Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει

πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9998

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα,η ασωτη επεστρεψε!!!
Το καλοκαιρι ξεκινησα ατκινς,εκανα τη φαση ενεργοποιησης και μια βδομαδα επιπλεον.
Τη σταματησα ομως για 2 μαλλον 3 λογους
1)Γεμισα σπυρακια και η δερματολογος μου ειπε οτι προερχοταν απο την διατροφη.
2)Δεν εχανα (αργοτερα ειδα ομως οτι ειχα χασει ποντους κ οχι κιλα)
3)Ενω ηθελα να συνεχισω με αλλη διαιτα συντελεσαν καποιοι λογοι και ξαναπηρα οτι εχασα +2

Τωρα τι θελω
Εχω πολυκυστικες ωοθηκες. Αυτες που εχουν πολυκυστικες ωοθηκες εχουν πως να το πω "δυσανεξια" στο γλυκογονο και δεν το μεταβολιζουν κ μετατρεπεται σε λιπος (δεν ξερω αν χρησιμοποιω σωστους ορους αλλα καπως ετσι μου τα ειπε ο γιατρος), εν ολιγοις υδατανθρακες+γλυκα=λιπος για μενα περισσοτερο απο τους αλλους.

Αυτο που θελω ειναι να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει,να μην τρωω πολλα λιπαρα για να μην εχω δερματικα, υπαρχουν παραλλαγες της ατκινς οπως εχω ακουσει που τρως και φρουτα κ περιοριζεις τα λιπαρα?
Προτεινετε μου λυσεις
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9999

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Tώρα τι να πω εγώ για τη δερματολόγο σου. Πρέπει να είμαι και κόσμια.
Τέσπα αν και έχω σπουδάσει αισθητικός (πτυχίο κατώτατο απ΄αυτό της δερματολόγου σου) ξέρω ότι:
1ον. Η σμηγματόρροια και κατ΄επέκταση τα σπυράκια οφείλονται στα γλυκά, τα τζανκ φουντ - σκυλοτροφές που καταναλώνουμε ασύστολα, τα υπερβολικά επεξεργασμένα φαγητά και γενικότερα σε ότι δεν τρώμε με την Άτκινς.
2ον. Τα σπυράκια σου έχουνε άμεση σχέση με την ορμονική κατάσταση του οργανισμού σου. Μιας και έχεις πολυστικές ωοθήκες για μένα είναι η πρώτη αιτία και αν δεν θεραπευτεί- ρυθμιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα θα περνάς φάσει με πρόσωπο φεγγάρι και άλλες με σπυράκια. Επίσης ίσως στη συγκεκριμμένη χρονική περίοδος η καθαριότητα της επιδερμίδας σου να μην ήταν η ενδεδειγμένη (ανύπαρκτη, ή με λάθος σκευάσματα, ή με σκευάσματα που δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει και προφανώς δεν ήταν κατάλληλα για σένα). Θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να πυροδοτήσουν την εμφάνιση ακμής.
Ενημερωτικά έχω χρόνια σμηγματόροια (ακόμα και τώρα στα 35 μου) Συνήθως δεν δημιουργεί πια σπυράκια. Μεγαλώσαμε βλέπεις κιόλας. Κάνω Ατκινς σχεδόν ένα χρόνο και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα εκτός από πριν 1 μήνα που ξαφνικά το προσωπό μου έγινε λες και ήμουν 15χρονο. Δεν έφταιγε η διατροφή. Η 8χρονη κόρη μου έφταιγε ( το ομολόγησε μετά ) που αποφάσισε να καθαρίσει το μάρμαρο τη νιπτήρα με την πετσέτα που σκουπίζω το πρόσωπό μου και μετά να τη βάλει στη θέση της και να μην πει κουβέντα.
3ον. Υπάρχουν λιπαρά και λιπαρά. Ούτε ο ίδιος ο Ατκινς ενέκρινε τα κορεσμένα τρανς λιπαρά (τηγανισμένα λίπη, υδρογονωμένα λίπη κλπ) που ίσως θα επιβάρυναν την επιδερμίδα σου. Υπάρχει και το ελαιόλαδο ξέρεις, και το ταχίνι, και το φυστικοβούτυρο, και το αβοκάντο που όχι μόνο δεν θα επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου αλλά θα της κάνουν και καλό.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10000

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δεν διευκρινησα οτι τα σπυρακια δεν ηταν με σμιγμα...ηταν μικρα και κοκκινα και κοντα κοντα μεταξι τους....οπως αυτα που προερχονται απο αλλεργια.
τεσπα,οποτε λες να ξεκινησω παλι οπως την πρωτη φορα?

Re: πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10002

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπον lunadark τα σπυρακια σχεδον σιγουρα προερχονται απο τις πολυκυστικες καθοτι εχει η κολλητη μου κ της το εχει πει κ ο γιατρος.Εκτως απο τις πολυκυστικες κατηγορουνται βεβαια κ οι σοκολατες κτλ.Επιπλεον η ξαδερφη μου που κανει ατκινς (κ ας μη τηρει 100% καθε φορα τα παντα) μπορω να πω πως το προσωπο της καθαρισε κατα πολυ απο σπυρακια!!!Αυτη η προσφορα μου απο προσωπικες εμπειριες.
Πιστευω πως τη σταματησες επειδη λιγουρευοσουν λιγουλακι κ τους πειρασμουληδες ε;;Κ γω δεν την εχω ξεκινησει ακομα αλλα πηρα κ το βιβλιο κ οδευω ολοταχως προς ατκινς με μεγαλο πια ενθουσιασμο κ πυγμη!!
Οποτε σου ευχομαι να οριοθετησεις μερικα πραγματα , να το παρεις 100% αποφαση κ ξεκινα!!

Re: πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10008

• αγαπη
  • Το Άβαταρ του/της αγαπη
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Γεια σου lunadark.Αυτο που ειπες οτι οι γυναικες που εχουν πολυκυστικες εχουν δυσανεξια στους υδατανθρακες ισχυει για ολες τις γυναικες;Γιατι αν ειναι απολυτα ετσι δε χρειαζεται να κανω τεστ δυσανεξιας για να σιγουρευτω οτι μονο οι υδατανθρακες ειναι ενοχοι και για τις πολυκυστικες και για τα προβληματα με το βαρος μου.Σου το ειπε ετσι ακριβως ο γιατρος σου;

Re: πως να κανω την ατκινς να μου ταιριαξει 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #10011

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για του λόγου του αληθές σχετικά με τη σχέση πολυκυστικές- ακμή- μείωση υδατανθράκων ρίξε μια ματιά εδώ. Στο διατροφικό σχήμα περιγράφει την 3-4 φάση της Ατκινς. Το μόνο θέμα για την περίπτωσή σου είναι να προσέξεις την προέλευση του λίπους (που είναι απαραίτητο για την κέτωση, κατά τη διάρκεια της απώλειας κιλών)
[url:3ai083yg]www.iatronet.gr/article.asp?art_id=7462[/url]
Tέλος χωρίς να είμαι σίγουρη αφού δεν το έχω δει από κοντά το πρόσωπό σου κατά πάσα πιθανότητα τα σπυράκια σου οφείλονται σε φωτοδερματίτιδα. Αυτή μπορεί να έχει πολλές αιτίας εξωγενούς πάντα φύσης. Πχ έβαλες κρέμα ημέρας με άρωμα και βγήκες στον ήλιο ή σε πείραξε το αντηλιακό ή κάποιο άλλο προϊον πχ βαφή μαλλιών. Απορώ που η δερματολόγος σου δεν εξέτασε και αυτή την περίπτωση και έτσι αβασάνιστα διέγνωσε ότι οφείλεται στη διατροφή σου.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.078 δευτερόλεπτα

Syndication