν λίγο φούσκωμα και λίγο αρπαχτά και χάνονται εύκολα και συνειδητοποιώ ότι από εδώ και μπρος δε θα χάνω μισό τη μέρα, αλλά μισό, άντε ένα τη βδομάδα αλλά παρόλα αυτά το βρίσκω εκπληκτικό, τόσες ατασθαλίες και με 3 μέρες δίαιτα είναι σαν να μην έγινε τίποτα! Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι κάνουμε την καλύτερη και την πιο γενναιόδωρη διατροφή του κόσμου!

nce

nce

nce
Οπότε αγαπητοί συναγωνιστές, από εμπειρία σας λέω, έχουμε περιθώρια! Άνθρωποι είμαστε και σπάμε, και καμιά φορά αξίζει και τον κόπο, αρκεί όποιος γουρουνιάσει να μην το τραβήξει!! Επιστρέψτε στην καλή μας άτκινς, που όπως πάντα θα μας αποζημιώσει!!!

aracter43

aracter43

aracter43